10

Чувството за щастие/

преди 9 години

нещастие е субективно преживяване на вида на "знака" на житейската ни перспектива. Може да си болен, но ако прогнозата е добра, ти си щастлив. А може да се чувстваш здрав, но ако ти открият болест с лоша перспектива...Може да си беден, но ако бъдещето обещава по-малко бедност... Може да си богат, но ако "акциите" ти вървят надолу и чувството за щастие ги следва.Затова и младите по-често са щастливи - животът, възможностите му са пред тях. По житейското нанадолнище, щастливите са по-рядко.

9

fuitall

преди 9 години

Кьде е ПРОБЛЕМА ?1. Не спираите да опитвате : Подарете му ануса си и цялото удоволствие и воня от сьвкоплението му с него. 2.Променете своята рутина : След като неможе да продьлжава така - намерете на кой на налапате така , че да се осигурите максимално добре ( не забравяйте че сте *** всичко Ви е простено )3.Установете проблема : ЯВВНОООО ПРОБЛЕМА Е ВЬВ ВАШАТА ГЛАВА .. квото и да правите винаги ще бьдете виновни.

8

:)

преди 9 години

"Оптимизмът понякога може да провокира чудеса." - Истина е!

7

Анонимен

преди 9 години

Навярно ни е много трудна комуникацията по между.Не знам на какво се дължи,ноо от разговорите с теб всеки път се получава спор или скандал.Аз съм миролюбив човек и не харесвам това.И понеже имам усещането,че много се нервираш когато разговаряш с мен по-добре да не си говорим повече.Със здраве и любов.Дочуване!

6

до 16 от Българин 15

преди 9 години

До Анонимен 16В твоя коментар 9 пишеш:"Ти ако се чувстваш роб ок.Защо си мислиш,че другите имат твоятат нагласа?"Значи ти твърдиш, че имам робска нагласа, а не аз го твърдя. И след това ми приписваш твоето мнение, че аз съм бил казал тази твоя мисъл. Обвиняваш ме за твоите думи, че имам робско съзнание. Не е така. Имай съвест - нямаш право да ми приписваш твой думи, защото плюеш по истината. Пожелавам ти някой ден да намериш истината за теб и себе си. Но недей да виниш другите.

5

до 12 от 11 и 14

преди 9 години

Съвестта ти е съдник и каквато и хармония да чувстваш към другите - то тогава тя не важи и не е нищо ако го решаваш без съвест. Твоята лична хармония не може да е над чувствата над другите хора. Ако имаш съвест - евелата. Но само да целиш хармония без съвест и принципи - това не можеш да ме убедиш, че е добро. В крайна сметка дори наркоманите на хероин могат да твърдят, че са в хармония. Както и всеки психопат-сектант и убиец. Съвестта ни е съдник. От мен да го знаеш. Не личната ни хармония.

4

до 12 от 11

преди 9 години

"В хармония с природата пак ще се чувстваш роботизиран жив организъм подвластен на собствените си мисли."Добре извинявай *** дето се мисли за проповедник. Не знаех, че да имам мисли е нещо лошо и така руша бленуваната от теб "хармония". Подвластен съм на собственните си мисли, защото имам съвест и тя е моя съдник. Може би съм открил истинското си Аз много повече от теб самият. Съвестта ни е съдник и каквато и да е хармония ти да чувстваш към околните - тогава твоята хармония не струва нищо

3

до 9 от 8

преди 9 години

Ти за кой коментар пишеш, че не ми стана ясно.Пък дали "Другите нямат твоите схващания и далеч не виждат така нещата" не си ти този,които ще реши насоката на тяхното мнение. Май ме считаш за роб, а себе си за робовладелец,които може да ми каже какъв съм и си въобразваш, че имаш власт над моята свобода и живот. Грешиш.Имаш си правото на коментар, както и аз. Но за мен твоят коментар е неразбран. Не се считам за твой роб и мисли преди да обиждаш, защото всеки може да твърди, че другите са му роби

2

за №1 и №2 и №3

преди 9 години

Донякъде тези принципи са верни въпреки че щастието не се дължи на нещо твърдо определено. Но донякъде тези принципи са вярни. Вижте само какво пишат долните критични коментари - бликат от злоба. Нищо чудно. Те просто са неразбрани хора за мен и им е чуждо да стигнат до щастието - със или без принципи. Затова плюят. Те са в правото си да плюят, понеже иначе бихме подтиснали тяхното право на свобода, което си е тяхно право и е свещенно, но не се вслушвайте сериозно в техните коментари.

1

Анчо

преди 9 години

Ходете само с къса пола и щастието ще ви се усмихне!! :)