61

anonimen 55

преди 9 години

Do Boyko. Ti kato ne si tapunger-obyasni!

60

Анонимен

преди 9 години

С този взирив окончателно се приключи с работещите заводи и икономиката на Видинска област, и то тържествено, с гръм.

59

Boiko

преди 9 години

До Samo pitamPitash, za6toto si tupunger!

58

klik

преди 9 години

DIRIKTORAT NA SIKRIT SERVIS PODAVA OSTAVKA ZARADI PROPUSKI V OHRANATA.MINISTARAT NA MVR NE ZNAE NISHTO IZATOVA GO NAGRAGDAVAT S ORDEN.KAKVI VREMENA,KAKVI NRAVI.

57

Анонимен

преди 9 години

И пак търсим доброволци, много нагло. Тази държава само на добровлци разчита, за какво плащаме данъци, когато държава никога не е готова сама да се справи със ситуацията? 😖

56

ПИТАЩА

преди 9 години

93127Отговори"Анонимен преди 5 часаВеднага забрана на частни фирми да се занимават с боеприпаси-това е недопустимо.Всички такива заводи и цехове трябва да са държавни и с тях да се занимават военните!!!"А,......ИМАМЕ ЛИ ДЪРЖАВА ДА ИЗПЪЛНЯВА ТЕЗИ ФУНКЦИИ?????

55

читател

преди 9 години

Няма по-*** и по-безотговорна институция в България от МВР.Там са събрани същества с които всеки зоопарк би се гордеел.

54

KLIK

преди 9 години

EI MINISTAR SMOTAN I TOVA KATO NE ZNAESH MARSH V KOSHARATA.

53

Анонимен

преди 9 години

В САЩ, когато атентаторите срутиха кулите, пожарникари и полицаи влизаха в зградите в момента, когато горяха и падаха. Вършеха си рабатата всеотдайно и спасиха много хора. Нашите милиционери и пожарникари стояха на километри растояние, пушат, приказват си, началниците им дават интервюта сис стотина заучени фрази, а в този момент някой може би се е нуждаел от помощ! Но затова пък, вчера им отпуснаха стотици милиони за увеличение на заплатите!Разбира се, пшарите са от тези, които вече ги няма

52

DreamTheater

преди 9 години

Кутевчетата пак се разпенявиха!Взрив бил разтърсил държавата?!Тези неща се случват навсякъде по света.Ще се раследва случаят и ще се разбере какво е причинило взрива.И кой носи вина за това.Има си правила за действие при такива ситуации.Ако има опасност от нови взривове, не може да бъде рискуван живота и на други хора.Като сте толкова големи "мъжкари" отидете доброволци там!Ама не ви стиска-като всеки комуноид- много приказки и нула свършена работа!

51

Анонимен

преди 9 години

Нещо много станаха тези взривове, за 2-3 години колко хора се затриха. Защо изобщо частници се занимават с такива дейности.

50

кадиров

преди 9 години

В България утилизация означава далавера - всичко се продава на черно от няколко мръсни продажници .Трябва всички лицензи да бъдат преразгледани и до тогава да бъдат замразени тези процеси във всички такива фирми.Според мен тези мини трябваше да са на границата с Турция(ако са били противопехотни) ,а всички ненужни боеприпаси да се изстрелват по учения на военните

49

Лоза

преди 9 години

Някои производства трябва да са държавен монопол. Като се започне от оръжейното производство, та се стигне до лозарството и производството на алкохол. На Костов са и лозята в Пазарджишки окръг. Може ли милионери да ни управляват? Що за морал? Разграбиха държавата и сега управляват бедняци. Бедняци, които гинат във военнопромишлените им частни предприятия, които управляват.

48

иванов

преди 9 години

мвр имаше безпилатна техника но уволниха човека

47

Алов

преди 9 години

Сега роднините трябва да си заравят близките в баки ))Едва ли ще намерят кой знае какво да погребат. Може на некой просто обувката да заровят.

46

До анонимен 84

преди 9 години

Да така е, нещастията ни сполетяха най -осезаемо от 2009 г. Тогава не си давах сметка, че е свързано с управлението на Герб и Бойко Борисов...преживях голяма трсгедия свързана с брутален произвол от страна на държавна институция . Здравна при това! но можеше да се случи при което и да е правителство, защото се оказаха,че не е прецедент, а порочна практика -като в мракобесническите комунистически времена.... Тогава осъзнах, че у нас все още е комунизъм като начин на мислене и отношения!

45

.

преди 9 години

В крайна сметка да не се окаже че неизвестен брой боеприпаси които е трябвало да се унищожат са продадени в Украйна и сега гърми поредният склад, много складове последните години почанаха да гърмят, а в Горни Лом мисля че и преди бе гърмяло. Някой може би си зачиства следите, а сега се оказва че преди две седмици установили нарушение...съмнително нали?

44

Анонимен

преди 9 години

Веднага забрана на частни фирми да се занимават с боеприпаси-това е недопустимо.Всички такива заводи и цехове трябва да са държавни и с тях да се занимават военните!!!

43

Samo pitam

преди 9 години

De gi Boko i prezidenta?!

42

anonimen 55

преди 9 години

V druga statiya pro4etoh,4e ministara polu4aval informaciya ot portierkata na portala?!Nyakoy moje li da mi obyasni tova gavra,nedorazumenie ili kakvo po-to4no e?!Chii sledi se zamitat,kogo se opitvat da zabludyat?!NARODE???!!!!!!