25

Анонимен

преди 9 години

26 god demokracia 20 miliarda borch izkradeni ,razrysheni zavodi fabriki sashto izkradeni spete idva zimen san .decata i pravnycite shte plashtat ,vie ste otpisani robi.

24

реалист

преди 9 години

Ако някой е решил да върне откраднатите пари на хората то е неизбежен нов заем ,и всички ще платим сметката искаме или не ,лошото е че виновните ще останат ненаказани и ще продължат да ни управляват и крадат .Трябва ни ново ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и европейски закони за да се оправим иначе старата песен на нов глас,........

23

Анонимен

преди 9 години

Хехе, двойният аршин на ГЕРБАВИЯ президентин. От някое време това дете на природата взе да се изживява насериозно. НЕ Е НЕГОВА работа да взима отношение по бюджет, при това в такъв политизиран вид. За актуализацията на дянковия бюджет се вдигна вой до небето за 800 млн, които Боко взе като заем за земеделците. Сега АФЕРАТА КТБ е в пълен ход, започната при ***, с активната му поддръжка, включително и с искането за БАНКОВА ВАКАНЦИЯ.

22

Анонимен

преди 9 години

Никога досега не е имало толкова откровен бандитизъм и открити мераци да се разграби България. Щом като всички държавни институции са в услуга на мафиотски кръгове, какво да очакваме? С дебилното оправдание, че "след "комунистите" винаги е така". Сега и заигравките с тока. А е ясно, че тиквариатът достигна и надмина нивата за ВЕИ, планирани за 2020г. и обяснява като за ***, че ЕК го изисквала. Те това е МАФИОТСКА държава, ако някой не е разбрал. Сицилианската, неаполитанската мафия, ряпа да ядат.

21

Анонимен

преди 9 години

Сега всички се готвят за нов ледников период ала Дянков или който там сложи Тиквата и затварят черупките. Чужди компании затварят и се изнасят. Не бягат от Орешарски, а от този, който се очаква да дойде! Нищо, че се пише много десен! И кой е казал, че големите работодатели и данъкоплатци са много десни? хахаха! Без ДДС - приходи само от кредити! хахаха!

20

Анонимен

преди 9 години

Хаха... май страшната, крадлива, некадърна, корумпирана и незнам още каква тройна коалиция ще остане в новата ни демократична история като шампион по ръст, развитие и просперитет... !!! хахаха! Въпросът е стадото да подскача по тъпана и да блее на кавала на овчаря от Банкя! муахахаха!

19

Анонимен

преди 9 години

Чудят се как да навържат разходите при катастрофален спад на приходите! И защо спадат приходите? Ами просто кат бел боб, бре мунчовци! Щот нема бизнес, нема сделки, нема ДДС!То само с аутосорсинг и писане на софтуер за чужди компании нема как да стане икономиката! Или с "инвестиции" с мишката! Такъв капитализъм може, ама само по филмите с Майкъл Дъглас! :)

18

да бе

преди 9 години

До Анонимен 12 е ние искаме да се възхищаваме на американските ТЕЦ-ове , на американския 7-ми реактор / струващ колкото 2 БЕЛЕНЕ , на американските военни бази , абе на всичко американско -

17

Анонимен

преди 9 години

Аз пък смятам,че президентът ни е не нарочно сбъркан!

16

бръм

преди 9 години

нямам вяра на никакви политици , ама все пак мисля да гласувам за Атака , никога досега не съм гласувал за тях , ама поне да има едно подобие на "*** " в Парламента , От време на време казва някоя истина А според мен , цялата истерия около бюджета е заради КТБ , някой е поел да ангажимент да направи определени лица кредитни милионери , а естествено ние ще го плащаме - за кой ли път вече

15

Анонимен

преди 9 години

Преди 25 години бяхме много зле, но не знаехме. Днес продължаваме да сме зле, но сме наясно колко точно сме зле. Според мен имаме доста голям напредък и както казват докторите, когато човек има точна диагноза това му дава големи шансове да се излекува от лечимите болести.

14

Анонимен

преди 9 години

Do 8- tiq gerberski NIKOI ne gi e izbiral!!! Te smai si doidoha....

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен12Ти май си с болен мозък !?!? Кой за 25 години окраде и заби народа на кол бе ????

12

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за БСП! Давайте другари, гласувайте и се възхищавайте на Велика Русия. Простият български народ си заслужава съдбата, защото е ***!

11

Анонимен

преди 9 години

Моля пращайте, смс с текст БЮДЖЕТ на познатите телефони за да подпомогнем бедните ни управляващи.

10

Анонимен

преди 9 години

Ремонта на бюджета е нещо като това да събираш пари за спасителни лодки на титаник половин час преди потъването му.

9

УНСС

преди 9 години

Видяха, че от заеми се краде по-лесно отколкото от еврофондовете и юруш на маслините.

8

Анонимен

преди 9 години

Като си избираме кухи глави да ни управляват е така! То е ясно, че навсякъде от политика се забогатява но за разлика от при нас там нещо се прави и се получава, докато при нас е само КРАДЕНЕ.

7

Анонимен

преди 9 години

Ако не успеят да изтеглят изгоден заем, ремонта ще се отложи май.

6

vesko02

преди 9 години

Още през миналата година бяха налице предпоставките за сегашната катастрофа.