24

Анонимен

преди 9 години

tyrcia gledala,ami kak niama da gleda te sa neini izchadia ,no gi e strah da se zauzqt s djihadistite strah ot amerika i izrael i kurdite inache s tiax sa chalmite zatova samo gledat da izbivat kurdite no 28 miliona kurdi ne se trepat taka ,i ako ne se vkluchat shte se razpadnat kato darjava.

23

Анонимен

преди 9 години

"Мистура привества Турция" за хуманитарна помощ? По цял свят днес пресата се възмущава от това, че Турция гледа безучастно на това, което се случва в Кобани. Коментарите на обикновените хора на Гардиан са доста показателни. Българската преса не отразява ли това?

22

LE4

преди 9 години

Колкото повече въздушни удари,толкова повече напредват джихадистите.Само не ми е ясно дали американските политици шикалкавят,или просто пилотите им са некадърни.ИДИЛ разполагали с танкове,ами че това е най-лесната и беззащитна мишена за изстребителите.Само че ако пилота се насира от страх и лети на ръба на стратосферата за по-безопасно,не танк ами и пустинята може да не уцели.

21

Анонимен

преди 9 години

Skoro tozi scenarii shte byde prilozhen i na Balkanite. Ako nqkoi vqrva che shte ni pomognat NATO i turciq, dylboko se lyzhe.

20

Анонимен

преди 9 години

Licemeri. Turciq i Amerika vyrshat nai mrysnata politika. Kobane, genocide LIVE.

19

*

преди 9 години

От два дена бомби падат и в турска територия ( населена с кюрди) . Гледах един филм как арабите са прецакали Родшилд с нефта и сега има-няма нефт той им плаща и за това са богати ...И явно иска да си избие загубите от Сирия и Русия

18

Анонимен

преди 9 години

американските лъжци създадоха и подържат ислямска държава за да откажат кюрдите за пореден път от опита да направят своя държава

17

Tina

преди 9 години

Помогнете им, бре!Помощ за кюрдите от едната страна! Помощ за Асад от другата!Хванете ги в клещи и това е!Толкова ли нямате пълководци и умни военачалници?!...

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАнглийския репортер и шофьора на камиона с хуманитарната помощ, които ислямистите заклаха са си западни граждани

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 16Първо - Ислямистите въобще не колят западни граждани, и това е очевидно.Второ - Ердоган (Меджелиса) въобще не разреши преди два дни на турската армия да извършва сухопътни операции в чужда държава.Трето - за първата половина си прав, аз за втората ще разбереш до седмица-две.

14

Разни мисли

преди 9 години

Следвайки холивудските сценарии, като фрактал на американската политика скоро очаквайте и "Да подпалим света III". Ако не успеят с ИД ще пробват и със Северна Корея. Това е най-големият коз в ръкава на чичо Сам. Целият свят гледа към Сирия, а никой не забелязва малкият дим между двете Кореи. За да имат успех то американците задължително, ама задължително трябва да подпалят Азиатско-Тихоокеанският регион. Скоро. Много скоро. Нямат време.

13

Разни мисли

преди 9 години

Както винаги Американците заложиха на черно, и червено! Не можахме да подпалим света с Украйна и Русия, ще го подпалим с ИД. Янките харчат пари като за последно. Трябва им пожар ама голям пожар. И хоп, Турция влиза в конфликта. Е това вече е голям пожар. Даже взеха да го дават по телевизията. Щото нали трябва да е голям. Иначе ако няма пожар инвеститорите към края на годината ще си поискат дивидентите от американските облигации. А то облигации няма, та камо ли дивиденти.

12

Анонимен

преди 9 години

това стратегическо място не бива да попада в ръцете на групировката Ислямска държава,-------------------Като не бива, то да натиснат Ердоган да влезе там и да помогне.

11

Анонимен

преди 9 години

САЩ и Турция използват ИДИЛ да избие кюрдите.

10

преди 9 години

До Чангудрят на слона (ножки),ти се сети.Ако тези въздушни удари бяха унищожавали по 1танк всеки,до сега трябваше да няма танкове от Израел до Иран,а на практика 2000 бомбардировки и 230 убити джихадисти............Голяма успеваймост на ВВС на САЩ и на ракетите Томахоук

9

NORMALEN

преди 9 години

NE ME GRIGA ZA TAZI MUSULMANSKA VOINA,KOLKOTO POVECE TOLKOVA PO DOBRE.

8

Анонимен

преди 9 години

"Битката за сирийския град Кобане, която се предава на живо от телевизиите по цял свят ..."А битките в Украйна защо "телевизиите по цял свят " позорно крият? Или проекта ИД се снима както всички западни проекти - за доказателство къде се изразходват средствата!? - Това обяснява снимането само на маймундана, другото си е дело на местните ***,нали?

7

Анонимен

преди 9 години

До рохоЗащото са ги ручали жабетата в Авганистан, затова!

6

Анонимен

преди 9 години

Тая попара я бъркат янките!Са да гълтат както си е редно!

5

Чанг

преди 9 години

1768 американски удара??? Ъ, те какво удрят не ми е ясно. Само май надуват сметката дето всички от нас ще плащаме, всеки удар по 40.000$.