147

Гербав

преди 9 години

Язък таман мислех да пусна за Бойко,но щом няма да спечели с мнозинство ще пусна за някой друг!

146

an.elica

преди 9 години

Oт много"БЛА-БЛА" на документи и диалози всичко свърши,преди да е започнало.

145

сравнение

преди 9 години

За съжаление изборът е като гроздето тая година-кисело или мухлясало(ГЕРБ или ДПС+БСП+ББЦ+АБВ).Ха сега,де!

144

...

преди 9 години

vijdam kakvo e .stra6no e

143

globaln234

преди 9 години

Жалка работа бат Бойко, жалка, за малко хората пак да ти се вържат

142

siderov

преди 9 години

минимално плащане за политици и да видим колко бързо нещата ще се променят

141

нанси

преди 9 години

отстрани не трябва да е Борисов,а Местан,Сергей,Бареков и т.н. само герб могат да стабилизират държавата.успех на 5-ти

140

Вивиан Христова

преди 9 години

ГЕРБ е единствената национално отговорна партия! Изключително съм щастлива, че този път ще успея да гласувам за правилната партия!

139

dimitar.papukchiev

преди 9 години

Единствения политик реално гледащ на случващото се е Бойко Борисов. На 9ти сме с вас . Бог да пази България!

138

masterblaster

преди 9 години

Сигурно си мисли, че така ще накара хората да гласуват за него

137

masterblaster

преди 9 години

Да заповядат другите да направят правителство ще ги гледам отстрани" и пак ще бойкотираш нали, тая игра я знаем

136

Анонимен

преди 9 години

Ако Б.Б. не иска да управлява със съдружници,защо изобщо кандидатсва? Или открито заявява,че иска цялата власт. Тоталитарна партия иска Тоталитарна власт

135

Анонимен

преди 9 години

Абе Бойко, абе наглецо, хората те изгониха с камъни, а ти дели се натискаш за власт. Отивате на майната си всички ционистки ***.

134

Анонимен

преди 9 години

Троловете са неунищожими,докато имащите пари ги ръководят.Моника е само върха на СПИН-а.Веригата е отчайващо дълга.Тя деморализира всички,които се опитват да я скъсат.Не може без истина и справедливост.Опитват се да стоварят всичко на Борисов и ГЕРБ,но това става за дъвка само за хора първични,без памет и морал.Тук изобилстват.Това е резултата от обедняването физически и духовно.Виновните ще ги познаете по нахалството и по мълчанието задкулисно.Жалко че нямаме съд и затвор, но промяна ще има.

133

до коментар 233

преди 9 години

Абе ,комунистите не са стока,но по какво се отличава пожарникарят с книжка на БКП ?

132

До минка пенка и нен

преди 9 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ , защото ми харесва как се управляват градовете с кметове от тази партия и виждам какво става в другите градове.За година и половина видяхме , че Орешарски и неговото правителство нямат никаква подкрепа от Брюксел .Изборите в Европа ги спечелиха ЕНП и имат мнозинство , така , че при завръщането на партия на ЕНП на власт в България ще пуснат спрените пари и ще се довършат магистрала Струма и Марица , ще се подновява транспорта.

131

Анонимен

преди 9 години

Доридъното да се издълбае и хората 100% да обеднеят, пари за примитивни *** винаги ще има . Моника Хохегер, Румен Овч., Стефан Софиянски, пъпки, менти, доганчета, бисерчета, спенчета, виагри, оси тютюневи корнелийчета и пичове разни - мафиоти, няма как да свършат. Става въпрос за пари, за много пари. Никой от тези печени крадци няма да ги върне доброволно. Обърнете се назад и си дайте сметка колко много са.Това се казва корупция. Начело със съда, съсипаха България. Без справедливост не може.

130

Анонимен

преди 9 години

Трагедия след трагедия.Няма как БСП/ДС и техните подопечни от всички цветове през фалшивия преход да разрешат нещо да се случи в България така,както трябва.Корумпираха всичко,което се изправяше пред тях.Не можаха да купят само Борисов и затова започнаха с манипулациите и превратите.Като слушам днес всеядният Бареков,определено си мисля,че по-дълбоко дъно не може да има.Липсата на образование и морал ни водят към абсолютен колапс.Това целят милионерите-крадци.Хората не ги интересуват.Няма съвест.

129

Анонимен

преди 9 години

Чудно как БСП/ДС, техните коалиционни партньори и "подходящи опозиционери" продължават да правят успешни манипулации. Все се роят разни франкенщайновци като Бареков и готови на всякакви игри отговорни фактори, все недоволни от хора,които все пак успяват да направят нещо полезно в опосканата ни държава. Явно не е достатъчно опоскана от тях. Едните още не са се наяли, другите след тях готови с "уменията си". Резил. От съсипването на здравото с истерия е ясен страха на корумпираните от истински съд

128

Анонимен

преди 9 години

До К 213: Пич и ти си като кумира си - на думи си готов на всичко. Както декларираш, готов си да платиш, но вероятно с чужди пари. Говориш псевдоумно, но в действителност са си безсмислици. Ей за това такива като тебе харесват Борисов - много сте подобни. Лошото е, че сте и напористи, та хората се смущават вместо да ви бият къде ви срещнат и когато се обадите.