204

гласувам за путин

преди 9 години

да със стари ****и нов бърдак !!!гласувайте даже с невалидна бюлетина , защото ако не гласувате само увеличавате процентите на влизащите в парламента партии проста математика гласували 30% = 100%КОЙТО НЕ СИ ПУСНЕ ГЛАСА ГЛАСУВА ЗА ВСИЧКИ ТИКВИ В ПОЛИТИКАТА < ГЛАСУВА ЗА СТАТУКВОТО>

203

reostat

преди 9 години

НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ и НЕ на ГЕРБ БСП ДПС

202

globaln234

преди 9 години

Наистина ли, да не сте яли от бонбочетата на ГЕРБ

201

П.Петров

преди 9 години

*** народ слаба държава !ДПС-то пак ще управлява.ГЛАСУВАЙТЕ! Нищо няма да стане по-добро ако не гласувате и бъдещето на народа и държавата се определя от гласове купени за две кюфтета и шише ракия !

200

Анонимен

преди 9 години

АНТОНИЙ ГЪЛЪБОВ - Политиците нямат какво да кажат на избирателите.Европейския бизнесмен който съсипа завода и работниците си по "евроразвитието"...КОГА В ДЪРЖАВЕН ЗАВОД ЗА УТИЛИЗАЦИЯ НА БОЕПРИПАСИ Е ИМАЛО ТАКИВА ИНЦИДЕНТИ, А тука икономиите и експлоатацията съсипаха държавата.

199

Анонимен

преди 9 години

ПОРЪЧКОВО ИЗПЪЛНЕНИЕ СРЕЩУ абв И аТАКА.

198

Българин

преди 9 години

Съгласен съм с Вас, Иво. Надявам се, че ще се създаде една такава коалиция с общите усилия на заинтересованите.

197

Иво

преди 9 години

Ненормалниците гласуващи за батака по-добре да се ориентират към патриотичния фронт. Валери Симеонов гледа с бистър поглед за разлика от лилипута Болен. А иначе една коалиция Герб-РБ-ПФ може да поправи много от вредите на нещастниците от БСП, ДПС и Батака.

196

ОЛЕЛЕ

преди 9 години

В една друга статия преди малко ББ казва, че ако има под 100 депутати и не може да състави правителство няма да управлява. Ако това е вярно и някой не е поръчал на АЛфа рисърч да изкара такива резултати значи наистина си заслужаваме да ни управляват подобни хора.

195

сократ

преди 9 години

Мили хора,наистина ли този народ е изпаднал в най-страшното психологическо състояние,а то в психологията се нарича ДЕПРЕСИЯ.Имам усещането, че това момче с името Бойко Борисов се е превъплатил както едно време в човека Кашпировски и си мисли че има сатанински способности и може да въздейства на всяка психика.Имаме възможност да докажем дали сме от стационара в Карлуково и ако е така 100% нека си осигурим 100% вечен покой и да не мърсим земята на Аспарух,Семион Велики и на БОТЕВ и ЛЕВСКИ.

194

Анонимен

преди 9 години

Не знам откъде ги изчислиха тези 15 % преднина на ГЕРБ, явно добре са си платили. До неделя може да станат и повече. Мисля, че на хората вече им е ясно, че дори и да гласуват, изхода от изборите вече е ясен. Пак ще ги манипулират и ще си поиграят със съдбата ни.

193

до 250 сократ

преди 9 години

Натиснах минус без да съм прочела цялата статия.Сега е 3 да се брои за 2.Напълно съмсъгласна с теб.

192

социологическо проуч

преди 9 години

Процентът гласове за ГЕРБ-процентът опросточаване на нацията

191

Анонимен

преди 9 години

Много червени *** пак са наизскачали днес тука. Като голи охлюви лазят и оставят мазни следи. Който се докосне до тези следи умира или седи гладен заедно със семейството си. Който иска да мре отровен в ужасни мъки и без лекарства и ток нека гласува за БСП. Няма гаранция, че при другите ще е добре, но с БСП ВСИЧКИ ВИНАГИ СМЕ ЗЛЕ!

190

сократ

преди 9 години

Не моля ,а настоявам да се гласува 100% за ГЕРБ,а това ще гарантира 100% да се отървем от този ужасен начин на живот.ГЕРБ е 100% гаранция,че няма да има жал към никой и на всеки от нас безплатно ще ни осигури безкрайна почивка в общ масов ГРОБ.Гласувайте братя и сестри за да получите 100% вечен покой.Само БОГЪТ БОЙКО,той има смелост ,а и е доказал,че е истински палач и слуга на Сатаната наричан още АМЕРИКА.Гласувай за да получиш вечен покой , лежейки по гръб.

189

grob

преди 9 години

taka taka otnovo da doidat da vi * oprostachen narod kakvo da se ochakva ...... i taka do obed she sme v es a sled obed shte sme v evraziiskia sayz kakvo da ochakvame ot boko tikvata a da ni e chestito

188

Do 209

преди 9 години

преди 9 часаВсеки, който милее за България, да гласува!------------------------Напротив , господине! Заблуда е това, че гласоподавателите определят резултата! Каквото и да правим, накрая всички познати и провалени мутри влизат в парламента - едни като управляеащи, други като опозиция. И разиграват своя фарсов спектакъл до следващите избори. Но те всички са ЕДНИ И СЪЩИ И ИГРАЯТ В ЕДИН ОТОТБОР, не сте ли го проумели?! Мафия! А с гласовете си, независимо за кого, ние само узаконяваме мафията

187

Анонимен

преди 9 години

Не гласувайте за мастодонтите. Изберете си по-малка партия, наказателен вот за Герб, БСП и ДПС .

186

гербераст

преди 9 години

Гербераст да се наричам,първа радост е за мене!

185

до мнение

преди 9 години

Вижте госпожо ) истината е , че след тази банда остава само опустшение ,тя е доста перфидна и унищожава нацията , относно ,,калинките,, - пеевски и доктор доган са нагледен пример и самия ръководител на Пес ,,специалист по савецки униформи,,