8

Анонимен

преди 9 години

ДАВАИ МОРСКИ ЧЕ СНАС Е СВЪРШЕНО С ТОЗИ ЕС

7

Кирил

преди 9 години

До фашизма убиваДовършвам изречението ти. Анатема на националните предатели! Импичмънт на недоразумението, което се изживява като Президент на Република България, а всъщност и преродена ирландска пастирка и по собствените му думи - един от най-големите математици на България! Позор за ревльото Паси! Вечен позор за Вигенин, който, за да угоди на стопаните си, първи дотича до Киев!А после се чудите, защо партията му бе наказана така на изборите! Фашизмът убива, затова ще бъде заличен от Земята!

6

морски

преди 9 години

България: Европейския съюз извършва геноцид спрямо българския народ.Референдум за излизане на България от грабителския Европейски съюз!

5

sadiata

преди 9 години

ybici sa i ednite i drygite ; ednite ybivat za pari ,a drygite za mnogo pari....

4

?!?

преди 9 години

Докато бяха бунтовници срещу Асад всичко беше нарад! Тия същите смениха политиката. Вече не се бият срещу Асад, а си създадоха държава и станаха терористи. Макар че и преди и сега все едни и същи мирни жители клаха. Който създаде това чудовище на неговата съвест са животите на хората.

3

фашизма убива

преди 9 години

ПО КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАТ Г-Н ПРЕЦЕДЕНТ И ПАСИ-КИЕВСКИТЕ ФАШИСИТИ И ИД??? В ДОНЕЦК ВЗЕТО НА ПРИЦЕЛ УЧИЛИЩЕ И ОБСТРЕЛЯНО С РАКТИ В ПЬРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН. НАД 400 ИЗКОРМЕНИ ЗА ОРГАНИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДИЯ НА ОКРАИНА В ОБЩ ГРОБ В ДОНЕЦК. СВАЛЕН ПЬТНИЧЕ.САМОЛЕТ ОТ ФАШИСТИТЕ ОТ КИЕВ 300 НЕВИНИ УБИТИ. ЗАЩО ПОДЬРЖАТЕ ФАШИСТИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ КИЕВ Г-Н ПРЕЦЕДЕНТ? ПАСИ? ЗАЩО ООН МЬЛЧИ?? ЗАЩО ЕВРОГЕЙТЕ МЬЛЧАТ??? ДОКОГА ДВУЛИЧНИЦИ??? Прецеденте кажи нещо по вьпросите! Бьлгарски предатели сте вие!!!! Анат

2

#$&

преди 9 години

Интересно от къде се взе тая ИД? Това да не е същата оная опозиция, която американците въоръжаваха преди време? Едва ли..

1

Анонимен

преди 9 години

Преди да дойде ИД, беше мир и демокрация!