36

Анонимен

преди 9 години

Каква е действителността? Има закон забраняващ купуването на гласове. Всички партии заклеймяват купуването на гласове в предизборните си агитации. Излизат статии от подобни организации в които се казва колко милиона ще купят? Нали е незаконно бе господа? Или закона не се спазва?Че тогава защо ми е тази държава?!

35

Анонимен

преди 9 години

Наукообразна писаница, с идеята да манипулира избирателите.

34

Анонимен

преди 9 години

Рушители на съвременна България /класация/1. Иван Костов - най-голямия рушител2. Бойко Борисов3. Крадлив Симо4. Беров5. Станишев6. Филип Димитров7. Софиянски8. Орешарски9. Виденов10. Димитър Попов11. Инджова

33

Баси хората

преди 9 години

Във всеки клип се казва, че:Купуването и продаването на гласове е престъпление.Защо се говори само за тези които купуват гласове,а за тези които взимат парите нищо не се казва?Трябва да бъдат хванати и осъдени хората които си продават гласовете.Като например всички абитуриенти на които Пеевски плати куверта за бала. Трябва да се арестуват и всички сватбари които позволяват някой друг да им плаща сватбата.Проституцията е много по достойна професия от това да си продадеш гласа.Що за мекотело са те

32

Анонимен

преди 9 години

Единствения начин е да се премахне контрола върху купените гласове, като се премахне интегралната бюлетина правеща възможна индийската нишка.

31

П.Петров

преди 9 години

Единственият начин да се премахне купуването на гласове е да се намалят партийните субсидии с 50%, да са увеличи минималния процент гласове за получаване на партийна субсидия на 2% и да се въведе глоба за не гласуване в размер на разходите за вота на един избирател.Защото явно партиите получават повече субсидии, отколкото им трябват за законна политическа дейност.

30

huk

преди 9 години

Vota tryabva da bude platen i to legalno! Fakt e che partiite poluchavat pari sreshtu glasovete, koito sa spechelili! I zashto tezi pari da ne otidat pri glasopodavatelite! Vota shte bude masov i shte ima realno demokratichno upravlenie! Predlagam vota da bude oficialno zaplaten s edna minimalna zaplata!

29

Анонимен

преди 9 години

Най-големите партии купуват най-много гласове, защото те имат и най-много пари, обясни проф. Петър Иванов.---------брей, че умен тоз професор ...

28

До н. 29

преди 9 години

Напълно си прав !

27

Шоп

преди 9 години

Такива фини подмятания са предназначени да убият у хората вярата в демократичните процедури, а интерес от това има само Московското княжество.

26

Шоп

преди 9 години

За подобни "проучвания" трябва да го подведат под отговорност за антидържавна дейност и изборен саботаж. Не знам кой му е платил да прави подобни изявления, но това спокойно може да се квалифицира като клевета с обществена опасност.

25

batemitko.plovdiv

преди 9 години

РазБойко Методиев БорисOFF е най-сериозният играч на борсата с гласове , купува и продава на едро ... не се шегува !!!

24

Анонимен

преди 9 години

"Всички Сидерасти са *** турски пеерасти"

23

до 19

преди 9 години

прав си но си пропуснал още доста некадърници, и леви и десни. Особено десни - Мадам Йес, Гаражната, която първа въведе хрантутенето на журналисти... Р. Овч. Първанката. Мартинчо Димитров.

22

Анонимен

преди 9 години

колкото и долни да са ни управниците и те са хора като нас. Има бог, или някаква неведома сила - да бъдат проклети каквото ни мислят и правят, това да ги стигне сто пъти! Не вярвам да е хубаво, ама ако е да се излее върху тях божията благодат.

21

Анонимен

преди 9 години

Изборите са голям битпазар за социолозите, които като гладни *** почват да въртят опашки и да се умилкват около краката на кандидатстващите депутати. Прочее, кръгът на бг социолози (до един пишман) е същински сплотен катун с неписани, но строги закони кога, къде и кой да бъде забудалкан и ошушкан или братното, но при всеки вариант все падат някакви грешни парици в бездънието на социо услужливите.

20

Анонимен

преди 9 години

третата политическа сила като съберем купения вот е на изборните рушветчии-олигарси.втората - корпоративно робския вот, а първата на нас простите българи, които гласуваме за най-малкото зло, което се скъсва да купува и корпопоробва българи, ***, турци, арменци...

19

Анонимен

преди 9 години

робският вот е двойно по-висок от купения. Ужас. Българийо, кой те в таз робска люлка люлее.

18

???

преди 9 години

Ще бъда благодарен, ако някой може да обясни научно след като се очаква ниска избирателна активност и големите партии ще получат вота на твърдия си електорат, от къде идват гласовте на останалите???Прочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/10/02/ekzakta-nai-malko-shest-partii-vlizat-v-sledvashtiia-parlament.240805#comment-newest

17

Идеалист

преди 9 години

Рушители на съвременна България:1 Андрей Ликанов2. Симеон Кобурготски3. Ахмед Доган 4. Бойко Борисов и Цветан Цветанов5. Беров