78

Анонимен

преди 9 години

Марш пред урните заспали плачковци !!Марш пред урните и гласувайте по съвест и убеждение !!Марш пред урните и гласувайте за децата си ,за да не ги правите имигранти !Марш пред урните заспал лош материал !!

77

Анонимен

преди 9 години

Българи отивайте да гласувате, кажете на своите приятели и роднини, те да кажат на своите, вземете пример от електората на ДПС.

76

Анонимен

преди 9 години

Тука много лесно се печелят избори без политиците да се състезават до последно за всекиизбирател по новини радио телевизия създават предпоставки за копуване ден за копуванена овце ееее.

75

Анонимен

преди 9 години

Спорд мен всеки ден трябва да е за размисъл !!!В АМЕРИКА няма такива дни за мислители НАДПРЕВАРА ДО ПОСЛЕДНО ...

74

Анонимен

преди 9 години

Вчера беше ден за размисъл а кво е това МИСЪЛ и има ли някой да ми даде че нямам !Значи 365 минус един ден за размисъл е равно на 364дни на свещена ТЪПОТА !

73

Анонимен

преди 9 години

МОБИЛИЗАЦИЯ на ОВЦИТИ БЕ ЕЕЕЕЕ.

72

Анонимен

преди 9 години

Тези дето не гласуват на следващото събрание ще им отрежем топките и ще ги набием на кол !

71

Анонимен

преди 9 години

Ако имате деца внуци баби или приятели в БЪЛГАРИЯ !ГЛАСУВАЙТЕ СПЯЩИ ГАДИНКИ !

70

Анонимен

преди 9 години

*ор голям за тези дето не гласуват !

69

георги

преди 9 години

Към тези които няма да гласуват: Какво по дявоволите ще промените като не гласувате ??? Негласувате е мазохизъм, нихилизъм и безотговорност към себе си, страната ти и децата ти!!

68

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте бе овце !После България не ме обича аз сум егати пич а ааа...

67

ск

преди 9 години

България над всичко !!!!!!Гласувай те Българи , защото ДПС трябва да бъде изхвърлена от управлението на Родината ни - по добре комунисти отколкото турци !!

66

Анонимен

преди 9 години

И да гласува, и да не гласува, 'се тая. Когато си поставен пред фалшива дилема, отговорът винаги е неприятен. Твърда ръка си трябва тука.

65

Soros

преди 9 години

Българи! Използвайте вашето право за глас, обеденетете и отидете до изборните урни, колкото повече гласуваме толкова повече купените гласове се обесмислят! Така ще покажем и нашата сплотеност спрямо туристическия южен глас, да дадем вота си и да покажем че не сме някакви кретащи манипулативни магарета!От нашта пасивност печелят познайте кои партии? Всеки един наш даден глас убива купен глас. Да спасим България от ***! Обединението прави силата.Бог да пази България!

64

ИСТИНАТА

преди 9 години

КОГО ИЗБИРАМЕ?ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПАРТИИ ПРЕВЪРНАЛИ СЕ В ХОЛДИНГОВИ СТРУКТУРИ СЪС СТОЯЩИ ЗАД ТЯХ ОЛИГАРСИ!НИМА ТЕЗИ КОИТО ИЗБИРАШ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТВОЯ ИНТЕРЕС?КОЙ Е ИСТИНСКИЯ СУВЕРЕН - НАРОДА ИЛИ ЕВРОПЕСКИЯ СЪЮЗ С НЕГОВИТЕ РЕШЕНИЯ ВЛИЗАЩИ В ПРОТИВОРЕЧИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ИНТЕРЕСИ!С ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ РЕШЕНИЯ СЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧУЖДИТЕ МОНОПОЛИСТИ РАБОТЕЩИ В БЪЛГАРИЯ СЪДИРАЩИ НИ ПО ДВЕ КОЖИ ЗА ТОК , ВОДА, , ГОРИВА, КОМУНИКАЦИИ!НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! ТЕЗ КОИТО ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ ЩЕ ВИ ПРЕДАДАТ

63

бастун

преди 9 години

05 10 2014 България гласува за 43-то Народно събрание 05 02 2015 България на протести за сваляне на 43 то Народно събрание! а за какво и кого да се гласува?

62

Анонимен

преди 9 години

Николай Колев Босия:Народа ще гласува с камъни и дърве!

61

Брюксел сърма

преди 9 години

Станишев вече съчинява речта на поредната победа.

60

666 - СОЛ ИНВИКТУС

преди 9 години

Трябва да си пълен *** за да отидеш и гласуваш!Има ли такива които си въобразяват, че правят избор, когато други преди тях с изборните листи са направили този избор!АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ!!ГЛАСУВАЙКИ УЗАКОНЯВАШ ЕДНА ОЛИГАРХИЧНА СИСТЕМА В КОЯТО ЛИПСВА ТВОЯТА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ КАТО СУВЕРЕН!ВСЪШНОСТ ИСТИНСКИЯ СУВЕРЕН НЕ Е НАРОДА И НЕГОВИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, А ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ С НЕГОВИТЕ ЗАГРОБВАЩИ НИ ДИРЕКТИВИЗАЩО ВСЪШНОСТ НИ Е ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ?

59

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Оставете ги да управляват с 15-20% от гласовете на народа.Нека се бият в гърдите, че са победители !Нека си мислят, че имат народната подкрепа до момента, в който народният гняв се стовари върху тиквите им !