9

С.К.Перник

преди 9 години

Светулке ,щом си ми отговорил/а/ , значи все пак съм казал нещо, кокото и да ти се иска да не го проумяваш ! Та отново и синтезирано : другаря ти кумир Костов се оказа завършен егоист и предател на синята идея - по -просто не мога да ти го обясня.Отгатвам , че на другаря Костов му целуваш не само ръката ...

8

Анонимен

преди 9 години

Да се смея ли, да плача ли...

7

Кунева е

преди 9 години

разумния глас в РБ.За съжаление,на евроизборите я излъгаха,мисля,че втори път няма да позволи.Сняколко обиколки пред всички политици е по европейско поведение.

6

С.К.Перник

преди 9 години

Светулке , Много ти е къса паметта относно другаря Костов ! Лъжите си и 1000 пъти да ги повториш - няма да станат истина !Само да ти напомня какво направи другаря Костов , когато имаше подкрепата на почти целия бг народ ,когато беше начело на СДС .Образно казано - изака се на метеното , с единствена цел- лично облагодетелстване и то не малко.А България - тя да върви на майната си , както и стана , благодарение изключително на другаря Костов , който не предаде своите - червените !

5

Рали1

преди 9 години

До 4Тези избори трябва да вдигнат проклятието за България.Това са ДПС и Доган по моя дефиниция."Костов по БТВ "Лице в лице"за КТБ,септ.2014.Иван Костов беше и проклятието за СДС,убивайки много надежди в синята идея!"От четирите метода за приватизация-публичен търг;публично оповестен конкурс;преговори с потенциални купувачи;продажби без търг или конкурс-доминираше последният,най-непрозрачният,по правило корупционен.""Днес ние погребахме българския национализъм"!18.02.1999,38 НС,КОСТОВ премиер!

4

коко

преди 9 години

До светулкаТоя бездарник *** печели всички избори

3

optimist

преди 9 години

Бойко, върни мандата и им гледай сеира! Ще се изпоядат като обезумели, бесни кучета...

2

This is the end

преди 9 години

Всички обвиняваха Кунева че била червена и незнам си каква, но всъщност истинските двуличници и предатели се оказаха ДСБ. Беше си ясно че черното влечуго от Драгалевци ще развали всичко, но хората все някак си забравят че той командва ДСБ. Ами, честито на излъганите избиратели на Реформаторския блок.

1

klo

преди 9 години

s tazi kriva usta i za mine ne stavash