27

Анонимен

преди 9 години

Ostavete gi da se razberat po mejdu si

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименBALGARSKI HELZINSKI KOMITET DA ZASHTITI PRAVATA NA ROMITE.

25

...

преди 9 години

ние пък искаме изселването на ромите от България.

24

Анонимен

преди 9 години

България отива на бунището на историята. Въпрос на време.

23

Анонимен

преди 9 години

Абе единственият ли съм, който се кефи на новината?Ми да се избиват взаимно! Супер! С един куршум два заека. :)Кефи ме, между другото, как 4-*** едва ли не са пребили 20 ***.

22

Анонимен

преди 9 години

Изгонени от лагера и пристигнали пред джамията в София. То затова, ако попаднеш в района от цум на долу, започваш да се чудиш дали си в София или в исламабад.

21

falschifikazia

преди 9 години

tolerastia ravna na pederastia

20

Анонимен

преди 9 години

От Лагера са изгонени някой !Къде са ? - още ли са в България ? На път за София ...но не и през границата ..

19

Анонимен

преди 9 години

Как може такова нещо. Какъв е този ромски расизъм? Как така тези роми проявяват нетолерантност, омраза към чуждия, липса на разбиране към горките сирийци,и искания за етническо прочистване-цитат "върнете ги в Сирия". Необходимо е правозащитните организации да защитят сирийците от ромския расизъм. Необходимо е сирийците да бъдат заселени в ромския квартал-с цел ромите да бъдат научени на мирно съвместно съществуване. Роми и сирийци-трябва да бъдат приятели. Ама каква е тази етническа омраза?

18

Тихомир Томов

преди 9 години

Викайте Холивуд да снимат реални сцени , тъй като събитията предстоят и филма ще бие всички рекорди .

17

До не на ромския

преди 9 години

Хаха, мда те сега от БХК ще изпаднат в интровертност на духа, както казваше една професорка по синтаксис, и няма да знаят накъде да се надупят, към ромите ли или към бежанците. И двата лагера са за "съжаление", отдаване на "подкрепа" и "защита". Все са им отрочета милите.

16

До 22

преди 9 години

На тях не им пука много как ще е държавата и надали знаят какво искат и българите. Просто досега не са срещали такава арогантност и отпор от държавни институции и българите, бой по камбериците, както от техните събратя от граничещата нам Африка. И сега усещат слабост и отварят гърла ...

15

не на ромския расизъ

преди 9 години

Комисията за защита от дисриминация да наложи глоби на ромите, които проявяват расизъм към сирийците. БХК да почне кампания да защити сирийците от расистите-роми. Какъв е този расизъм, каква е тази нетолерантност. Как може ромите да са против сирийците. това си е расизъм, това е дискриминация към сирийците. Ромите да бъдат глобени за проява на нетолерантност и расизъм!

14

Гочев

преди 9 години

Едно време се използваше ***. Не това е обидно. После станаха роми. Ама това пак е обидно. Сега вече са електорат на БСП. Това вече звучи гордо ,,бесепар''

13

Анонимен

преди 9 години

Айде всички наистина работете, а не само да отбивате номера, не си боядисвайте балкона зелен, при положение, че цветът на фасадата е червен, научете се да пишете "не мога" разделно, не псувайте като каруцари, ходете понякога на театър, повярвайте, че чалгата наистина е за ***, пазете чисто и тогава, вярвате ли, държавата ще заприлича на...такава..Ако не отговаряте на горните неща..честито! На един акъл сте с тъмнокожите ни събратя! :)

12

Анонимен

преди 9 години

E...доживях..веднъш и *** да искат каквото и Българският народ иска..да не повярва човек (и това да не е повече желязо по пътищата) :O

11

отчаян

преди 9 години

Очаквам гражданска война скоро...

10

TRAKIEC

преди 9 години

KUDE SRAVNQVATE KYURDSKITE KAFQVI IZCHADIQ S ROMITE BE....... TE KYURDITE NA HORA NE PRILICHAT OT NAI NISSHATA RASA VUZMOJNA SA TE MI GI SRAVNQVAT S ROMITE DETO SA 1000 PUTI PO VISSHI OT TQH

9

TRAKIEC

преди 9 години

KYURDSKITE MAIMUNI TRQBVASHE OTDAVNA DA BUDAT IZSELENI....... BRAVO NA ROMITE!!!! ZAEDNO DA BRANIM NASHATA TRAKIISKA ZEMQ!!!! DA JIVEE TRAKIQ DA JIVEQT VSICHKI TRAKIIICI RODENI V TRAKIQ!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонименv magazinite na harmanli i droga li prodavat.