3

калашников

преди 9 години

щом се надяваме кенииската да оправи тая страшна за днешно време картина,значи сме напълно ***,незнам много коментари различни всеки казва по нещо вярно но положението е направо трагично това неможе да е човечество и свят в който живеем днес,аз вече почвам да търса от някаде да си купа калашник незаконно,теа с пикапите скоро ще почнат да влизт в бг без виза.

2

BG

преди 9 години

Благодарение на американските и френските разузнавателни служби бойците от ИД са добре въоръжени както с леко стрелкова оръжие така и с бронирани машини. Пак благодарение на тези служби ИД имат и ефективно осигурен тил. Както се казва за една нощ нещата може да свършат, ако службите спрат финансирането на терористите - няма луд, който за без пари да се сражава. Всички тези са платени наемници, които участват за да мародерстват и забогатяват от тероризъм. 15 държави финансират ИД!

1

Циганин

преди 9 години

Тези "удари" струват в ден на света 7-10 милиона долара или 3-3.5 милиарда в година а края не й се вижда на таза война с ИД- А АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЗДАДОХА ИД !!1