14

Уффф

преди 9 години

Пак разбрали, неразбрали пишат! Тока не е скъп, малки са заплатите, я си представете следното - либерализират пазара и дадат право на централите да продават без ограничения извън БГ, тогава всички проризводители без фотоволтаиците и вятърните централи, ще започнат да изнасят ток, и в един момент ще се окажем без необходимите мощности за да поддържаме собствените си нужди. Аз например, ако произвеждам стока ще я продам на този, който ми предложи повече пари.

13

Анонимен

преди 9 години

ЕК ни препоръча да улесним износа на ток Аз пък препоръчвам на триполовите психопати от ЕК, слуги на мамона, да вървят на майната си. Тока в България е най-евтин в ЕС, защото и нашите заплати и пенсии, са най-ниски, логично е, фашисти мръсни.

12

1

преди 9 години

Прави са от ЕС ,и политиците да почнат да мислят за изравняване на заплатите с тези на страните в ЕС ,а не само да мрънкат/ЛЪЖАТ/ 26 години че пари няма ............

11

Анонимен

преди 9 години

А какво печели НЕК т износа на ток? - Кадиев купува от козлодуй и и продава мрежата е на ЕСО, Въпросът е кой ще изнася тока по 800лв МВ. Ако некой го изнесе обещавам да построя още фецове.

10

Риторично

преди 9 години

Като уж има регулиран пазар, защо в наше село/"държава" има само един доставчик, един тарифен план и толкова? Къде ми е правото на избор, като клиент, за какво ни е беззъб регулатор от който нищо не зависи ? Европа няма ли да се самосезира, както за КТБ ?И още по-интересно - как от всички във веригата губи само НЕК, а ЕРП-та, частни ТЕЦ, ВЕИ и т.н.печелят ? И що сме такива овце та търпим?

9

избирател

преди 9 години

До политологПАК ЛИ ИСКАТЕ МУТРИТЕ И СТАРИТЕ МУЦУНИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ. КОСТОВ СКЛЮЧИ УБЙСТВЕНИ ДОГОВОРИ, МИЛЕН ВЕЛЧЕВ НАПРАВИ ДАЛАВЕРА С ВЬНШНИЯ ДЬЛГ КАТО ГО УВЕЛИЧИ, ДПС И БСП ИЗСЯКОХА ГОРИТЕ И ВИ ХАЛИВА ПОТОП, ГЕРБ ВИ НАХЛУЗИ ВЕИТА С 500% ПЕЧАЛБА И СВРЬХ ПРОИЗВОДСТВО НА ПРЕ СКЬП ТОК , ГЕРБ ВИ ДОКАРАХА И АРАБИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВСИЧКИ ЗАЕДНО ВИ АБОНИРАХА ЗА ЕВРОГЕЙТЕ И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НАТО. ТРЯБВА ДА СТЕ *** ЗА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА СТАРИТЕ /НОВИ/ МУЦУНИ. Замразени заплати безработица и мор.

8

сова

преди 9 години

Собствениците на слънчеви и вятърни централи да си намерят пазар извън България и си плащат за преносна по мрежата. Тогава да видим кой ще им купува тока за 480 лв за мегават.При тази консумация АЕЦ и ВЕЦ са достатъчни,като се мисли и за нова АЕЦ.

7

Stamat

преди 9 години

ES DGD!

6

писна ми

преди 9 години

Най-бедната държава. Най-ниски цени на електроенергията... и либерализация на цените като лекарство ... Пълно безумие...Лекарството ще вдигне цените още повече. Не сме забравили освободените цени на храните, на телефоните, на водата...на военните заводи. За качеството просто не ми се говори. Трябва да сме *** или самоубийци, за да позволим това да се случи...

5

до Анонимен 3

преди 9 години

воУен е точно толкова комичен популист, колкото са и другарите му от дпс и бсп. Само крайно *** ко*пелета биха повярвали на тези безумия.

4

Анонимен

преди 9 години

Никой не пречи на ВЕИ да си направят жици и да изнасят.

3

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за матрьошката Волън-Ага-500 лв. мин. пинсия 1000 лв. мин. заплата почти безплатни ток , вода и топлофикация и разбира безплатна газ от Москва. Ашколсум аферим

2

Анонимен

преди 9 години

Нема кво да ни учат тия европейци-ние си имаме червени ***, който се занимават с енергетика, комисионни и кражби. Да им пукнат гласоподавателите.

1

политолог

преди 9 години

Да ББЦ е новата ПАТЕРИЦА на БСП , която замести ДПС. Само, че този път БСП не искат властта, защото заложиха толкова много капани и мини за бъдещото правителство, че в следващите 2-3 години, който и да управлява, няма да може да се справи! БСП, просто минираха всяко бъдещо правителство, защото искат да сринат България и да я отделят от ЕС и ни натикат в лапите на Русия и новия им Евразийски съюз. БСП, чрез ББЦ и останалите малки и контролирани от БСП партийки се опитват да разводнят вота, да откраднат някой и друг глас от ГЕРБ за да не им позволят ПЪЛНО МНОЗИНСТВО от над 121 гласа. Основната и