467

Анонимен

преди 9 години

Скъпи братя руснаци,президента не е представителна извадка на българското общество!Огромно част от българите искрено обичат и симпатизират на Русия и то не само заради освобождението ни от Турско робство,но и заради близките ни народи в културно и религиозно отношение!Аз също съм гласувал за Плевнелиев,но дълбоко съжалявам!

466

хели

преди 9 години

Президентът Плевнелиев използва антируска риторика за да бъде забелязан от западните кръгове на глобализма ,и както бившият президент Стоянов да бъде назначен след мандата си на някое топло и със сигурност добре подплатено с финикийски знаци евро атлантическо ПОСТЧЕ ,,това е вътрешната нагласа на президенда и настояща цел в неговия живот...

465

Nox

преди 9 години

"ще има авио шоу утре"На никой сайт не можах да го намеря, един приятел ми каза пред ималко.Мерси за инфото.

464

Анонимен

преди 9 години

Един път и Плевнята да е прав!

463

Nox

преди 9 години

Да попитам. Живея в столичния квартал Яворов. Чувам и наблюдавам как 2 изтребителя кръжат в небето посока изток/североизток.Кво стана?Да не би да ни дадоха от САЩ два счупени самолета в аванс да си тренираме(щото отказахме руските, за да купуваме *** на САЩ). Са нашите ще погорят гориво за наша сметка докато съберат самоувереност, сякаш идния военен конфликт ще се води със самолети, а не с атомни бомби? :DЗащо не се говори или пише нищо в медиите? Или 'сички сте и слепи и глухи?!?!

462

Nox

преди 9 години

"Изказванията на президента на България нямат нищо общо със задачите на двустранното сътрудничество и преобладаващите в България настроения в полза на развитието на такова сътрудничество с Русия, заключи Лукашевич."ФАКТ!!! Поне 65% от българите са про-руски настроени, а бройката на хората, които са анти-евроатлантизъм нараства със всеки изминал ден.

461

До БЪЛГАРИН 677

преди 9 години

Нещо несвързано мучиш? Браво на кой президент? Татарстан се казва официално "Република Татарстан" и е в състава на федерация, наречена Российская Федерация. Езикът на КАЗАНСКИТЕ татари, които напоследък предпочитат да се наричат БУЛГАРИ, е официален, наравно с официалния език на Федерацията - руския. Абе ***, нали доскоро ги презирахте и се търкахте с керемидка от тези наши братя. Нали бяха "кривокраки монголи, азиати". Първо са европейци и то голяма европейска страна, калмиките са монголи.

460

seira

преди 9 години

"ДРУГАРЯТ" ПЛЕВНЕЛИЕВ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

459

Анонимен

преди 9 години

Да го духат руснаците

458

Анонимен

преди 9 години

Прецедента не е зле даси припомни, че по времето, когато беше комсомолски секретар държавната измяна се наказваше със смърт чрез разсрел.А колелото на историята се върти...кога ще му искаме оставката, кога???????????

457

Трезвомислещ

преди 9 години

Този т.нар. президент е вече политически труп. Добре е да си даде сметка за това, дано да може, и да спре с изказванията си, от който за България има само вреди и никакви ползи! Никой не уважава блюдолизците и безхарактерните ***!

456

Трезвомислещ

преди 9 години

Жалко, че толкова хора гласуваха "за" кандидата на ГЕРБ!Русофобството не е помогнало на никого. Ние, българите, трябва да помним кой ни е освободил от турците!!! Всяка държава - било то освободителка или поробителка преследва на 1-во място собствените си интереси! За нас трябва да е важен резултата - ако не бе Руско-турската освободителна (за нас) война през 1877-78 година, днес не се знае дали щеше да има България! Нима сега партньорите ни от ЕС и САЩ не преследват собствените си интереси!?!

455

Само импичмент

преди 9 години

за тоя *** Плазмодиев.

454

Анонимен

преди 9 години

Ако имахме наистина държава, а не територия, тоя прецедент щеше да бъде съден за държавна измяна.А зимата ще ги видим либерастите и *** как ще се топлят със зелен ток, евроатлантически ценности и най-вече ще палят собствените си ***.

453

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Браво на Президента. Автономия и втори официален език за българите в Република Татарстан!!!

452

Анонимен

преди 9 години

И руският народ е същия фашистки народ, каквито са управляващите му. След като няма революции и съпротива, значи са съучастници

451

Шоп

преди 9 години

Сценката с американските сенатори комунистическия гъс Орешарски я изигра, за да ви дава тема за лигавене.

450

Шоп

преди 9 години

на първите давахме краставици те на нас ракети--------------- Мда... Те си мезеха краставици, а ние ракетите не ги ползвахме за нищо и накрая ги нарязахме. Сега пак ли трябва да ни убедят, че сме заобиколени от врагове и да им слугуваме 50 години?

449

BG

преди 9 години

Като чета коментарите на тъпите русофили - какво може да се очаква от хора научени цял живот да величаят чужда държава, а в същото време - да се срамуват от собствената си нация и история !!!Божке, то комунагите сега треска ги тресе - как така ние "нижтожните и простосмъртни" ще се опълчваме на "божествата" от Москва !!!Нали си спомняте навремето - всичко велико, добро, и пекрасно на тоя свят беше създадено от руснаците и в Русия :))) Дори слънцето престана да свети, Сталин като пукна :)))

448

Анонимен

преди 9 години

каквато и да е Ресия,кранчето с газта е на тяхна територия и дойде времето когато всяка сутрин синоптичките ще казват да го духаме през зимата.