173

Курин

преди 9 години

Я прочети линка долу. Даже в него си личи как се заформя дезинформацията. "По думите им/на руснаците/ доказателство е фактът, че край гробовете военните са оставили армейски пакети суха храна"Остава да кажат и че, че армейските пакети са с надпис made in USA..или да пише Руснаците ***...! Както и че някой украински офицер си е забравил заповед на Порошенко нареждащ избиването. ***.Прочети на: dnes.bg/iztochna-evropa/2014/09/25/otkriha-masovi-grobove-v-donbas-ukraina.23999

172

Рязан

преди 9 години

До Резон-Преди да зададеш глупавите си въпроси,вземи се информирай малко.За пръв път за масови гробове заговори путинската телевизия за поръчкови манипулации.Това беше седмица преди "да открият първия масов гроб".После руските мекерета от Донбас "намериха" гроб с 9 души.После Лавров обяви на всеуслушание, за десетки такива гробове.После обявиха,че са 400 души.А после тихичко казаха че това е общия брой на намиращите се в моргата в Донецк заедно с неприбрани мъртви бабички и пияници.Повтаряш ***

171

Резон

преди 9 години

6. Защо не се проверяват данните за изрязани вътрешни органи от жертвите и за транспортирането им на запад?7. Защо единствено Русия възбуди наказателно дело срещу военните престъпници в Украйна? Ето и линк: news.mail.ru/incident/19706743/?frommail=1 8. Защо ЕС разширява санкциите срещу Русия? Не е ли защото Русия показва колко са изцапани гащите им?

170

Резон

преди 9 години

Въпросите са:1. Защо нито една правозащитна организация не желае да посети Донецк и Луганск, въпреки поканите, отправяни към тях?2. Защо същите тези организации повече се интересуват от военните престъпления в Сирия и Ирак, отколкото в Украйна?3. Защо същите тези организации се интересуват повече от правата животните, отколкото от жертвите на военните престъпления на украинската армия?4. Защо украинската армия обстрелва жилищни райони с болници и училища?5. Защо заглъхнаха сведенията относно сваления Боинг на малайзийската авиокомпания? Защо не се разгласява записаното в черните кути

169

Анонимен

преди 9 години

Нашия човек/?: https://twitter/EinarsGraudins/media вижте го на някое видео, изглежда същи като на снимките из нета. За сега не намирам никакво отвърждение на думоте му.

168

Анонимен

преди 9 години

Стига сте повтаряли кремльовските лъжи, смешни сте.

167

до плувнокио офшорск

преди 9 години

Доказано: Масовите гробове край Донецк - зверство на Националната гвардия Вече има неопровержими доказателства за съпричастността на Националната гвардия към убийствата край Донецк. ГОСПОДИН ПРЕЦЕДЕНТ ЗАЕДНО С ПАСИ ИСКАХТЕ ВОЙНА ПОКРЕПЯХТЕ ФАШИСТИТЕ ОТ КИЕВ СВАЛИЛИ ПЬТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ. СЕГА ГУЗНО МЬЛЧИТЕ И НЕ КОМЕНТИРАТЕ. ЗАЩО ВОЕНОЛЮБЕЦО????

166

Анонимен

преди 9 години

Кой знае още колко гнусотии ще открият, ако украинците успеят да изгонят навлеците, дето ги "обучават". Що не говорят вече за самолета, дето "падна" в Украйна? Щото не им изнася. Не мина номера.Сега майката му е в мълчанието... до следващата трагедия. Не, че цяла Украйна не е една трагедия сега.

165

Анонимен

преди 9 години

Така хамериканците обучават бандеровците.Платили са си хората да убиват украинци (разбирай славяни, които не харесват чичо Сам).Тия са също като маймуняците, дето едно време искаха да ги мислят за "софиянци", каквото и да значеше това. Вероятно, че пра-дядовците им са си гонили свинете по Пиротска.

164

спомени

преди 9 години

Може ли някой да ми напомни колко години трябваха на Русия да си признае за 11 000 Поляци заровени в Хатинската гора? Аз си спомням че Руснаците даже бяха направили паметник и разказваха че това било дело на Германците. После си признаха . . .

163

До 260 - Демократ

преди 9 години

Не фашагите , а свободните украинци, които с е се борят за свободните украинци, за които толкова държи , да му пръснат халката, да видим тогава каква песен ще пее.

162

Анонимен

преди 9 години

Демократ в пост 257 - дано те наденат фашагите та да ти пръснат халката.

161

До демократ

преди 9 години

Ааа, сега разгледах постовете на ДЕМОКРАТ, той явно поства по служба. Игнор! Повече няма да му обръщам внимание.

160

Анонимен

преди 9 години

Демократ, нещастнико,какво искаш да кажеш с това, че си съгласен да изнасилват деца и жени сега, само защото преди това се е случвало в нечовешките условия на ВСВ ?Не те ли потриса от разказа на тези жени ?И не разбра ли, че това са хора, преживяли не под игото на терористите , а под свободата на украинската армия?ОССЕ е онемял пред разказите, само ти -не!

159

Демократ

преди 9 години

"При нас дойдоха група жени. Говореха много емоционално, буквално ридаеха. Говореха и една през друга, и поотделно. Разказаха ни, че наемници от батальоните Азов и Донбас са подлагали често жените от селата на масови изнасилвания. Жертва на издевателствата са ставали момичета на по 12 години и възрастни жени, съобщи правозащитникът, който призна, че просто е онемял от мъката на тези жени."-това съм го чел за руските солдати изнасилили хиляди девици по Европа 1944г

158

Команч

преди 9 години

Нищо не може а спре вече руския звяр..... всичко ще помете по пътя си малко остана.Амерканския звяр е с избити зъби

157

демократ

преди 9 години

Където има руски терористи само масови гробове оставят.Защо няма такива зверства в територията която е контролирана от законната украинска армия?А където има руски терористи има и гробове има и свалени пътнически самолети.

156

ни съ знай

преди 9 години

А Вигенин чете ли тази статия? А Орешарски?А тези, които са наричани комунисти?И сега са тръгнали на избори........................

155

Анонимен

преди 9 години

Само я мъчат тази държава, както мъчат наш'та Македония ...

154

Анонимен

преди 9 години

хе - ама още ли си мислите че има такава държава- не ви знам боите....