93

Курд

преди 9 години

До ПРАВИ СА ТУРЦИТЕ Да ама *** на Партията в ДПС ,Всевишният дал много. Пращи от комунисти и ДС. Същите дето навремето съдеистваха най-активно на БКП и ДС и за смяната на имената.Как приемаш факта - Местан - сътрудник на РУМНО.А според думите на майор Венков -отпреди 10 години- освен с РУМНО имал шушу -мушу и с другите служби. Факт -неоспорим . Така че по-кротко с текметата!

92

Анонимен

преди 9 години

Иван Пушкаров.1991 Г.Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация, никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович, бог да го прости, беше наистина гениален злодей със Иван Костов . Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Невероятна история...А сега Радан Кънев наследява Ива

91

Анонимен

преди 9 години

Turtsite vinagi sa izpolzvali tsiganite da varshat mrasnata rabota!VIJ ISTORIATA[BATAK,PERUSHTITSA I TN.]

90

Анонимен

преди 9 години

За вторият тур Бочко предвижда вкарване на тежката артилерия - Лили Талпата, Деса Тъпата и Цвета Караянчева (Пепелянката)!После, който е оживял от преговарящите от другите пратии ще го назначат за заместник-министър!

89

SEX-KUPON com

преди 9 години

ХАКЕРИ vs ЗНАМЕНИТОСТИ! Уникални снимки!

88

може да лъже

преди 9 години

Пожарникарят може да лъже, но не може да управлява!

87

Анонимен

преди 9 години

Щом Менда ще е на преговорите, вече може да съм спокоен :))))))))))))))

86

Анонимен

преди 9 години

Насрахте се вече с тази реклама за Фолксваген. Тъкмо нещо четеш и бам... рекламата пред теб. Ай сиктир!

85

Реалист

преди 9 години

Каква е тази работа модераторе защо триеш мнененията на тези образовани господа пръц и ГЕрбераст а на турчина с байрама не триеш!

84

Феномен 9/9

преди 9 години

Феноменът 9/9 връхлетя ГЕРБ в Благоевград, Добрич, Пазарджик, Плевен, Пловдив-област, Сливен, София-област, Стара Загора и Хасково. Опитите за подигравка за 'Любимец 15' се връщат в деветорен размер. Дай боже всички кандидати да са достойни като Момчил Неков и да се възползват от решението на избирателите.

83

Ali

преди 9 години

Da vi e cestito KURBAN BAYRAM.....:)

82

Анонимен

преди 9 години

Вие кой кандидат сте издигнали за да гласувате за него,а после ги избирате

81

Инспектор Марлоу

преди 9 години

Поведението на Реформаторския Блок вероятно е уговорка между Станишев и Костов, за да забави новото правителство и при последвалото безвластие, червената олигархия да удари още една банка или пенсионен фонд. Естествено ще има щедри парични потоци към Драгалевци.

80

друг траверс

преди 9 години

ох котьо

79

Анонимен

преди 9 години

Странно как сега ще плюят Орешарски..... И сигурно ще кажат, че са му оставили миналата година държавата в цветущо състояние.... НО са забравили, че си тръгнаха с камъни !!!И Тиквата да бъде премиер на всяка цена.... е ако стане скоро пак ще си ходи !!! Доста скоро... Народа няма да чака 4 години, нито 2 години..... даже и 4 месеца няма да го остави народа да си вее байряка !

78

Анонимен

преди 9 години

Тия срещи са прах в очите.Коалиция БОСТАН/за сега тайна/е факт.Герберите едно говорят а правят обратното.Проследете фактите---след кафето в Кърджали,дупесарите свалиха правителството,за което Бойко им върна жеста с избори на байряма.-------поощрителните изказвания на бащицата че депесето били незнам ква си партия---най-добрият политик за ***.Съберете фактите и намерете отговора.

77

Анонимен

преди 9 години

Каква отбрана бе, само ще си делкате комисионните за нови изтребители...

76

Анонимен

преди 9 години

Всички да се закълнът,че поне Две години ! - няма да крадът , заснето, подписано и показано на народа, и държавата ще се съживи. ще има и за здраве и бюджет и пенсии

75

Анонимен

преди 9 години

Не ми трябва социологическо проучване да разбера кой ще спечели изборите.Резултата е ясен."Хората" продават гласа си за пари и нямат собствено мнение.Изненади няма и няма да има - изборът със система като тази е илюзия.Промяна в избирателната система - няма кой да бъде избран,за да я направи поради причината,че продажниците са прекалено много.Ако изборите променяха нещо,щяха да са забранени.

74

Авел

преди 9 години

Няма разлика между т.нар.политически партии,всичко е Театър