9

Анонимен

преди 9 години

Паркът в Белица се издържа изцяло от дарения, като в по-голямата си част те идват от чужбина. Нито държавата, нито гражданите са ощетени от това, че фондацията се грижи за тези животни. Разбирам защо повечето от вас са гневни и се чувстват ощетени в тази държава, но това няма абсолютно нищо общо с парка.

8

Анонимен

преди 9 години

И аз имам нужда от зъболекар, но ми липсват 500 лева да си направя мост включващ 4 зъба. От една година ми се клатят два зъба с коронки един до друг, трябва да ги вадят и мост да се хване за съседните два зъба. Нямам пари, ще трая докато спестя

7

Анонимен

преди 9 години

Ха сага деца кажете де са му ръцете :)

6

NVM

преди 9 години

ДОКТОРА Е ВЗЕЛ МИНИМУМ "ДЕСЕТАРКА" ЗА ТИЯ ПРОЦЕДУРИ НЯКОИ ДАЖЕ МУ РЪКОПЛЯСКАТ А АЗ НЕ СЪМ ХОДИЛ НА ЗЪБОЛЕКАР ОТ ДВЕ ГОДИНИ ЩОТО НЯМА КАК.

5

Анонимен

преди 9 години

Поп да ходи при тия изедници....и зъболекари и мечки.

4

Анонимен

преди 9 години

Много хора не могат да посетят зъболекар,защото нямат осигуровки или живеят в отдалечен район и направо ми е кощунствено,като чуя,че зъболекар ходил при мечка е новина от планетарен мащаб.

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименZA POMAZITE V BELIZA NIAMA HLIAB,A ZA MECKITE ZABOLEKAR.

2

Анонимен

преди 9 години

"На мечока Боби му извадиха зъб, а друг пломбираха" , а пък един гражданин си го премести

1

Анонимен

преди 9 години

НЗОК ще плати ли? Мечокът има ли плащани здравни осигуровки за последните 3 години? Щото ако няма НЗОК няма да плати и разходът ще остане за сметка на болницата и ще трябва пак ние работещите да го плащаме, както се получава с една огромна част от тъмнолилавите. Друго си е да се е осигурявал на 2400лв - ще му обърнат по-специално внимание в болницата. Та да каже някой: Тоз мечок изклати ли ни и той или не? Мина ли по тънката лайсна или не?