124

Анонимен

преди 9 години

Почна се. Бог да пази България,

123

Aнонимен

преди 9 години

А защо вие не проявихте разум в рамките на миналото Народно Събрание? А?

122

анонимен

преди 9 години

Тази започна отдалече.Първо с.е започва с Орешарски 2 и се завършва с купени депутати от Реформаторския блок.Този номер вече го показахте с АТАКА.

121

Лиле,

преди 9 години

вие не управлявате, шайката ви се управлява от един луд с мания за величие!

120

aaaaaaaaaaa

преди 9 години

как да гласувам за човек ,който ме съветваше дъщеря ми да сади картофи или да стане овчар ако си дойде в България-как да им повярвам като последния фиш за заплата на дъщеря ми завършила в Германия и вече немски гражданин е 13 000 евро..но там ,не тук.

119

Анонимен

преди 9 години

"На този етап желаният от нас партньор е невъзможен. Или управляваме с правителство на малцинството с ясно заявена подкрепа от партиите в парламента, или говорим за широка коалиция с ясно разписано споразумение, споделя се отговорността и се правят тежки и непопулярни реформи", заяви Павлова.Хайде де, направете го. Стига вече заклинания.

118

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 166Мечти, мечти. Казваш значи, само ББ в парламента, а всички остана ли - вън. Може, може, ама надали. Май не стига въздухът.

117

Хехе

преди 9 години

РБ вероятно няма да повторят успеха си. Много предатели им в тая коалиция. Най вече Дсб.

116

Анонимен

преди 9 години

ko oste saka taz buhta?edna krastavica s raponceta i sha zatvori o4i4ki dorde stene-- oi Buda, oi zelen4ukovi krale- kurnishonat ti e kat vietnamski pistalo, asheteta kat mladi i zeleni leshe4eta vai vai vai

115

пепо секса

преди 9 години

ООх,Лиле,като втасало тесто за бухтички си,блазе на ръчичките,дето те месят,......между мачлетата

114

Анонимен

преди 9 години

до 175И как Боко да мачка себе си?

113

Анонимен

преди 9 години

Украинските патриоти свалиха в Харков още 2 паметника на великия сифилистик тавариш В.И.Ленин !Честит рожден ден на Вожда!

112

Анонимен

преди 9 години

Гербаджии я се прегърнете с БСП-то и не ни занимавайте с вашата некадърност, вие сте си лика-прилика и без друго. Хем ще си построите Южните и Северните Патоци няколко АЕЦ-а на Дунав плюс млекопровод от Лиляна Павлова до Кремъл за смекчаване на проблемите с млечните продукти.

111

Анонимен

преди 9 години

Някой иска ли оставката на Борисов,който излъга,че ако има по-малко от 110-115 депутата,няма да прави правителство?

110

анонимен

преди 9 години

Фидосова уреди щерка си в герб да краде а тя се оттегли. Дайте и няколко пържоли на тая свинкя и мълчи.

109

правда

преди 9 години

Като извадим МВР които гласуват за Герб под строй, като извадим и доста от военните, работещите в Герб, работниците в предприятия със герберски собственици, купените гласове и оставащите гласували за Герб са около 5% така че къв Герб кви 5 лева....няма желаещ да избере тази мафия.

108

Анонимен

преди 9 години

Никакви преговори - нови избори до като се изчисти мътилката с цвят червен! Деформаторите, Атака , ББЦ - всички те трябва да са извън Парламента!

107

НИКОГА ВЕЧЕ БОСТАН

преди 9 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНАСТИТЕ НА ВЛАСТ!

106

Анонимен

преди 9 години

Деформаторите са изтрещели напълно! Какво толкова се надуват, че са спечелили цели 8 %, като от тях над 4-те % са турските гласове за Касим Дал и алтернативното ДПС, което е още по-крайно от Доганското, просто още са много слаби, но тепърва ще си показват зъбите!

105

Дедо Шмърк

преди 9 години

До Реалиста,Огледах се и осъзнах че щом никой не иска Бойко за Министър председател значи никой не иска силен водач който да държи властта под контрол, всички искат кукла на конци като Орешарски когото да контролират с подкупи и изнудване и да следва техните интереси. Мерси от такива лидери!