8

Това дебело момиче

преди 9 години

на снимката също ще има здравословни проблеми след 10-ина години, ако не свали поне 10-15 кила.Дизайнерите нарочно лансират много високи и слаби жени, защото за такива се шие най-лесно - дрехата се крепи само на раменете й, като на закачалка.8 по-долу говори за "извивки на правилните места", тоест за хубави жени. От стара и опитна шивачка чух, че за такива жени се шие най-трудно именно заради извивките - всяка такава жена има специфични размери. За пример - Бриджит Бардо и С.Лорен на младини

7

До 7

преди 9 години

Глупости, всякакви размери има (все още) и силно се надявам слабите и стегнати жени (с извивки на правилните места) да не станат изчезващ вид. Движение и разнообразна храна, която не е *** трябва...а това се намира все по-трудно :( Другото е гени. Казвам го от личен опит - 1.64, 45 кг., 25 години и съм си толкова от поне 10 години, не спортувам, но гледам да се движа при всяка възможност, ям много, но се старая да не са *** от супермаркета и основно гените помагат сякаш.

6

*

преди 9 години

До 2 Няма как да намериш 60 кила вече от тези Е-та , палмови масла , ГМО и транс мазнини и пр. пак , че са на крака

5

Тракийски

преди 9 години

Преборила е анорексията. Безспорно.

4

300 паунда?

преди 9 години

Ама те са ***.Казват им да не поглъщат по 6-10к калории дневно а около 2500 и да се движат повечко и те си вземат една кофа хапове за блокиране на чувството за глад и почват да се хранят с тях .За да не припадат от липса на храна чат пат вкарат по някой подсладен диетичен сок.След известно време такъв телесен екстремизъм нервната система реши да каже : "аз съм game over" и девойката развива анорексия.На стомаха. Умствена има по рождение.

3

Анонимен

преди 9 години

ох на бати китузата

2

Анонимен

преди 9 години

Анорексички, свинки! Я дайте нещо нормално - около 60-65 кила!

1

Анонимен

преди 9 години

Те такова д....е тражим, Максимеее