128

ГЕРБ

преди 9 години

Победихме ги....и пак ще ги победим,каквото и да се пише и говори....България ,с младите и грамотните е с ГЕРБ....

127

Анонимен

преди 9 години

Толкова смешно звучи,всичките партии в пъти по малко от ГЕРБ,а се опитват да налагат техния глас....ГЕРБ,наистина е Б.Б. ,но ГЕРБ е и 1милион и стотици хиляди млади хора,работещи,завършили и културни,...,а не селяни и ***,които нямат завършен 4клас....затова моля ГЕРБ,не се поддавайте на никой,ако не искат,техна си работа...,но хората отново се довериха на вас.....С ВАС СМЕ....

126

Бени

преди 9 години

AЗ СЪМ ЗA ГЕРБ-ПФ-AБВ !!!!Трябвa мнозинство в пaрлaментa!

125

анонимен

преди 9 години

Явно не разбира , че всяка казано от него дума,работи срещу него.Не може да състави Правителство при никакви условия на никого.Номерът е "Как да се измъкна",но пак да съм ПРЪВ.Явно че г-жа Меркел го е отписала.Ще има коалиционнен , но без Него и Тях.

124

Анонимен

преди 9 години

план А - прикрит Бостан

123

анонимен

преди 9 години

За съжаление ние Българите имаме много къса памет. Какво стана със записания разговор на ББ с Мишо Бирата? И защо ли Мишо си отиде толкова бъзо след това?

122

Анонимен

преди 9 години

А е излязъл от властта, а се е срещнал с Йосич...Затова е готов на всичко, но да е там! На новите изботи, като не го изберете, ще му подпишете вече издадената от бившите му приятели смъртна присъда....

121

Анонимен

преди 9 години

Единственото правителство на Спасението, може да бъде без Боко и ДПС

120

ФЕС

преди 9 години

Боцко, да не забравиш министерските места на мюсюлманите, които обеща!

119

Анонимен

преди 9 години

Abe *enska rabota e tova politikata...pogledajte oshte i shte vidite kak shte se napravi na udaren i shte izvika BSP i DPS za koaliciq!

118

Стефан

преди 9 години

Няма никакъв проблем Герб, БСП и ДПС да са коалиция. И трите партии имат една майка - Б К П, а лидера на Герб е охранявал Т.Ж. Като добавка могат да получат помощ и от КПСС - Атака.

117

Анонимен

преди 9 години

Стабилността зависи основно от парите на ЕС, а те зависят от това дали ще отстояваме европейската политика или ще слугуваме на Кремъл. А слугуващите на Кремъл бяха Сърбия, Ирак, Либия, Сирия, Украйна. Кремъл няма друга стратегия, освен да прелъгва разни балъци и да ги хвърля под валяка на Запада, за да отложи собствената си участ.

116

Дръндер

преди 9 години

До Пенчо До ХАХА... 151Ми аз и от Бойко нещо интересно което може да се приложи и е конструктивно не чух и това за последните години изобщо от както е в политиката и искаш да не го критикувам? Няма да стане! Негова работа е да предлага конструктивни неща или да намери хора, които могат да предлагат конструктивни неща. Моя работа е да го критикувам ако не го прави! След като вече толкова дълго не го прави аз го критикувам, ако предложи нещо конструктивно ще спра!

115

Анонимен

преди 9 години

Докато ние тука се боричкаме, дали асфалта се яде или тока вместо 10ст. да е 11ст. (10% увеличение - как ще го преглътнем!!! ) едни хора с малко по югоизточно мислене и интереси тихомълком подкопават държавата и си възвръщат империята - тежко ти Българио - за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях и ти БЕШЕ, Българио, амин!

114

Пенчо До ХАХА...

преди 9 години

Да плюем можем всички щото е лесно! Нещо което може да се приложи ми е интересно да чуя, а като говорим за икономика и лекции - Орешарски това ти ли си?

113

Гошко

преди 9 години

ГОТОВИ СМЕ НА КОМПРОМИСИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО ДА ДАДЕМ НЯКОЙ МИНИСТЕРСКИ ПОСТ!В ттези думи на БОРИСОВ се заключават цялата арогантност,цялото пренебрежение и дори снизхождение към евентуалния бъдещ партньор на ГЕРБ.Той трябва да се съгласи с всичко предложено от ГЕРБ- политики,личности, БОРИСОВ за премиер, а за награда ще получи няккаква милостиня от "Някакъв" втостепенен мминистерски пост.Как искате евентулните партньори на ГЕРБ да им имат минимално доверие?

112

хахахахахаха

преди 9 години

до 143кое му е конструктивното мислене?! израза "правителство на спасението" ли или точки от "смислената" им предизборна програма като саниране на блоковете... не може човек който е бил и иска отново да е премиер да твърди, че икономиката на една държава е проста и 2 + 2 = 4... 4 е в математиката в икономиката е съвсем различно сега лекции ли да пиша?

111

Анонимен

преди 9 години

ало, варгче, дай да ти видим блога. Да се посмеем малко...

110

citizen

преди 9 години

ало, варгче, дай да ти видим блога. Да се посмеем малко...

109

citizen

преди 9 години

ало Шумен, има ли някой на телефона?варгче, малко заблудено момченце, дай да ти видим блога, да се посмеем малко...