21

А

преди 9 години

Не,не е възможно!

20

Анонимен

преди 9 години

А какво очаквате от герб ?цецо с това сакенце да го връщат на топло !бг.няма да се оправи с такива...........

19

Бай Ганьо некъкъв

преди 9 години

До АктивенИ ти как предлагаш да разберем , че на негласувалите им дреме повече ?! Като отделят повече газове пред телевизора или в кварталната кръчма ли ?!Като не им харесват партиите-мастодонти , да гласуват за малките партии , но ДА ГЛАСУВАТ !От негласуването ще има ефект , ако наистина НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА !Ха *** го обясни това на *** *** , дето не могат да обелят една българска дума , но под строй се бутат да решават съдбата ти !Тогава кво праим ?...

18

пламен

преди 9 години

Не може цяла година да дестабилизиращ и бойкотиращ Народното събрание и държавата, а сега да каниш партиите да ти дават подкрепа. Б.Б. им даде пример как не се прави политика и сега ще бере плодовете на собствената си наглост. Аз например с такъв лидер не бих седнал на една маса да преговарям. Оставете Б.Б. да се оправя сам.

17

Деди

преди 9 години

До гуньоТака е... ех, да имаше как да обявим война на Германия.......

16

Дръндер

преди 9 години

С *** начело не е възможно!

15

гуньо

преди 9 години

Има едно простичко решение, вече три години съм убеден, че е единственото, което може да позакрепи държавата. Разпускане на всички държавни институции и официално искане за обявяването ни на протекторат на ЕС и назначаване на чиновници от Брюксел да ни управляват. Все си мисля, че не могат да са толкова крадливи като българските политици и държавни чиновници.

14

Х пред скоба

преди 9 години

Къде го тролетарята, ве? Откак татко Муминтрол (дрогаря К_утев) остана безработен нещо...?

13

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

12

Стефан

преди 9 години

Б.Б. и Ц.Ц. трябва да се отеглят малко в страни и да предложат някой успешен кмет на голям град за премиер. Например плевенския кмет професор Стойков!

11

Живец трябва

преди 9 години

Професора е прав, ама разни лидерчета на малки партии не искат да го схванат , а иначе БСП се разпада очевадно и затова трябва коалиция без тях ! ДПС пък да са в изолатора за някоя и друга година!

10

CVETA

преди 9 години

Да,възможно е,ако всички поставят на първо место интересите за благото на народа и Родината,и мислят само за това,как да изведат България от кризата,а не за собствените си джобове !

9

дедо Ташунко

преди 9 години

"Ако от изборите зависеше нещо - отдавна да са ги забранили". Това са думи на британска журналистка. Каквото и правителство да съставят, то ще бъде нестабилно. Идва Цар Зима, нямаме никаква икономика, цени на ток, отопление и храни тръгват нагоре. За голяма част от народа ситуацията става нетърпима. Жалко, че е така, но такива са фактите.

8

акуд

преди 9 години

стабилен кабинет е възможен казва се абсолютна монархия

7

L.

преди 9 години

Нищо чудно и странно няма в резултатите от изборите. Нищо, че БСП до последно вярваха в чудо - странно за атеисти.Тук аритметиката няма да свърши място, а логиката на шарения парламент.ГЕРБ са победители. Да започват да сформират правителство, и - ако са умни - да оставят Народното събрание да върши мръсната канцеларска работа.На мен например не ми е ясно защо България има нужда от постоянно действащ парламент. За 25 години трябваше да приемем и законите на съседите ни...

6

един брой НЕгласувал

преди 9 години

Стабилно след вота ще бъде само краденето от бедния българин и държавата!

5

Активен

преди 9 години

Негласуването е най културният начин на протест.

4

Активен

преди 9 години

До бай Х На 50 те процента негласували им дреме и то повече от на теб по простата причина че тези 50% не се оставиха да ги излъжат за пореден път. Тия 50% не вярват на празни приказки, не вярват защото дупетатите ще вземат над 4000 заплата и нищо нема да направят за народа. Цената на тока ще расте, щото ВЕИ-тата са на Дупетатите, хляба ще расте заради тока а ИДЕ ЗИМА. Как ти се струва това. Някой да каза че ще помогне на тоя народ? Не. Наивници са тези, които се оставиха да ги излъжат.

3

тома неверни

преди 9 години

Искаха избори-минаха изборите.Ако резултатът не ги удовлетворява,проблемът е в тях.А да ми простите,правителство на малцинството,ми звучи,също толкова ере(о)тично,като бременна лесб..ка...После като се държат толкова надменно,да запеят познатата несен-ние сме първа политическа сила,но не управляваме

2

adasha

преди 9 години

Резултатите са очаквани. Сега остава да докажат, че са зрели хора. Бойко все пак вече е на възраст и е крайно време да престане да се държи като момченце на което са му взели топката. Сигурен съм, ще има коалиция и ще се получи по-добре от колкото си мислите. Замислете се какво е нужно в момента - промени не са ни нужни, трябва реформа. През последните години се нагледах на промени, които само създават проблеми и хаос в администрацията. Време е за реални реформи (напр. здравеопазването).