26

lkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

преди 9 години

Ето ви едно социологическо проучване което трябва да бъде направено. Колко Българи живеят в чужбина ? Следях изказванията на политиците по този въпрос, проучвания и мнения на външни министри и общото мнение е, че са около 3 милиона. Това са 3 милиона бюлетини под формата на самолетни билети за това, че политическата класа в БГ не струва

25

до 21

преди 9 години

как да познаят социолозите процента на купения вот. могат да го познаят, ако от партиите им казват по колко купуват. та най-позналите агенции са най-съмнителните.

24

27

преди 9 години

Спонж не знам що ти пречи Мая, тя ви въведе преференцията. Да не гласувате за Дал-Взел. Плюс това в деня на размисъл се исказаха и от ДСБ и Куневица, че е скандално да има толкова хартия надпечат. Ама сега ти се привижда да се включите в бостаня като пъдари.

23

Шалом Съветиевич

преди 9 години

Липсва ми пембен Кольо!А също и юдеина Венцел Райчев, както и ортака му Кънчо!Такива дебели очи и *** всякоя партия не може да произвед, само нашата 100 годишната!

22

За успокоение на №3

преди 9 години

Това, че сме в ЕС, няма как да ни навреди в сферата, за която ти се безпокоиш.По същия повод преди време писах нещо в този сайт и ще го повторя: Фолклористът акад. Петър Динеков, през 50-те години на 20-и век е записвал по нашите села изпълнения на бабички,които декламират като някакъв епос родословията си "15 пояса назад", тоест 15 поколения. Това знание било задължително,защото традицията не разрешавала брак между хора, при които може да се открие родствена връзка през последните 15 поколения

21

Продълж. на 23

преди 9 години

Нали знаете сред кои народи се раждат най-много ***? Сред тези, които, за да запазят фамилното богатство, практикуват бракове между първи братовчеди! Също и онези /като ромите и някои други/, които допускат кръвосмешение, само за да си направят кефа.Германецът е със здрав ген и няма да го провокират, но ще облекчат запазването на вредните традиции на хора от други етноси, които са се настанили в Германия.

20

До 3

преди 9 години

Нещата са ясни.Германия е гръбнакът на Европа. Затова след Втората световна война я подложиха на такива зверски санкции и нечестна цензура. германия обаче пак се въздигна икономически. цензурата обаче изкриви много исторически истини и принуди германеца да търпи какви ли не идиотщини, които са чужди на природата му.Сега някои гадове са се заели с кръвосмешението, та да ударят директно гените на един достоен народ. Мисля, че няма да успеят!

19

arhar

преди 9 години

Ковачки има общ бизнес с Йосич.Ковачки е олигарх / подставено лице / на Доган.Пешо сумиста е шуробаджанак на Йосич .Брендо има общ 'бизнес' с Йосич.Доган и Д. Пеевски упорито защитават Пешо сумиста чрез медиите си - това е факт, който всички ние виждаме.Брендо и жената на Станишко имат общ ковчежник / финансист /Д.у.дука е марионетка на Доган, мамин делянчо и Хр. Ковачки .

18

optimist

преди 9 години

Да се въведе лицензиране на социологическите агенции и наказания ако резултатите от проучването се разминават съществено с реалността!

17

Анонимен

преди 9 години

Питам се - вече в България българите сме малцинство. Е да бачкат, па ако щат да ***, циглаците и ***, но да дават по един бон на нас - малцинството.

16

Анонимен

преди 9 години

Медии искат социологически проучвания и в деня на изборитеА за мен може ли една ракийка и шопска салата, а после няколко шишчета с пържени картофки?Ако някой друг иска нещо да казва докато е време!

15

икономист

преди 9 години

Наглите червени *** изпълняват опорната точка за повишението на тока съвсем гадно и във вреда на народа. Тока трябвало да поевтинее. Ами то и сиренето и кашкавала трябва да поевтинеят, защо не го намалихте бе другари. Комуно-социалистите са свикнали да говорят само за цени, а не за доходи. Орешарски изтегли над 5 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите смешните 4.50 лв. повишение. Защо не повишихте пенсиите с 100 - 150 лв. , само се подигравате с хората.

14

Анонимен

преди 9 години

проучванията се правят пред училищата. Като гласуваш те питат - за кого гласувахте сега? а миналия път за кого гласувахте? аз обаче от 21 години гласувам в нашето училиещ само веднъж ни питаха.

13

EVN

преди 9 години

Ще има ли днес повишение на тока?А?Плевня, кажи си, те ще те "разберат"!

12

Анонимен

преди 9 години

Медиите носили отговорност пред читатели, зрители и слушатели за това те да бъдели максимално добре информирани!!! Няма такава наглост. Тези, които непрекъснато дезинформират и стресират обществото, сега се загрижили то да бъдело информирано. Направо ми идва да им врътна кранчето изобщо. Гадни ***!

11

Анонимен

преди 9 години

Абе, има ли *** да четат помиярските статии с тенденциозна пропганда (апропо всички статии)?

10

Анонимен

преди 9 години

аз съм от 16 -и апартамент и искам да попитам ако не гласувам ще дойдат ли в апартамента да ме проучат.да заповядат

9

Анонимен

преди 9 години

До 11Така е, който не готви с Хитлер.

8

NORMALEN

преди 9 години

1. MEDIITE V BALGARIA SA IZTOCNIK NA CORUPCIA. 2.POLITICITE V BALGARIASANEDONOSENI I GLUPAVI. 3.VSICKO SE KUPUVA ILI OT GLUPOST SE PODARIAVA. 4.V REZULTAT BALGRIA NA POSLEDNO MIASTO PO VSICKI POKAZATELI.

7

Анонимен

преди 9 години

До 7Томбола правят рано сутрин. Бъркат си по гъзовете и който извади, той превари.