10

2

преди 9 години

Ето още един който ще ни дозакопае ...за едната заплата .Няма ли българи в управлението на страната.

9

Анонимен

преди 9 години

Депортация!

8

Анонимен

преди 9 години

Ако някъде се създаде Християнска държава и ни завземе, как мислите , ние дали ще бягаме на югоизток да търсим спасение ?Тия защо бягат от Аллах ? Не го харесват ли нещо ?

7

до 7

преди 9 години

По-добре, че не искат. Няма да ги заселваме в България. Ако има недостиг в земеделието може да помогнем на бесарабските българи например. Хем разбират от земеделие, хем са си наши. На тях да им създадем условия ДА , но на ислямистките нашественици НЕ .Вън арабите от България.

6

Анонимен

преди 9 години

Бариери и огради по границата не са решение за потока от хора, категоричен бе още Борис Чеширков.Ако само това не е решение, то минните полета и стрелбата на месо е стъпка във вярната посока.Армията също да се изпрати на границата,влезлите досега в затворени центрове до депортацията им и никакви статути. Да си ходят при техните съплеменници арабиСА,Катар...Тук такива *** не ни трябват.

5

Бесен

преди 9 години

Чеширков ли си, Чемширков ли си - тва България какво я интересува?!! Да бягат от който искат - където искат. Ние граници с воюващи страни нямаме. Ако тия са толкова чисти като момина сълза, защо нямат документи, защо се крият по гората. Ай сиктир, омръзна ми вече да сушам глупости.

4

Анонимен

преди 9 години

Скоро и аз ще избягам от тази комуно-депесарска държава.

3

правда

преди 9 години

А защо има над 50 милиона които бягат от държавите си бе? Я питай банан банана...той може да ти подскаже. Арабска пролет, българска пролет, украинска пролет.....айде ДГД.

2

Анонимен

преди 9 години

това направи обама - напълни европа с ***

1

Анонимен

преди 9 години

След като нямаме държава, поне някой да се хване и да ги накара да работят тия хора... И без това има недостиг на служители в земеделието... Може да прекопаят цяла България за без пари...