49

Анонимен

преди 9 години

Я...просто...ДУДУК

48

Анонимен

преди 9 години

Do 54: kakvo gledate??? 32.66 % ot glasuvalite ne vigdate? smeshen nachin na gledane

47

Анонимен

преди 9 години

Tozi mai obeshta da se obesi ako ne specheli ! Eh, Barekovski obeshtanija ;-)

46

Анонимен

преди 9 години

Като гледам, никой друг освен няколко комунисти в ГЕРБ не искат Борисов за премиер.

45

Кънчо

преди 9 години

Бареков показа умереност в политическата обстановка.

44

Тоя

преди 9 години

Този съвсем се обърка, сега незнае накъде да върви. Прилича ми онзи , който пикал срещу вятъра и казал ГОЛЯМ ДЪЖД ВАЛЯ. Бареков сам си отряза главата, ***. Човек без всякаква позиция и достойнство. ***!

43

Иванов

преди 9 години

Бареков е най-големият опозиционер на Борисов....

42

Красимир

преди 9 години

Борисов показа, че се провали в управлението.

41

CVETA

преди 9 години

Търи-лъжи Бюреков,не забравяй,че си в Парламента с продажните *** гласове и престани да се правиш на фактор без който политиката ни не може !

40

иван

преди 9 години

До Валери Няма да има големи загуби. Все пак *** секции не са толкова много. Да видим тогва дали ръста на ДПС ще е толкова голям.

39

e

преди 9 години

"Благодатния огън" в Йерусалим е дело на Йерусалимската патриаршия в коопродукция с Мосад.Просто :еврейска мошеническа геополитика.Има документи в You-tube и на гръцки език !!!!!!!!!! Сатанизмите,винаги вървят в "паралелно време" с ционизма-"666"

38

e

преди 9 години

Благодатния огън" в Йерусалим е дело на Йерусалимската патриаршия в коопродукция с Мосад.Просто: еврейска мошеническа геополитика.Има документи в You-тръба и на гръцки език !!!!!!!!!! Сатанизмите, винаги вървят в "паралелно време" с ционизма- "666"

37

ангелина

преди 9 години

до Стършел,е как защо,нали трябва да има работа и за бежанците дето приютяваме!

36

А

преди 9 години

Нали вчера беше готов да сте на една маса и да преговаряш с герб ,а днес го оплюваш значи се мениш на акъл -е как да ти вярваме?-нищожество долно.

35

Стършел

преди 9 години

.....така и не можах да разбера, Бареков защо ще откриваш 1 000 000 нови работни места, след като безработицата е приблизително 400 000?.....че, говориш глупости е ясно, но от къде толкова *** да ти повярват на глупостите?.....а, а колкото до поставянето на условия на Б.Борисов....там пък изобщо не си в позицията на този, който може да го прави....алкохола ли ти е в повече, наркотиците ли....или и двете?

34

Анонимен

преди 9 години

Boiko e gotin, i taka, haresvame si go, da e jiv i zdrav

33

БЪЛГАРИН 1

преди 9 години

Абе Додуков,-резултата на твоята партиика ББЦ е точно 0.71 %-къде си тръгнал ката още никой не те е поканил !? Или как беше-аз се криех,но никой не ме търсеше другари .Додук !!!

32

до 38

преди 9 години

Да, бе кой ще го приеме този закон и сами да се лишат от гласове? То ако нямаше купуване на гласове, избирателната активност щеше да е 20-30%.

31

Валери

преди 9 години

До иван 38Добре е като идея, но има опасност да не видим нормални избори вече. От толкова много купуване на гласове, доста секции ще трябва да касират изборите. И да не говорим, че избирателната активност е винаги много ниска.

30

иван

преди 9 години

Би трябвало да се приеме нов закон, при доказано купуване на гласове, да се касират изборите в съответната изборна секция.