14

Анонимен

преди 9 години

не съм съгласен

13

Оптимит

преди 9 години

Ще се опитам в качеството си на живущ в една от пресечките на пешеходната зона на Витошка, да отговоря на негативните коментари.1.Помните ли булевардът с коли, светофар на Солунска и трамвай по него?2. Разходете се в пресечките,за да видите колко много и качествена тротоарна настилка е подновена.3. Който иска да ходи на шопинг с кола да отиде на мол,а който иска просто разходка и шопинг да се разходи в центъра, както правят хората в Европа. 4.Никъде в Европа не се паркира в центъра безплатно

12

36

преди 9 години

строят молове които са на загуба , защото са строени с крадени пари и не ги боли какво ,ще стане.Хотелите по морето и те така оправдани

11

Анонимен

преди 9 години

Ба Витошкъ, ми аз си купувам оригинали от старата колекция на цената не секънд хенд! Кфо ми дреми кво се продавъ на Витошъ? Там са високи цините, аз за 5 лева си купувам ориджинъл дънки, ноо важно че са стояли едно лето на меникен, то и на Витошъ стоят три лита на винтинъта ама са по 150 кинта.

10

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам само защо не сте упоменали,че публикацията е платена.

9

Иво

преди 9 години

Ако можеше да има толкова фабрики колкото молове икономиката щеше да е в разцвет,но уви......

8

Иван

преди 9 години

Същите дето, ограбиха хората сега ще се чудат, защо хората не купуват - ми вие им откраднахте парите бе!

7

Анонимен

преди 9 години

koi 6te hodi na vito6ka be. kyde 6te si parkira kolata, a i kak 6te sa zenite na stokata v idealnia zentyr, kydeto magazin struva skypo, a i naemite sa bezbojni.

6

ДС

преди 9 години

Оффф, няма да отида в някой мол ами ще си губя времето по Витошка. Да гледам нацупени продавачки.

5

Суека

преди 9 години

Адската тъпня 100000000 мола нека да построят направо вместо блокове молове то и без това тъпата част от населението прекарва по-голямата част от живота си в тези клоаки с изкуствено дигнатите си цени! Но общината естествено ,че ще разрешава още и още всичко е заради скапаните , *** , миризливи пари които Фандъка и цялото и обкръжение от хора лапат за всеки по-голям а и малък мащабен проект! България трябва да развива селата и производството я на КАНАБИС я на зеленчуци и плодове!

4

Рентиер Про

преди 9 години

До Първи!Много си простичко.

3

Отговарям на №1

преди 9 години

1) Молове има и в страната. Аз се чудя, при това безпаричие, защо вместо молове, не откриват цехове, за да не мизерства народът?2) Реституирани имоти по бул."Витоша" има, но не са чак толкова много. Част от жил.сгради са строени след 09.09.1944 и са раздавани на ведомства, та бивши соц.офицери и др. подобни с лопата да ги ринеш.3) *** днес не носи опинци, а китайски маратонки ментета на големите марки.4) Жълтите павета не са на "Витошка", а малко по на североизток от нея.:)

2

то

преди 9 години

Вместо да е пешеходна зона е Търговска с хиляди маси и столове пречещи на живущите в идеалния център.Кой е този *** който дава денонощни разрешителни в жилищна зона и после прикрива жалбите на гражданите ?Дори една вело алея няма ,и от екологична гледна точка трябва да въртиш по всички вътрешни улички докато стигнеш до вкъщи и трафика е ужасен!Не се мие изобщо а метенето с метлите е от времето на баба яга това ли е най-доброто за една европейска столица?

1

Първи!

преди 9 години

Е няма ли малко хейт тука бре. Направо скука :)Давам няколко опорни точки:1) Пак ли всичко за София (тази ми е любима)2) Гадните реститути пак ще се налапат3) Какви големи марки, на хората им трябват опинци4) Витошла и без туй прилича на селски пощад с тези жълти плочки (абе Герберска работа), само големи марки и трябват