64

ziezi

преди 9 години

разследва ли се възможността Емил Валериев Митков да се е укрил след взрива - дано е жив - ако е загинал наистина, мир на праха му

63

Edno vreme

преди 9 години

Jertwite ne sa samo tezi deto zaginaha, jertwite sa sred celiq ni narod, deto mina pod gilotinta na "demokratizaciqta" pri koqto vsqkakwi zakoni,tehnicheski iziskwaniq i choveshi otnosheniq bqha dowedeni do ikoni kato Premqnov, Lupi, Slavi Trifonov i Peevski, za koito ste im syrbat poparata i vnucite ni. Typi i dolni prodajnici, mrystni predateli i grabiteli

62

магив

преди 9 години

Хора вразумете се.Няма бивши комунисти или съвременни демократи,всички са едно цяло.Иван Костов какъв е.Бойко Борисов какъв е.Първанов даже и доносник е.Е избираите си ги само това донякъде ви е правото.

61

Бакал Петко

преди 9 години

В,,скапана,,Русия ,,диктатора,, Путин разпорежда близките на пострадалите да бъдат обезщетени с но един милион рубли от сметката на собственика олигарх. а у нас собствениците се скриват и се иска от държавата- т.е. от целия народ. Защо президента мълчи?

60

Неевреин

преди 9 години

До муспиБеше предупреден за чл.117 (2) от НК на РБ. Дават от 1 до 6 годинки. Ти си рецидивист. Очаквай случка. Забавна ще е първата ти брачна нощ, булке...

59

Анонимен

преди 9 години

Искра Фидосова го е уредила не лъжете а проверете ако Искра Фидосова е член на БСП тогава може

58

Pff

преди 9 години

Абе вие с тия 2500 лева живота ли ще им оправите, бе. Tолкова ли струва един човешки живот?! Да им ги бяхте давали, докато бяха живи.

57

Рогач

преди 9 години

Архивите говорят. Собственикът на взривената фабрика в Горни Лом е член на БСП и е замесен в скандал с купуване на гласове в Чипровци.

56

Рогач

преди 9 години

Архивите говорят. Собственикът на взривената фабрика в Горни Лом е член на БСП и е замесен в скандал с купуване на гласове в Чипровци.

55

муспи

преди 9 години

С вайкане и възмущение нищо не се променя. Най напред след като работят за 250 лв. смъртта е избавления. Тези дето остават в завода им завиждат. Президентът трябвало да си подаде оставката макар и да няма пряка вина, защото така е прието в цивилизования свят. Но това дето никога няма да стане и да стане ще е поредна глупост - защото български президент още не е имало, не е имало избори, забранени са български партии, България е еврейска колония. Ние трябва да убиваме евреи а не да говорим с тях!

54

Анонимен

преди 9 години

Враговете на народа отново ще спасят кожата - всяко чудо за три дни в България!

53

Националист

преди 9 години

Бог да ги прости хората! Предлагам да се бръкнем малко освен да свеждаме глави, защото с пикливите 2500 лева, които държавата отпуска, хорицата едва ще покрият разноските по погребенията!

52

Спрете

преди 9 години

Да сведем глави и да помълчим в този час в името на загиналите и техните семейства. Мир и покой за мъртвите и подкрепа за близките им. Стига сме трупали негативизъм. Алчността на един баща и безотговорността му е резултата. Уби сина си и другите. Това трябва да е за урок на всички. Трябва да се замислим преди да ни е заслепила алчността. Да не се заяждаме, да не се обиждаме.

51

Коментатор

преди 9 години

Това е тъжна, много тъжна новина. Тук не е място за сарказъм, простотия. Нека да почетем загиналите и поне за един ден да се обединим.

50

nikolov

преди 9 години

До 62Не знаеш или не ти е удобно да знаеш че станишев местан или сидеров 2 пъти в последната година са им връщали отнетия лиценз на тази фирма.Най вероятно е местан като съдя по името на фирмата.И понеже всички които са в държавната администрация и в съда са назначени от тази тройна коалиция сега ще изкарат че някой от тези 15 човека е решил да се самоубива.

49

До 55

преди 9 години

От 05.VIII. 2014 г. страната се управлява правителство, назначено от президента Плевнелиев. Премиерът назначен от Плевнелиев, се казва Георги Близнашки. Неговото правителство подмени повечето хора на високо ниво във властта с хора на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов. Затова сега няма протестъри срещу условията на труд във фабриката в Горни Лом. Затова никой не пита Плевнелиев и Близнашки защо усмихнати гледаха мач, та цяла България да види тяхното безразличие към трагедията в Горни Лом.

48

Анонимен

преди 9 години

До Скапана държава!!!Много разумен въпрос,напълно Ви подкрепям.

47

mario

преди 9 години

смърт за виновниците а не да ги прекриват как ги не е срам и позор да работиш за 250 лв защо те не работат за тия мизерни стотинки

46

NEKOI SI

преди 9 години

TAIA SNIMKA OT 4UPRENE LI E ? ili ot jalkite paveta, t. e. jaltite paveta, SRAM ZA BALGARIA GOLEM SRAM ,BOG DA PROSTI MARTVITE

45

анонимен

преди 9 години

И защо Орешарски?Или ти друго като папагал не можеш да проумееш.И кого се мъчиш да манипулираш с тези си приказки.Ами според вас калпави герберчета той Орешарски е виновен и за Втората световна война-засрамете се имайте малко уважение към хората.Ако искаш да знаеш добре че беше Орешарски да въведе малко ред в финансите,защото Бойко мутрата ги остави в плачевно състояние.Ама къде у вас мозък за тези работи,вие знаете само да грачите,в това ви е силата.