151

Анонимен

преди 9 години

Така ще е...Има да чакат зъзнейки помощ от ЕС-то и УСА-то, ама няма...А тези, които ги подлъгаха, на тях няма да им е студено.

150

Атакист

преди 9 години

До БГАз не откривам никаква логика в думите ти. Както и не разбирам останалите от обществото които говорят така по адрес на Атака! Това със сокола е ваш личен филм който няма връзка с реалността! А ние защитавайки Путин всъщност защитаваме точно Българските национални интереси. Толкова ли не го разбирате?

149

Блъско

преди 9 години

сега ще видят украинците лесно ли ни е на нас българите да се топлим с дърва.Жална им майка и на техните гори ,почва се сеч до голо и там .Ама това е цената на демокрацията и да си с НАТО и ЕС

148

проруска

преди 9 години

Всичко изглежда чудесно в Украйна, зависи какво ще пише ***. Но горчивата истина е друга. Питам журналистката *** защо не пише за издевателствата на украинските нацисти над мирни граждани /убити деца, изнасилвания, общи гробове в които са намерени погребани мирни граждани без вътрешни органи, изтезания и др./ Нямаш съвест да напишеш истината?! Какво промиваш на хората мозъците?

147

Атакист

преди 9 години

Те там на ток не могат ли да се отопляват като алтернатива на спряната Газ или и там са влезли монополите Чез и Енергопро, и затова предпочитад да изсекат и дърветата и по улиците отколкото да им спрат тока поради невъзможност за плащане. Вървете още към ЕС съюз скъпи украинци, и да не сте смели да се оплаквате от сега! Не сте видели още истинсата ху*ня.

146

Анонимен

преди 9 години

до 212ще видиш след два месеца дали ще се оправят,ще ги събират сутрин в чували умрели от студ,а ти за русия не се притесняваи.повярваи ми че там се хранят много по добре от теб

145

KLIK

преди 9 години

OT STO GODINI V KASTI SE OTOPLIAVAME S VAGLISTA.V UKRAINA NIAMALO GAS ZA ZIMATA,V EVROPEISKA BALGARIA NIKOGA NE IMALO GAS ZA OTOPLENIE.ISKATE EVROPA--STE GORITE VAGLISTA I STE IADETE SUH HLIAB-NO STE STE SVOBODNI I V EVROPA.

144

Имани

преди 9 години

Украйнците да учат английски и да не се услушват:-)))!!! САЩ колониэираха Украйна чреэ държавен преврат!!! Раэправят че эимата щяла да бъде невероятно ТЕЖКА, но все пак УКРАЙНА не е СИБИР а и эа ЕВРОЦЕННОСТИТЕ си эаслужава:-)))!!!! ЧАО!!!

143

Анонимен

преди 9 години

Украинците ще се оправят без руската газ, но дали руснаците ще изкарат без храна и само газ.

142

Анонимен

преди 9 години

Вярвам, че и русофили и русофоби ще се съгласят с мен, че най-близките съюзници на Русия страдат най-много и са най-бедни в Европа.

141

имат си стари

преди 9 години

дългове украинците.Ще си платят ползвания газ/със или биз лихви/,и тогава ща чакат новия.Иначе,поради липса на кисело мляко,ще ядат таратора без краставици.

140

Анонимен

преди 9 години

До Noщом по това време гледаш филми и си лягаш.... хвани че завърши некво училище......

139

Nox

преди 9 години

Отивам да си гледам филма и да си лягам. Тръгвам си с пожелание за *** русофоби:дано някой *** нелегален имигрант ви изпразни по една ебола отзад, *** скапани!

138

AZ

преди 9 години

НА ВИ ЕВРОПА СЕГА

137

Учителката

преди 9 години

,,Това не може да се случва в цивилизования свят''.....Че рашистите кога са били в този свят,НИКОГА И НЯМА ДА БЪДАТ.

136

Nox

преди 9 години

По добре луд, отколкото ***, който го тресе че го не пущи когнитивния дисонанс.Продължавайте да сте си против Правото на Самоопределение на Крим и Донбас и се кефете, че измряха хора под артилериен обстрел. Чувствайте си се велики, но като се повдигне въпроса за Македония бързо се присещате, че сте мишленца, и че нищичко не можете да направите по въпроса.Или ви е страх, че сте си изоставили родните места и ви е страх помаците са да не искат Турция да ги анексира, селендури със селендурите!

135

Nox

преди 9 години

"Е я ми кaжи тaкa зa спортa,кaто не зaемaш стрaнaтa нa Русия по всички въпроси,по кой въпрос не зaемaш стрaнaтa нa Източния ти приятел ?"Ами например по въпроса с допломацията. Русия се държи прекалено дипломатично с същества и нации, които са на нивото на аволюция на маймуните.Аз ако имах руският ядрен арсенал щях без много, много да му мисля, да съм изтрил и САЩ, Япония и Израел, и след това ако много знаят и Англия, и кучеебска Германия. Путин не разбира, че с животни разбирателство няма.

134

Анонимен

преди 9 години

Да се топлят на евроценности! Ако са послушни и си развалят индустрията и селското стопанство за награда ще им пратят Кончита Вурст!

133

Nox

преди 9 години

"Кой взе Македония"Сещам се за хубава реч на Асад от едно видео. Ще перефразирам:"Само с подклаждане отвън нищо не става, ако мяма подкрепа отвътре"Македонците не са запазили самосъзнанието си. Toва е преобладаващият фактор.А ти вместо да бучиш кой какво взел, като си против Правото на Самоопределение не би трябвало и да те интересува кой кво е взел, а да искаш да си го върнеш.Обаче не те чувам да искаш да нападнем македонците, защото са дръзнали да се обявят за различен народ от нашия.

132

Nox

преди 9 години

"Рaзбирaм те ,че не е лесно дa си нa чуждa службa."Това, че смятам, че Русия са по-прави от САЩ и от Украйна по въпроса за Крим и правото на самоопределение по никакъв начин не значи, че съм на "чужда служба", или че заемам страната на Русия по всички въпроси.