69

Анонимен

преди 9 години

един "златен" пръст ще има от сидероглу, другите ще видим

68

ФАШИСТ

преди 9 години

НАРОДА им го нахака яко ! :))))))))))))))))))))))

67

Комисаря Иванов

преди 9 години

Всичко е уточнено !Най -важен е златния *** пръст , на второ , трето и т.н. места са дудук- пръст , валерка пръст, куневски пръст и други будали , които учат например още азбуката !

66

Златния пръст

преди 9 години

Баси тюрлюгювеча!А Боко се опитваше да ни убеди, че БСП+ДПС било ужасна коалиция!Браво на българския народ! Сега тиквуня да се обяснява на чии златен /среден/ пръст ще седне или на чии 3-4 такива пръсти едновременно.

65

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До диктатор 68Уа-ха-ха!!! И всичката тая помия избълва към човек, когото изобщо не познаваш. Пък безработен съм бил, пък безполезен, пък аз съм му бил виновен, че няма два лева да се усмихне и се е озлобил към целия свят... Какъв десен може да си ти, щом нямаш два лева да се усмихнеш бе. И тръгнал да нарежда точно партията, която е най-толерантна и ангажирана с бедните и нещастни хорица като самия него. И се кръстил с никнейм "Диктатор". Я си пий хапчетата бе, ***!

64

Пешо

преди 9 години

Комунистите паднаха остана да утрепеме мутрето и нещата ще потръгнат!

63

Пешо

преди 9 години

Зимата народа гладен с тояги ще го подкрепят и ще го балансират!

62

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН СРЕДЕН ЩЕ ГО КРЕПИ КАБИНЕТА може и да не е златен а кожен !

61

Венелин

преди 9 години

България ще има шанс да се оправи, когато герб, БСП и ДПС не минат 4% бариера. Единственото хубаво на тези избори беше, че тенденцията тръгна в тази посока.

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 37 Брех да го *** - Боко Тиквоня 2009та като имаше 118 депутата и пак Болен Шизеров му "тегли един пръст" - май си забравил?

59

Анонимен

преди 9 години

Всичките пръсти без Средния - той е за народа

58

диктатор

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВВъобще не ми дреме какво мислиш....Такива *** като тебе, ни докараха до това дередже! Ти си напълно БЕЗПОЛЕЗЕН, ПРАЗЕН И НИКОМУ НЕНУЖЕН БИОЕКЗЕМПЛЯР! Хващай се на работа...Майната ти, не си ми приоритет.

57

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До диктаторЦитирам те: "ДА РАЗМАХА СОПАТА И ...КОЙТО СЕ ОБАДИ - БОЙ ПО ТИКВАТА!"Така е баце, прав си! Ще те послушам и ще плющя със сопата, всеки, чието мнение не ми харесва! Започвам с теб, защото първо твойто мнение не ми харесва, пък и се обаждаш...!!! Щастлив ли си, че те слушам и изпълнявам инструкцията ти!? Искрено ме развесели!

56

диктатор

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ - АМИ НА НАС ДИКТАТОР НИ ТРЯБВА БЕ, ***!!! ХУНТА САМО ЩЕ НИ ОПРАВИ! ВСИЧКИ МЕРКИ ЗА СЪЖИВЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ВСЕ НЕПОПУЛИСТКИ! БОЛЕЗНЕНИ! КОЙТО ИСКА ДА СПАСИ ОТЕЧЕСТВОТО, ЩЕ ТРЯБВА ДА РАЗМАХА СОПАТА И ...КОЙТО СЕ ОБАДИ - БОЙ ПО ТИКВАТА! ЗАЩОТО СМЕ МЪРЗЕЛИВИ, МОШЕНИЦИ, ДАЛАВЕРАДЖИИ, ***, ЛИГЛЬОВЦИ И РЕВЛЬОВЦИ - САМО БОЙ И ТЕЖЪК ТРУД ЩЕ НЕ ИЗКАРАТ ОТ БЛАТОТО!!!ОТ ФИЛОСОФИ И *** ПОЛЗА НЯМА....

55

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До ЕлиМи, спомни си тогава за Мутрата, щото само по време на неговото управление нещата тръгнаха към пълзяща диктатура. Останалите преди и след него може да са били крадци и демагози, но не са били Диктатори!

54

глас народен

преди 9 години

НЕ ЗНАМ КОЛКО ЗЛАТНИ ПРЪСТА ЩЕ КРЕПЯТ КАБИНЕТА, ОБАЧЕ ЩО ПАВЕТА ГИ ЧАКАТ АКО НЕ СЕ РАЗБЕРАТ - ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!!

53

Ели

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ За затвора опашката е много дълга. А дори и да съм заблудена малко опресняване на паметта никога не е излишна.

52

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До ЕлиТолкова си заблудена мила, че няма нужда да ти се припомня каквото и да било.

51

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До EлиСъгласие с Борисов може да се постигне само когато мутрата пожарникарска влезе в затвора! А ти, Ели, като си му голям фен, можеш да му носиш цигарки зад решетките.

50

Ели

преди 9 години

До Анонимен Аз не съм *** и не съм анонимна, но БСП каквото и да правят като реформи то е за сметка или на следващо правителство или за сметка на народа и то за дълъг период. А може и да ми припомниш за техните "реформи"