17

********************

преди 9 години

Todor JIvkov za6to ne leja v Zatvora , za6toto Darjavata go za6titava za Genocida 1986

16

Ибрям

преди 9 години

На авторката Камелия Цветанова майка й ако роди в ивицата Газа , детето палестинче ли ще бъде???

15

wolf

преди 9 години

do 18: tova e bilo po jivkovo vreme,sega sme demokraciya malkiiii.are begay 4e vze da voniii.

14

Анонимен

преди 9 години

По времето на Бай Тошо, нито имаше чалмари в България, нито *** по центъра. И даваха по 10 дни отпуск на граничар , ако застреля нелегален емигрант на границата. А да ви е честита демокрацията! Живейте демократично и нехленчете!

13

Анонимен

преди 9 години

Само Патриотичния фронт предлага решение на проблема

12

асд

преди 9 години

щото герб казаха че ще я махат, обещали на турция, и герн и рб са турци. в кои листи са корма и касим, а бойко се цунка с ердоган и им ходи на срещите както и роско чехълчето.. турциииии

11

Idealist

преди 9 години

Това хлапе е американски агент. Той не го е еня за българските интереси. Не че поддържам ислямистите от ИД. Но те бяха създадена от САШ за да създават нестабилност в района- личи си по типа на англо-саксонска организация. Пряката цел на американците е да имат повод да бомбардират в Сирия. Утре, когато започне организирането на кюрдска държава, която ще владее водите на целя Близък Изток ще се намери повод за нова война и т.н. да има плащане за американските оръжия.

10

Наблюдател

преди 9 години

За да е ефективно съоръжението трябва да е по цялата граница с Турция

9

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров-българският фюрер! (в добрия смисъл)

8

1111

преди 9 години

По София се разхождат тумби с *** които явно не са от сирия, но тихичко им дават статут, и ни залъгват че са бежанци, Е затова няма да гласувам.точка.

7

РУМЕН

преди 9 години

До Яко че Краднеме!: НЕ ,ЗА ОГРАДАТА НА А.Д. СТАВА ВЪПРОС - ЗАКЪСНЯЛАТА ОГРАДА НА ДС !

6

Маркс

преди 9 години

Добре де, ще гласувам за оня ибрик Сидеров, С ОМЕРЗЕНИЕ! Другите просто са шайка предатели, пфу!

5

МЕТО

преди 9 години

ВИЖДАМЕ ,КОЛКО УМСТВЕН БАГАЖ ИМА ЕДИН ПРОФЕСОР ,КОЙТО Е МАРИОНЕТКА НА ЕДИН БЕЗХАБЕРНИК И НА ЕДИН ДАЛАВЕРАДЖИЯ -ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ КОИ СА ! ТЕ НАИСТИНА ВЯРВАТ ,ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМА И СЕ ОКОПАВАТ ЗДРАВО - ПРОТИВОЗАКОННО !

4

демократ

преди 9 години

Тия се оляха.Хвърлят въдичката с тема Турция и очакват някой да клъвне на изборите.Те просто са изхабени и нищо не могат да предложат освен омраза към някой съсед.

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Това съоръжение е...спомагателно,то не може да пази границата ни с Турция.Необходимо е да се възстановят гранични войски,които да заемат изоставените застави,по време на седераста Костофф.Границата с Гърция е в същото...дередже,но там гърците ни...пазят,защото те не са премахнали нито заставите,нито граничните си поделения.Само ние от балканските държави сме със...свалени ***,пишман...демократи,които викат;ела Вълчо,изяж ни.

2

Анонимен

преди 9 години

А защо не се направи ограда по цялата граница, както и други преградни съоръжения. Поне с нещо положително да запомним това служебно правителство. Бъдете поне малко държавници. Ясно е ,че някои политици са се продали на ислямистите, но поне вие -които се водите експерти помислете за държавата. А за продажните политици:Изгледайте "референдум" по БНТ. Последния въпрос относно нелегалните афро-араби и ще ви стане ясно кои са продажниците и кои мразят българите.ГЕРБ,ББЦ,РБ,ДПС...без ВМРО и Атака

1

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям предложението да се криминализира такова участие.