12

cv

преди 9 години

neka da vidim original bulgar dokumenta - apokrif tuka, de :)

11

Вярващ

преди 9 години

Слава на Бога и браво на Министерски съвет!

10

Православен

преди 9 години

Браво и на многая лета!Сатанистите да си сложат касов апарат на главата и всеки път, когато си помислят нещо срамно пред хората и омразно на Бога, като еднополова похот и други подобни, да си начисляват глоби със съответните данъци и такси :)))

9

А кога

преди 9 години

А касов апарат кога ще има в църквата?????????????

8

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА на БОГА !!!

7

демократ до 8

преди 9 години

Тогава взривената църква св Неделя "Руски терорист " ли да е кръстим.Защото вярващите руснаци дали на вярващите партизани 25кг взрив да не остане нищо от храма божии.

6

Д

преди 9 години

КГБ вербува вече чрез БПЦ!ФАКТ!Всите *** с най големите свещи да ги видят колко вярващи лицемери са станали..ха..ха..ха Ама ни си ги знаем кой пращаше вярващите българи в Белене...за да има място *** да се черкуват..ха..ха Гоооооолеми патриоти са слугите на Москва .Не щат за патрон на тази българска църква да бъдат братята Кирил и Методи.

5

Демократ

преди 9 години

Вместо да ми лепите (-) ми отговорете :Кой е Невски и какво е направил за България? Редно е този храм да носи името на светите братя Кирил и Методи.Стига сте слугували на Москва ДС-Мутрополити!

4

Сребролюбие

преди 9 години

"Продават се, мамо, бели манастири!Най ми се наело младото търговче манастир да купи, мила мамо,чаршия да прави." Песен от капиталистическото ни минало...За какво и е на Църквата "нотариален акт"? Ще го продава ли, ще го дарява ли? Що за морални разбирания?

3

демократ

преди 9 години

Кой е Александър Невски? По добре да се смени името на св.Владимир Путин.Кой не знае Путин? Кой не е чувал за него?

2

Исмаил

преди 9 години

Какъв е тоя двоен аршин? А имотите на Мюфтийството?Кога?

1

Анонимен

преди 9 години

Дано сега се задвижи ремонта !Държавата не искаше да се грижи за въстановяване на стенните ръкописи .А сега щяла да помага !