14

Бирено шкембе

преди 9 години

"451 градуса по Фаренхайт" гледали ли сте? На - гледайте го, ама на живо.1953-та година е писан. Рей Бредбъри и Джордж Оруел май са виждали в бъдещето.

13

Анонимен

преди 9 години

Евродебилизмa придобивa все по големи рaзмери. И товa нa фонa нa бързaтa ислямизaция нa европa.

12

Julis

преди 9 години

Време и защитниците на животни да въведат малко цензура в червената шапчица.Сега ловеца не е ловец, а природозащитник, той няма да разпори корема на вълкът за да изкара бабата и капата и да го напълни с камъни, а ще му направи масажче на коремчето да не го боли и по бързо да ги смели, после ще го прибере в приюта за да го обезпаразити и накрая Кумчо Вълчо ще бъде осиновен от някое любящо семейство природозащинци... ХЕПИ ЕНД :)))

11

Анонимен

преди 9 години

В най-скоро време Израел може да потърси компенсации от създателите на "Пипи Дългото чорапче" за нанасяне на обиди над "Богоизбраните". Ква е тая Пипи, че да може да си позволява някакви си расистки и евентуално анти-семитски обиди.

10

Анонимен

преди 9 години

Ужас! Ужас!!!!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Посегнаха и на "Пипи дългото чорапче".Който ечел, чел.Сега всичко ще се манипулира вече.

8

Julis

преди 9 години

Хубаво де, аз ако бях китаец, щях да се почуствам дискриминиран, че махат играта на "китайци" щот смятат смятат, че в думата китайци има негативен смисъл.

7

Антисоросоид

преди 9 години

Т.нар. политическа коректност все повече прилича на новоговора от Оруелвия роман ,, 1984" . Да живее ЕССР!

6

Анонимен

преди 9 години

Да, анимационната героиня не може да си играе на безобидна игра - "китайци", ноооо затова пък днешните деця могат да си играят на "спондж -бот", на "гурмити", на "монстър хай" и на всякакви други простотии, които последа пренасят в действителността по най-извратения начин! Може да си играят с пушки и пистолети, пък после да вземат и със истински такива да пострелят - така, на игра! - в училище! Пък двайсетина убити деца - какво пък, нали "героят" е жив!Напред с еврогеизма! Ще цъфнем и вържем!

5

Анонимен

преди 9 години

тея имат като моя шкаф на телевизора

4

Анонимен

преди 9 години

А така, учете децата от малки да казват на черното бяло, ваш'та кожа еврогейска. С тая толерастия ще се затрие Европа и ние с нея... Създала ли е природата пет раси? Създала е!!! Какво сега, да лъжем децата, че няма *** и китайци ли?!?!?!

3

Сергей Д. Станишев

преди 9 години

А кога Българска Кинематография ще изреже сцените обидни за българските мюсулмани - помаци или българските турци, както и ислямоизповядащото ромско население? Докога Турция ще бъде споменавана в негативна конотация, а турците наричани "поробители" и показвани като злодеи? Това филми като "Козият Рог", "Капитан Петко Войвода", "Време Разделно" и т.н. художествени измислици трябва да се изчистят от расизъм и да са в разрез с Европейската ценностна система! БСП ще се бори за това да бъде направено!

2

djon

преди 9 години

Майко мила - накъде върви този свят.

1

Коментатор

преди 9 години

Извинявам се на всички войници, защото аз като дете играех много "на войници" и бях здраво въоръжен, за което пак се извинявам. Не съм искал да ги обидя.