13

Анонимен

преди 9 години

Казах ли ви да се пазите,казах ли ви ,че за изборите ще има жертвоприношение ??? сега очаквам статистиката и заедно ще я разтълкуваме

12

Анонимен

преди 9 години

ТО НЕ БЯХА ЖЕРТВИ ОТ НАВОДНЕНИЯ,ТО НЕ БЯХА ЖЕРТВИ ОТ ТЕРОР,ТО НЕ БЯХА ЖЕРТВИ ОТ ГЛАД И НЕМОТИЯ,ТО НЕ БЯХА ЖЕРТВИ ОТ ВЗРЕВОВЕ,,,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ БЪЛГАРИ ?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ С БЮЛЕТИНИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ,ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА С С КОЛОВЕ,КАМЪНИ И КОКТЕЙЛИ *** СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИТЕ ,ТОВА Е СПАСЕНИЕТО, ДРУГ ПЪТ НЯМА

11

Анонимен

преди 9 години

какво чакат тия пущеняци бе.да слаган каски и да влизат.дали на тия управници маките или бащите им бяха там ще заповядат да се чака.

10

Анонимен

преди 9 години

До читателчакат опорните точки! от бсп още не са им казали какво трябва да открият за причина на взрива!

9

читател

преди 9 години

Само МВР чака.Когато бяха взривовете в Испания - полиция и спасители влезнаха на минутата, в Москва в метрото , също, при кулите в Нюйорк, също стотици бяха спасени пред риска отнова да има взрив.Само нашите милиционери стоят, пушат и чакат, направили са си закон който да не им нарушава спокойствието.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1е да, ама ген. атанасов каза, че един от собствениците е бил много близък с първанов, който лично е ходел на посещение във фабриката! така, че дори и работниците да са от герб, след като шефа е бесепар какво ще направят и от кого зависи организацията и безопасността? ясно е, че сега ще обвинят някой сиромах работник, щото шеф виновен няма! особено комунист!!

7

Анонимен

преди 9 години

Взривове ще има особено след първите сметки за ток.

6

Анонимен

преди 9 години

Ужас!Страхотна организация и начин на действие в държавата вече 25 години.Чакат ще има ли още взривовe????Само констатират жертвите ли специализираните органи с най-голям бюджет в държавата.При евентуални терористични атаки пак ли ще изчакат всичко да утихне за да започнат да броят жертвите и да правят анализи по телевизията за пред избирателите?

5

Алов

преди 9 години

Сигурен съм ,че е спазена трудовата дисциплина ,но всичко се случва. Може просто началника на смяната докато е онохождал пиян работничка дето развива запалката на мина да му е паднал фаса в барутя.

4

сапьор

преди 9 години

На грешно място са взривовете ! Трябва да да бъдат в парламента,но когато всички българоубийци присъстват !

3

Алов

преди 9 години

Ако има поне още един взрив ще се надупя на Веждито. Лъжат щото са страхливи като мишоци. Иначе не е лошо да погърми та да гледаме по новините.

2

Анонимен

преди 9 години

Ето защо не трябва да се остава след работно време! Трите жени които взрива ги застигнал на портала, явно са тръгнали навреме. А този мъж явно се е чупил през работно време, но сега е жив! Даже могат и да го уволнят от работа, но то и работата му я няма!

1

Анонимен

преди 9 години

И като има три издадени акта за неправилно съхранение на боеприпаси, собственикът на тоя завод не е ли за разстрел?!