17

st

преди 9 години

Хонгконг никога не имал общо с Китай или поне последните 100 години.Др хора др мислене.

16

Анонимен

преди 9 години

Хората в Хонконг не искат нищо повече от свободни избори. Защо комунистите толкова се страхуват от гласа на народа?

15

до 16

преди 9 години

И кой ти каза ,че Китай не е изостанал? Това че произвеждатх *** и чорапи за целия свят не променя факта че са една бедна държава със доходи по-ниски и от българските (c 15 %).А Хонконг не е част от Китай, богатството са си го заработили хората от Хонконг, и изведнъж идват бедняците от Китай и искат да ги превземат и да се възползват от богатствата му.

14

rd

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВНедей да завиждаш, ами вземи и ти да изкараш някой лев. Така и така пишеш. Аз съм на държавна служба, така че имам бол свободно време. Що да не си изкарам нещо допълнително?

13

rd

преди 9 години

Ами ако американците направят и те втори вид долар, а? Кво праим? Само че понеже единствената им валута важи в целия свят, тези новите долари могат да ги правят от използвана тоалетна хартия. Те ще са идеално разплащателно средство в Русия.Иначе сте прави - всичко е китайско, щото карат хората да работят безплатно. Те могат да ги накарат да слагат камъни на купчина и ще направят най-голямата пирамида на света, *** това не ги прави нито умни, нито силни - само експлоатирани нещастници.

12

Registriran

преди 9 години

До Анонимен 11 Я миличко погледни какво пише на клавиатурата на която цъкаш, а обърни и виж монитора, а и вътре в компа всичко е китайско, комунистически Китай е първата икономика в света, и най вероятно ще оставят протестърчетата да крякат ден два и ще ги изметат, а ако ти е чудно защо сега? амо преди 2 дни Китай и Русия се разбраха да търгуват в рубли и юани, или ритнаха долара, а от това сащ се обринаха и получават припадъци, пробват със протестъри ама там няма да мине.

11

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До 9, 10 и 11Не ви се сърдя за неадекватните коментари, окаяни тролчета, защото сте на работа. До вчера бранихте със зъби и нокти Майдана, сега пък протестите в Хонконг... И всичката тая загриженост срещу 10 стотинки на коментар. Съжалявам ви. Никой не заслужава подобна несретна и окаяна съдба, като вашата - съдбата на продажници и бедняци!

10

Анонимен

преди 9 години

Никой в България не ще да е от *елския ЕС, ама и там и тук не ни питат, капиш ***, мамин златен? Така, че по-силния ще спечели, борба за власт.

9

Анонимен

преди 9 години

Никой във Хонконг не иска да е част от комунистически Китай! Нито във Тибет, нито във Тайван!

8

Анонимен

преди 9 години

Комунистическата партия е вредна за Китай! Тя изби милиони, опита и почти успя да унищожи китайската култура! Четете за културната революция! Хората във Хонконг са с британско самосъзнание и не искат някой да ги командва! Обожавам хонгконгската музика! Няма да казвате на хората какво да правят и няма да им казвате ,че са платени, рубладжии продажни!

7

Анонимен

преди 9 години

Имам приятели в Хонконг и всички подкрепят протестите! Само не ми казвайте че са купени! Не на комунистическата диктатура във Хонконг! Вдигайте си сърповете и чуковете и да ви няма!

6

Румбо

преди 9 години

До rdдо 5 Не се прави на луд!В Китай има два юана-за вътрешния оборот и за външната търговия!Може да не е много демократично,но работи добре!Става въпрос за валути със златно покритие-т.е. които не търпят инфлация!

5

Румбо

преди 9 години

По-скоро Китай ще пожертва няколко десетки хиляди хонг-конгци,отколкото да се откаже от целите си!Китайците са в излишък,така че....Просто ще ги изпишат.Опитът на САЩ да "демократизират" Китай няма да успее.

4

rd

преди 9 години

Абе я разяснете за непросветените - тази "конвертируема" рубла някакъв друг вид рубла ли е? Обикновената рубла що е неконвертируема? Те по цвят ли ще се различават или по форма? Щото аз знам само за един вид долар и един вид евро, те "конвертируеми" ли са или не са, че се обърках?

3

Анонимен

преди 9 години

Свобода за Хонконг! Марш комунистите от Хонконг!

2

нфб

преди 9 години

ЩАТСКИТЕ ИНДЕКСИ ПОТЪВАТ

1

НФБ

преди 9 години

КИТАЙ И РУСИЯ КАТО НЕ ПРОВОКИРАТ БЕЗРЕДИЦИ В САЩ ЩЕ СТРАДАТ В РОДИНИТЕ СИБЕЗРЕДИЦИТЕ СА ПРОВОКИРАНИ И ПЛАТЕНИ ОТ САЩ..СТРАХЪТ ОТ БРИКС..ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ..ЗЛАТНИЯ ЮАН...КОНВЕРТИРУЕМАТА РУБЛА..