145

Пешо

преди 9 години

Той и дупето си дава само да управлява!

144

сова

преди 9 години

Какво толкова се перчи ГЕРБ след като 52% които не гласуваха са против него.

143

американецо

преди 9 години

Браво бате Бойко! Само напред и поведи нашата изстрадала България към по-добри времена! Бог да те пази!

142

мунчо

преди 9 години

на тиквата от снимката мястото му е в затвора , лека му нощ на мишо бирата

141

Анонимен

преди 9 години

Тоя освен торба с калинки и лъжи друго няма

140

Kit Chelin

преди 9 години

Няма такава държава, както пее Слави. Българите са като зомбирани. Гласуваха за Герб, при чието управление всичко "растеше" както се изрази ББ-безработицата, възрастта за пенсиониране,Цените на хр. продукти, лекарства, ток. Замразени бяха само доходите. Заради герберите бяха спрени парите по еврофондовете, а сега лъжат и манипулират, че при Орешарски са били спрени. Сега др. Борисов раздава министри като на пазар. Пак иска да купува без програма. Уникат. Дано партиите не си направят харакири.

139

някой

преди 9 години

като е лош бойко,нека да изберем бсп и дпс пак,май няма алтернатива,или правителство или нищо,колкото и да е лош според написаното на по голямата част тук....

138

Анонимен

преди 9 години

Каква програма може да има в тъпата и проста глава на ченгетата и *** от ГЕРБ??? Програма за тотален геноцид и продажба на България. Преди 3.5 почти осъществиха програмата си, сега ще я довършат, ако им позволим!

137

Анонимен

преди 9 години

Борисов е мутра интригант. Работи само с мутренски методи - шашми, рекет и подкупи. Очаквам в скоро време да разбие реформаторите и някои други и да си напазарува депутати. За кокошкарство го бива, за нищо друго!

136

дедо Ташунко

преди 9 години

Браво на Боко! Великодушен е. Дава на враговете си най-важните министерства в държавата. Боко, дай ми и на мен едно министерство, кое и да е.

135

Анонимен

преди 9 години

До МАЙНАНе разбрах на буда ли викате МУТРЪ.

134

в следващата серия

преди 9 години

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

133

Даже знам

преди 9 години

как ще се казват министерствата-Министерство на балъците от БСП, без портфейл, Министерство на балъците на Кунева, тоже без портфейл, нещо като досегашното МИП, ама без портфейлите! И така за всички желаещи да си играят на пясъчника.

132

Българиноооооо

преди 9 години

няма отърване от БКП и РОЯЦИТЕ И.Ще ти дерат кожата, ще те взривяват / много бързо се забрави трагедията с 15-те взривени /, между другото ще те е............ на смени.Простете за израза, но така ми е накипяло...............

131

Анонимен

преди 9 години

тоя и с гяволо че се съюзи само и само да не изпусне кокала..мръсни политици , крадци на човешки души ...ГОРКИЯТ НАРОД!

130

до 153

преди 9 години

Нежелая да ви оспорвам! Надявям се, че имате глава на раменете си и освен памет можете да сумирате фактите! Борисов вдява единствено от бухалки и маркучи! Управление, организация, системи, закони, .... са твърде непонятни неща за примата Ви ББ! Селският тарикат несамо че непробва да подобри нещата в страната, но ги и влоши! Просто неразбира от материята и голите му приказки Аз, АЗ са нищо! Поне трябваше да натисне копчето за изкл. на машината която превръща всичко до което се докосне в пусош!

129

Анонимен

преди 9 години

И коя програма ще изпълняват? Или само да са на власт? ГОРКИЯТ НАРОД!

128

Анонимен

преди 9 години

Как така нбикой не харесва Борисов пък ГЕРБ имат 35 %...има някаква измама май?!

127

Въй

преди 9 години

Боко се мени на акъл всеки час -е кой да му вярва?

126

БКП-БКП!!

преди 9 години

Другара Бойко Тодоров Живков върви бодро по стъпките на своя патрон! Само че сега вместо да лиже д-то на СССР-то се пробва с другарката Меркел - стига да му върже некой конграчулейшън, де!