54

Психолога

преди 9 години

Ще се разпадат, защото ляма част от младите не могат да разграничат какво е любов и какво е мимолетно сексуално влечение! И от там се почва с грешките ... , следващата е нежелана бременност , а още не сме подготвени за родители , следващата още по голяма грешка е да се женим че ще имаме дете и от тук нататък започват периоди на разочарования и сривове , докато най накрая не разберат че имат пълно несходство в характерите и дори взаимна непоносимост един към друг! Раздялата е въпрос на време!

53

Младостта

преди 9 години

БРАКА СИ СТАВА ВЕЧЕ ЕДНА ОТЖИВЕЛИЦА ОТ 20-ТИ ВЕК И МЛАДИТЕ НЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ВЕЧЕ ОТ ТОКИВА НЕЩА! НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА СИ Е НАЙ ДОБРЕ , ДО КОГАТО СЕ ИЗКАРА ЗАЕДНО , ДО ТОГАВА! КАКВИ СА ТЕЗИ СМЕШНИ БРАЧНИ ДОГОВОРИ , ХАЛКИ , КУМОВЕ , СВАТБИ С 200 ЧОВЕКА И КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПАВИ ПРИУМИЦИ! НА ЛЮБОВТА ОГРАНИЧЕНИЯ И ЗАКОНИ НЕ Й ТРЯБВА!

52

Шегобиеца

преди 9 години

До галактикаЕ да , то само такава двойка може на възраст да се срещне , но тук става въпрос за младите семейства!

51

иво кирилов

преди 9 години

да евреите направиха това, да се разпадне тази институция, всичко да няма смисъл, да растят едни дечица, които да не милеят за нищо, защото е друго, когато имаш семейство

50

РР

преди 9 години

Дано не е вярно това. Разпадането на брака е катастрофа във всеки смисъл. Бракът може да се разпадне поради егоизъм от страна на двамата съпрузи. Трябва да има уважение, отстъпчивост и най-вече любов към другия. Не единия да налага своите убеждения на другия и после другия виновен... Не така. В брака човек трябва да промени себе си, а не да променя другия. Тогава всичко ще бъде наред.

49

NORMALEN

преди 9 години

DA SAZDAVASH SEMEISTVO S BEDNA BALGARKAE ISTINSKA GLUPOST. REZULTAT BEDNI I BOLNI DECA.

48

телегония

преди 9 години

Металният или дървен печат не се износва, не се поврежда, колкото и пъти да остави образа си в парче восък. Но парче восък напечатано с няколко различни печата един върху друг, вече не върши работа, отива за претопяване.

47

Сексуалния нагон

преди 9 години

Някога сексуалния нагон на мъжете е бил приеман като нормалност в обществото. С феминизацията на обществото, жените започнаха масово да имат таен любовник. Разликата е, че докато при мъжете е - чукаш и бягаш отново при семейството, жените се влюбват многократно и дълбоко, готови да зарежат семейството, и го правят много пъти все влюбени. Психично лудия рядко посяга на децата си, а психично лудата жена - винаги. Особенно ако е влюбена - тя изгаря себе си и плодовете си в любовта си към другия.

46

Говори опита

преди 9 години

Може много да се каже по въпроса, но брака е вече една отживелица!Защото всичко което се крепи на договор рано или късно се разпада!Затова по добре нека е по рано , а ако не сте подписали , не ви е и необходимо, така вероятността да остареете заедно е далеч по голяма!

45

az

преди 9 години

taka e za6toto Bulgarkite stanaxa golemi bokluci i k.rvi

44

Вицоман

преди 9 години

- Не ти ли прави впечатление, че днешните младежи се страхуват да се женят?- Така е. Ние бяхме съвсем други. Аз например, въобще не знаех какво е това страх, преди да се оженя.

43

Анонимен

преди 9 години

До ВиждамВсяко второ семейство с кредит така че незнам българина дали може да приложи нещо, не вярвам.

42

Виждам

преди 9 години

че българския мъж тотално прилага мъдрата унгарска практика: "е6еш-бегаш" :)

41

ни

преди 9 години

Като свършат парите жените бягат.Той *** пари никога няма.

40

е

преди 9 години

до 25 пич , *** не *** евано ще вземеш, половината град ще са ти ортаци ами ако *** ти и половината град пък ще сте ортаци на некои друг и така, то онова там долу не е *** та да се истрие има за всички ни

39

Анонимен

преди 9 години

е като няма държава ти какво очакваш да става те ще почнат и децата си да гласят

38

Маркс

преди 9 години

Хахаха, има и такъв вариант, но шансовете ти са повече и може да си случил и някой добър ден, когато си правил любов и да имаш дете, което ще те обича и няма да те загърби. Пак казвам, това е наука с която не разполагаме в момента, но при заинтересованост, може да се научи много нещо.

37

Анонимен

преди 9 години

До МарксИ при много деца то пак едно от тях ще те прати в старчески дом. Другите ще му възстановят разходите. Евентуално. Преди да са се изпокарали за имотите които евентуално им оставиш

36

Маркс

преди 9 години

Семейството гарантира потомството и бъдещето на Народа и държавата ни. Децата осмислят нашия живот. По- добре по- скромен живот с повече деца, отколкото едно, което ще се превърне в краен егоист и ще ви прати в старчески дом, пфу!

35

Анонимен

преди 9 години

Семейния живот е *** работа. Бачкаш като вол а броиш стотинките едно кафе да си пуснеш. За да може госпожата да си купи ботушките. Пфу.