18

муспи

преди 9 години

Че ние отдавна сме казали "ДА" на расизма като не допускаме българи във властта и парите.

17

До ченгетата

преди 9 години

Има ли всъщност полиция в тази държава или само хрантутници? Ще се вземат ли някакви мерки или по-лесно е да се налагат глоби, а май няма и желание за решаване на проблема от страна на полицията и клубовете. Последен въпрос: Имам син на 10 години който много иска да го заведа да гледа мач на стадиона, та безопасно ли е господа полицаи?

16

krotko

преди 9 години

da ne izeviavame agresia vikai kriakai podska4ai izkatai si gneva no zakvo tro6i6 psihoto iavno te zove

15

Левскар

преди 9 години

до 13Ми тогава викай като овца само "Мафия" при гаврата която си направи шотландският *** с нашите ,от Лудогорец и бъди доволен. Заради такива овце като теб сме на т'ва дередже! Няма такова ограбване- НИКАКВА ВТОРА дузпа нямаше. Роналдо е за бой, а съдията е за разстрел да даде такава измислена дузпа. Да не говорим че в края на мача не даде 100%-ва за Лудогорец. Мри бе, кавал. Ако беше Левски на мястото на Лудогорец друго щеше да плямпаш нали?

14

naco

преди 9 години

Дай,Боже!

13

uspeh

преди 9 години

derbi to s tazi igra na levski kvi derbita kvi 5lv. divi selski scenki 6te ima kakto vinagi kakavto e otbora takiva sa i fenovete bitkadjii obarkali sa sporta s amerikanskia futbol

12

Анонимен

преди 9 години

до Левскари аз съм от Левски, ама заради такива като теб, с такова мислене спрях да ходя по мачовете... ***

11

до До до вандалите

преди 9 години

В тоя измислен сайт ще си пиша както си искам.Може и да съм селянин, но поне не съм нискокултурен ***-*** като гореописаните вандали, нямащи нищо общо с хората, чиито портрети размахват.Ти да не се обиди, бе, пич? Ако си ултрас, независимо на кой отбор, и чупиш седалки и вандалстваш, то тогава заслужаваш всеки обиден епитет по твой адрес. Истината боли.

10

Къде е полицията

преди 9 години

Тези *** пак ли са се проявили? Я, веднага 30 дни общественополезен труд. Да спят на палатки и да чукат камъни на строежа на някоя магистрала.

9

До до вандалите

преди 9 години

А "***" какво е бе? *** си ти щото не можеш да говориш, камо ли да пишеш качествено.

8

до вандалите

преди 9 години

*** ***.Не ви ли писва да сте на дъното на общественото съсловие?

7

Фибоначи

преди 9 години

Вечното дерби между двата най-селски отбора в България, с най-селските фенове. Питекантропи дрогирани.

6

Tedi Batkova

преди 9 години

Има ли спорт,наречен футбол в БГ или е един циркаджийски катун? Наречените вандали-фенове,веднъж завинаги трябва да се подгонят от закона в различните му форми! И какво заради няколко дрогирани ***,***,се наказват отборите-то едни отбори,един футбол......

5

Анонимен

преди 9 години

Вчерашният мач Лудогорец - Славия беше в пъти по-интересен от "вечното дерби"

4

Анонимен

преди 9 години

То това от няколко години е всичко друго, но не и дерби. Айде поне докато не започнат да играят футбол тези два отбора, да не ги лъжем, че играят дерби, а?

3

Левскар

преди 9 години

Ако играеше Левски или ЦСКА срещу Реал М в сряда и то по същият начин както Лудогорец и бяха ограбили чрез съдията играчите им със зловещото теннденциозно съдийство както срещу Лудогорец, съмнявам се тия от агитките им да стоят мирно и да викат само "Мафия". Може би щеше да има най-малкото счупени заграждения, бомбички по полицаите и мятане на павета. Тоя шотландски престъпник ограби труда на момчетата от Разград. Такава гавра не може да се преглътне!А за Роналдо к'во да кажа? Мръсен симулант!

2

Анонимен

преди 9 години

Местя за вечното дерби.

1

Анонимен

преди 9 години

ДЕРБИИ ? ВЕЧНООО ? ТЕЗИИ ? Я ПАК