295

pobeda

преди 9 години

chestita pobeda,balgari.radvam se,che ne vsichki sa bili prosti i sa glasuvali za GERB nadiavam se,i polititsite da sa po umni i da se obediniat v imeto na BALGARIA

294

Анонимен

преди 9 години

А вий, вий сте ***.

293

Фарс

преди 9 години

Боко, Турция, ИДИЛ- е това е светло бъдеще на народа. Така е, свърши се...

292

аз

преди 9 години

Ако наистина го мисли това което е казал отново ще си върна доверието в него,много съм го критикувал ама е имало защо,ако е промени това и наистина действа така съм за него.

291

до 355 нео

преди 9 години

Конструктивни решения в полза на нацията, народа, държавата, страната могат да се вземат и от хорас с различни полит. убеждения и партии/ки! какъв е проблемът, м? що трябва един вожд на стадо офце /ГЕРБ/? Що пък, пък не цивилизовани дискусии с разумни хора от разл. парламентарни групи, но хора, а не Тикви и тиквенца/офце?!?

290

neo

преди 9 години

Сега ако говедата наБоко нямат мнозинство какво.......заради него нови избори ли да има. ***. На всяка цена искат властта ей. Западни ***. С оня тъпияЦвцв и странно хилещия се Росен Плевнята. Това са зомбирани псевдочовеци бе. Антибългари. Какво направиха за Бг......какво .Само заеми им са в главата и бетон и магистрали,които ше трябва да оправяме сега. Предатели.

289

М, да ...

преди 9 години

Винаги съм казвал и се потвърждава, че при ниска избирателна активност, печели герп. Техните прославить 30-35%. Това е. Отвратиха хората.------------------Кви са тез завишени %-ти бре? Герб преди години стигна max си, а сега е не повече от 15-20% доверилите! Хората гласуваха някога заради надеждата /очакваха подобряване на климата/соц. среда на живот, а получиха на практика точно обратното! получиха по времето на ГЕРБ масово обедняване, и само много малък процент се замогнаха-групичка от 100на

288

Анонимен

преди 9 години

Волен изпада! Това е много-добра новина.

287

Брат Вурст

преди 9 години

На ГМО-то му дреме на бюлетината, защото и 10 избори да има, благодарение на служебното правителство той де-факто си е на власт.

286

Анонимен

преди 9 години

Дий...Дий, воле, дий!Като няма прокопсия,плюл съм в тази орисия!...................Терминал две, те зове!!!!!!!!

285

do vasilev

преди 9 години

6te izleze6 amerikanski 6pionin znaem 4e ste samo po interesite i intrigite taka4e tazi pesen ve4e sme ia slu6ali tapirski

284

Анонимен

преди 9 години

До ПешоТия и дет2 кухи тикви дето са сложили - сигурно са Б.Б. и Цв.Цв.

283

Анонимен

преди 9 години

Толкова ли е *** народа и не се сеща как пак си се нагласиха тези които трябва. Как така дата за избори съвпадна с мюсюлманския празник. Пак всички лъжат.

282

Анонимен

преди 9 години

НАРОДЕ КУПУВАЙТЕ ИМОТИ В БАЛКАНА!!! СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ САМО ТАМ ЩЕ НИЕ СПАСЕНИЕТО !!!!

281

um

преди 9 години

niakoi jora sa gi vkarali vav parlamentarnia bradar a nie 70% deto nesme glasuvali 6te oceniavame i gonim

280

Анонимен

преди 9 години

На Русия и налагат санкции защото не могат да стигнат до вътрешната и политика , тука това не е нужно защото договорите са сключени още през 90-те , но са засектретени ... И да гласувате и да се пънете България е обречена колкото и да ми е тъжно да го кажа. ИЗборите са предопределни, протестите не могат да доведат до нищо защото разтурването на който и да е договор ще доведе до нови санкции които просто ще ускорят процеса . Честито на печелившите !

279

Ивета

преди 9 години

Да не съм на мястото на Деница сега. Знам колко е трудно защото имах един дето му фалира бизнеса и почти месец преди да го напусна не бях ходила по моловете! Ужас!

278

petar

преди 9 години

само Герб!!!

277

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм казвал и се потвърждава, че при ниска избирателна активност, печели герп. Техните прославить 30-35%. Това е. Отвратиха хората.

276

Анонимен

преди 9 години

Имам познати които са членове на най различни парти водещи и не толкова известни. И знаете ли какво ? Всички са един дол дренки . Искат да стигнат до горе не за да оправят държавата , а да оправят себе си ! Хората в политиката са запознати ,че държавата умира / обвързана е с нереални договори за да бъде срината / просто искат да осигурят себе си и близките си докато е възможно. А вие наивниците ходете и гласувайте за тях с надеждата да ви оправят ...