200

анонимен

преди 9 години

Нови избори!Така ще ошушкаме партийните каси и ще пресушим "субсидиите" от монополите! Следствие-получаваме не корумпирани политици/най-вече защото няма кой да им дава пари/.

199

АТАКА !!!

преди 9 години

Атака има над 20% гласоподаватели в действителност,мама ви долна,***. И тия избори ше фалшифицирате с проучвания,лъжи и всякакви ***,АМА ТОЯ ПЪТ ВИ ЧАКА ДЕБЕЛАТА ГЕГА ! Украйна ще ви се види цвете,мръсни *** крадливи !

198

Ай сиктир

преди 9 години

БСП е лява партия,колкото аз съм *** хахахаха. Толкова са ЛЕВИ че се обявиха за санкции срещу Русия. *** ***.

197

WTF

преди 9 години

До GaribaldiБСП била лява, хахахахахахха. БСП е една сбирщина от застаряващи комунистически мошеници на дребно. А *** нямам и на идея какво значи. Това са някакви нови термини на болния ти мозък. Смешна работа сме в тая държава. Докато клоуни като теб съществуват, няма оправия. Чак след като твоето поколение застаряващи комунистически *** си заминат имаме шанс тази държава да се оправи. Всички сте големи националисти докато не докопате баницата. След това се тъпчете като за последно

196

ДЕМО

преди 9 години

Успех на единствените демократи РБ!

195

Анонимен

преди 9 години

За Борисов,ГЕРБ и хората.Борисов прави същата грешка както БСП,че ако нямат заедно с ДПС повече от половината места в ЕП ще има избори.Ако ГЕРБ нямат 121(или 105,110) гласа ще върне мандата.Това го гледахме много скоро.Нямало да прави коалиция с други по-малки партии защото ще му извиват ръцете,т.е те са противници и не може да са партньори.За БСП и ДПС по-скоро не,но...знаели се.Откриването на кампанията на ГЕРБ по-скоро приличаше на форум на нацисти,комунисти-сталинисти,или на КНДП на Ким Ир Сен-Чен Ир-Чен Ун.Допълнено със стойки тип мафиозо и песента О,слънце мое(разбирай наше).Така,че ХОР

194

Сашо

преди 9 години

Според Кольо Колев от Медиана Днес, това изречение казва всичко, но се чудя ДОКОГА ще давате трибуна или ще цитирате един ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК И СРЕБРОЛЮБЕЦ.

193

123

преди 9 години

Не трябва да допускаме плужекът "президент" Плевнелиев да състави следващото служебно правителство. Пръво трябва да прогоним него.

192

Избирател

преди 9 години

Май ще има избори до дупка.

191

ВЕРВАЙ НА АТАКА

преди 9 години

КАТО ТИ ВДИГНАТ ТОКА --СЛОЖИ СИ "ЗЛАТНИЯ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ИБРИКА" ОТЗАД ...ЗА ДА ТИ СТАНЕ ПО СВЕТЛО!!!

190

Анонимен

преди 9 години

ВЕЧЕ ВЯРВАМ САМО НА АТАКА!,В БЪЛГАРИЯ ИМА ДВЕ ПАРТИИ - АТАКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!

189

АТАКИСТА

преди 9 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЗЛАТНИЯ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ИБРИКА И ***---ЩЕ СИ ГО ЧУВАТЕ ЦЕЛА ЗИМА !!!!КАТО ВИ ДОМЪЧНЕЕ --ЩЕ СИ ГО СЛАГАТЕ ОТЗАД ЗА УСПОКОЕНИЯ И МЕРАК!!!!А , КАТО ОГЛАДНЕЕТЕ ...ПАК НЕГО!!!

188

Samo minavam

преди 9 години

Камъни ще има за всички от сърце,за Новата година,ще тропнем нии хорце.Направо се забавлявам с нашите кандидати за 240 мазни трътки.Зад ъгъла виждат само сянката която се задава,но не знаят какво ги чака.Впрочем може и да знаят,но живеят с илюзията,че ще им се размине.

187

Зъбобол

преди 9 години

И какво да очакваме от новия парламент???Мутрата - БудаМангала - Доган/кардинала в сянка/*** - БарековЛудото от - хАтакаНФСБ и ВМРО други луди/но поне ще е весело и шумно/Кунчето - последната надежда на Испанската муха/този само "Мухозол" го оправя/---Дерзай народеее пак шЪ нЪ оправят, всички пози на Камасутра-та от самото начало, запасявай се с Вазелинче!!!!!

186

платен трол

преди 9 години

Как по-точно очакваме да се оправим след, като в парламента ще вкараме същите хора срещу ,които негодуваме толкова много години. Кой от тези? Боко ли, Миков ли, Местан ли? Госпожа " йес сър " ли или пък Ники ***? Гледам, че ибрика и той пак ще хапва народна пара.Кой от изброените не се е насрал? Кой от изброените не е доказан лъжец? Кой от изброените не е за затвора? Точно така, никой, но защо тогава по дяволите, в неделя пак ще гласувате за тях ?

185

Анонимен

преди 9 години

този - болен, онзи - болен, вие като сте много "здрави" гласувайте за статуквото.

184

БГ

преди 9 години

това дпс не трябва да съществува , голяма грешка незнам как ще се поправи турски *** по БЪЛГАРСКИ земи няма , земята е на БЪЛГАРИТЕ

183

Анонимен

преди 9 години

Болни хора не трябва да влизат в парламента, на тези избори да им покажем къде им е мястото.

182

Анонимен

преди 9 години

Ясно - чака ни тюрлю-гювеч!

181

Анонимен

преди 9 години

Няма да гласувам за 25 годишната политическа помия, докато има гласуващи балъци , ще има милионери политици.