9

Наблюдател

преди 9 години

Когато САЩ подпалиха Сирия, същите тия кщрди си правеха тънки сметки да спечелят едва ли не независима държава, и не взеха активно страната нито на Башар Асад, нито на джихадистите и така наречените свободна сирийска армийка ...И какво стана, Башар Асад, сам все пак взе да се справя с платените от УСА, ислямисти кръвопици , а кюрдчетата нагли, се оцъклиха изведнъж, а бяха толкова велики, пешмерги мешмерги, и тем подобни въоръжени сили дето ги имат, се вижда че за * не стават.... И сега реват..

8

Наблюдател

преди 9 години

Абе тия кюрди сега какво реват не разбирам. Значи над 30 години се бият срещу Турция, загинаха над 30 000 военни и полицаи досега, да не говорим и за цивилни жертви на терористичните им атаки, сега Турция ги спасява, отвори границите, лагери създаде,храни ги, поли ги, лекува ги безплатно, а те наглите че и с претенции. Абе ей, като сте толкова отворени защо не си останете в домовете да се биете и ги защитавате бе ***.. Безредици ще ми създават в Турция , айде бе, наглост ....

7

NORMALEN

преди 9 години

TEZI NE SA OT DPC-BALGARIA TRIABVA DA SE SPASIAVATI DA GI OPLAKVAME.

6

мм

преди 9 години

>>Защо не ги спират мамка им ! Кюрдите са обречени там в този град ...това е политиката на новите ни съюзници (***) за да разчистят кюрдите. Естесвено, не без подкрепата на фащ. Земята трябва да се прочисти, по възможност от по-качествените хора.

5

BG

преди 9 години

To по време на Втората световна война, мистър Чърчъл се кефеше как Хитлер пердаши омразните франсета и си скатайваше войската, ама после малко нанарогнище стана като стигнаха немските самолети и до неговия бряг. Сега Ердоган май същата стратегия ще следва, ама като ИД почнат да настъпват към Диарбекир, Адана, Мерсин и прочие той ще плаче, че няма кой да помага.

4

Tina

преди 9 години

И какво излиза?НАТО е напълно небоеспособно...Последно - няма ли един достоверен източник?... Веднъж ИДИЛ превзели града, после - не го превзели, след това - пак го превзели...Какво е точно положението?Истината трябва да търсите - да ви подсетя...

3

Анонимен

преди 9 години

До 3-ти. Не ги спират, защото колкото повече мъртви кюрди, толкова по-добре за Турция! Ердоган вече гледа на северна Сирия, като на бъдещо владение. Първо ще изчака джихадистите да превземат града и да изколят кюрдите -а както виждаме те добре се справят с кланетата. И чак тогава Ердоган ще прати армията си, под предлог да защити родината си и ще окупира областта, под предлог, че само турската армия може да защити района от нови атаки. Все пак той бленува за нова Османска империя!

2

ХХХ

преди 9 години

Защо не ги спират мамка им ! Кюрдите са обречени там в този град ...трябва им по корава подкрепа !

1

юнако

преди 9 години

жялкоо,града ще падне а Ердоган се кефи и потрива доволно ръце.