10

Анонимен

преди 9 години

UJAS,TAKIVA KOMENTARI,ot takiva Kompleksari ne bqh 4el. !!!Abe vie ako tolkoz se zainteresuvahte ot slu4vashoto se navan nai elemetarnoto e da nahranish edni gradski vrab4eta!!!!!Hlqb izhvarlqte v tkaiva koli4estva deto mogat da se nahranqt dosta pti4ki!!!!!!!Ne mi sa pravete na za pritesneni izobsho!!!!!!

9

Опитай да мислиш №13

преди 9 години

"На света в момента съществуват най-малко 10 млн. видове, но виждаш ли според еконеграмотниците намаляване популацията на 3000 вида е голяма трагедия"Ами трагедия е.То като погледнеш хората на Земята са 7 000 000 000 така че по твоята логика ако умре един човек - например ти или твой близък - тогава това не е трагедия. Все пак това е едно на 7 милиарда според световната статистика за популация на хората.Когато човека унищожава животински вид - това не е естествен подбор на еволюцията.

8

до Кума Лиса

преди 9 години

от коментара ти се подразбира че визираш България. Та ние сме плюнка в морето с 200 хиляди ловци. И само за лов ли се сети при ключова дума "животни"? Глобалната индустриализация - тя няма общо, петролната индустрия също. Войните? Обеслесяването на Амазонка с фадроми за дървен материал не мачка, избива и изтласква ВСИЧКИ животински видове, Японицте не избиват делфини и китове... НЕ - ловците са ти проблем! Това е първосигнална реакцция на ключови думи "животни, намалели, природа". Помисли пак

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя "сайт " ПРОПАДА СТРЕМГЛАВО

6

Инжиктипляктор

преди 9 години

В коментара на "Кума лиса" основната причина е назована кратко и точно ! Само да добавя : едни други *** ,обаче ,за пари , разрешават въоръжаването на първите *** , което не ги прави по-малко виновни .

5

Анонимен

преди 9 години

добре, ще си направя селфи с кенгура, коали, Операта, ситито и небостъргачите, красивите квартални улици, моята къща, басейна ми, безкрайни плажове и тропически джунгли където се скитосвам на оф-роуда ти ми направи едно селфи с Факултето и *** наоколо, в краен случай може сирийци или алжирципоздрави от Сидни Ав$$тралия

4

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 3Виж за Сидни незнам но рекорда по СКОТОВЕ държи Лондон ! Там скотовете живеят по 10 в жилище и заедно с разходите за вода,ток и т.н. плащат по 300-400паунда за легло ! У нас за такива пари можеш да си наемеш къща в политие на Витоша с изглед към залеза и изгрева!Така че *** да си направиш селфи с някое кенгуру !

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен1 и Discovery Добре де изчезнали са малко видове , ама вижте колко човечество се е развъдило ? Хората също са се удвоили за 40 години и популацията им иска жертви ... Може да няма хляб за всички но на всякъде където има хора се продава Кока Кола - примерно!

2

Кума Лиса

преди 9 години

Много *** на по два крака се въоръжиха с пушки и станаха ловци. Пусти му и моди! Бастисват онова, което не са създали и за което никога не са полагали грижа. Да си бяха останали при картите и таблата, поне някоя мозъчна гънка можеха да си опазят.

1

Анонимен

преди 9 години

И още един вид двукраки бозайници е на изчезване, ама на кой ли му пука. Българи се наричат.