22

Анонимен

преди 9 години

До до 4Ти си *** и задръстен, честно! Дори мога да кажа ограничен, по простата причина, че не си изслушал една песен на певицата Глория, но си, разбира се, ужасно компетентен във всичко - типично за българина! Пускай си Рияна и Мадона, сигурно американките са по-качествени, пеят по квалитетни песни....

21

az

преди 9 години

Тази девойка изглежда не на 18, а на 30 години. А и може ли така да я нагримират!! кофти....

20

Гошко

преди 9 години

Ако им махнете грима и саждите и ги видите на крушка със жичка ще се уплашите...

19

abv

преди 9 години

Браво! Много ми хареса! Стилно, смислено, красиво!

18

лондон

преди 9 години

Браво, смислена песен.Добре пее Симона.

17

Анонимен

преди 9 години

На мен ми изглежда, че майката по-харна от дъщерята, как мислите!?

16

Брей

преди 9 години

Като близначки са. Браво на майката, подържана жена.

15

Анонимен

преди 9 години

Беше красиво дете, сега прилича на *** с този грим. Носът й е станал на човка, изобщо долната част на лицето й е сплескана. И с този грим ми прилича на Бой Джордж.

14

Анонимен

преди 9 години

това дете няма нищо общо със симона,имаше един клип като малка,ами като погледнеш чертите се вижда ясно,че няма гените на майка си,има на баща си,но като порасна и с тия операции я моделираха и нея..

13

Анонимен

преди 9 години

След Фики, сега и Симона, още кое идиотче, ще ни пробута изродчето си ?

12

Анонимен

преди 9 години

ТЕКСТА НА ПЕСЕНТА Е КЛИШИРАН ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ.Когато имат труден момент българите казват- стегни се,а американците- отпусни се.Българите сме пренапрегнат народ,а жените два пъти повече.Не само гласът,но и душата трябва да пее.Тогава радостта е истинска и успехът няма значение.Прекалената амбиция руши,а не съгражда удовлетворението от живота.

11

до 4

преди 9 години

Глория е част от цялата индустрия, която съсипа мисленето на едно цяло поколение. Така че не ми обяснявай кое е чалга и кое не!!! А девойчето, ако иска да стане известна певица, да си мине по (к)аналния ред.

10

Анонимен

преди 9 години

Боооже, аман от комплексари и нещастници в тази държава. Абе кой така ви научи бе?Песента си е много добра и смислена със страхотен текс, но кой го чу? Кой я изслуша песента докрай, да не би да ви е прекалено сложен?,Глория е следващата Лили Иванова. Благодаря!

9

АЗ

преди 9 години

ТОЕСТ СА НА ПИАЦАТА В КОМПЛЕКТ..ЕДНАТА СТАРА ЧАНТА НО С БОГАТ ОПИТ ДРУГАТА МЛАДА С ОПИТ НО С ЛИЦЕ ДЕТО И МАИКА НЕ ХАРЕСВА..ЗА ГРУПОВИ ПОРЪЧКИ И ПОРЪЧКИ НА ЕДРО ПРЕДЛАГАТ ОТСТЪПКИ..ОЩАСЕЛИВЯВАТ КАКТО ЗАМОЖНИ ГОСПОДА ТАКА И ТЕХНИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЧИФТОКОПИТНИ ОСОБЕНО АКО СА С ВИП ПОТЕКЛО..АКО СЕ ПОРЪЧАТ ЗА ЦЯЛ УИКАНД ИМА БОНУС МАЙКАТА НА ГЛОРИЯ..А ЗА ПО СПЕЦИАЛНИ КЛИЕНТИ И БАЩАТА..ПЛАЩАНЕ В БРОЙ ИЛИ ПО БАНКОВ ПЪТ..МОЖЕ И В ПОДАРЪЦИ

8

Анонимен

преди 9 години

До сондьори кога го сънува ?

7

бла бла

преди 9 години

Добре, че не е започнала да върти м*нети заедно с 18 годишната си дъщеря

6

данострадате

преди 9 години

Ax , слана да ги попари всичките и вас дето им се кланяте чалгари.

5

сондьор

преди 9 години

И двете съм ги плющял за пари :)) малката е с по-скъпа тарифа ,ама е същото дърво,като майка си !

4

Анонимен

преди 9 години

Къде чухте чалга в това парче? И къде чухте просташка песен от Глория? Хората се борят в животите си, за какво - не е ваша работа. 20 години кариера направи вече тази певица, а нещастници, които я плюят винаги е имало и ще има - такива сме просто българите, озлобени към всичко. Дайте сега минус, за дето съм казала 2 хубави думи за нещо качествено!

3

Ръмпълстилскин

преди 9 години

Тези пък за какво се борят?!? Е*ати проклятието...цял живот да те наричат чалга певица...Пази боже!!!