91

Анонимен

преди 9 години

от всички там само Йорданак Христова я приемам за ВИП.

90

Мад

преди 9 години

Не мога да разбера какво се възмущавате толкова. Просто подминете тази "новина" и толкова.

89

Мобилтел

преди 9 години

До ИНАНие ще пуснем СМС вместо теб.Другия месец си виж фактурата.

88

Тачо

преди 9 години

Най-великото предаване.Следя го със затаен дъх и не пропускам и секунда,не се храня,не пия вода,пускам СМС-и и подкрепям Тачо,Мачо,Гея,Бея,Дъртата,Мумията и всички страхотни личности за пример на подрастващите.Даже имам идея следващото риалити да е ВИП ЛАГЕР и да се снима в Белене.Там е подходящо и могат да се включат Боко,Цвъки,Станишката,Сокола,Яне,Краси,Бюрека,Валката,Сидер и много други ВИП.Хи хи.

87

Анонимен

преди 9 години

Малееее, ако т'ва са ни VIP-овете... Явно се затриваме вече :(

86

nina

преди 9 години

ban lubovnicata,tia si go zasluji....TACHO DA OSTANE

85

Анонимен

преди 9 години

"Тачо ошамари Линдарева, изгониха го от VIP Brother" - въх ами сега. Кокошките спряха да носят магарето взе къчове да фърга. Оправете ги тези неща еееей.

84

краси

преди 9 години

Туй, до кога продължава? Хващам от туй шоу, докато си щракам дистанционното, ама вече ме дразни

83

Анонимен

преди 9 години

Как им казват на такива мъже ,дет високо поставени *** , ги издържат

82

Анонимен

преди 9 години

Тачо-о-о-о,много си *** !Толкова си *** и ***,че на състезание по некъдърност да идеш,пак на второ място ще останеш!На кака ти Жени,ръка трябва да целуваш! Дали със *** си или с оная си работа,ама знае и изкарва кинти! А ти си ***,ама изключително ***!

81

Анонимен

преди 9 години

Днес говорим за голямата простотия в България

80

sdm

преди 9 години

Този Тачо(доста селско име/прякор) какъв ВИП е?Не че другите са някакви ВИП-ове,ама точно това жиголо???Хвърлям по един поглед,ако има някакъв скандал,колкото да се убедя за пореден път,че ВИП в БГ няма,а само някакви набедени ***,които са ги показали 2 пъти по ТВ и са ВИП?Известен съм с това,че съм....известен.А който чака да гледа нещо интересно по телевизията,явно не е в час.Има интернет,сваляш си каквото ти се гледа.Поне в БГ торентите са легални.Друго хубаво в смотаната БГ няма.

79

Силвето

преди 9 години

Сорри, но колкото и да плюете Тачо той а мен си остава супер секссси пич!

78

Горубляне

преди 9 години

До БрайкоУцелил си десетката брат - исках да пиша същото, ама твойта формулировка го изчерпва.

77

американецо

преди 9 години

Нема да го изгонат тоя селянин *** щото им е по-изгодно да зимат кинти от СМС-и за него. Ако бехме нормална страна сега щеше да е в пандиза за битово насилие над жена, ама у *** го боли дедовия! ***, що бие момиче? Да ходи да набие шамарите на Пламен Дишков - Кела, дето оре на жена му дворчетата ако е такъв голем мъж!!!!!

76

Брайко

преди 9 години

Единствено ме учудва какво прави Йорданка Христова сред тази ***...Ще каже някой,че тя се държи прилично,но самото и присъствие сред тази просташка сбирщина е непростимо...Май наистина ще се окаже вярна поговоркота,че никога не е късно да станеш за резил...

75

Ко? Не!

преди 9 години

Предаването не е нищо особено,но ако някой ме посъветва къде и по кой канал може да се види нещо свястно,ще му бъда благодарен!Най-малко ми се гледа Дързост и красота,Забранена любов,Справедливостта на Кара,Моята карма,Малката булка или други подобни буламачи!А ние българчетата сме достатъчно,злобни,подли и сеирджии! Умираме си да се правим на честни игуменки,ама падне ли ни да надничаме под чуждите юргани,елате ни вижте! А иначе освен морал,благородство,трудолюбие , нас друго няма!

74

евлоги

преди 9 години

ако това са вип персоните на България жална ни майка

73

Анонимен

преди 9 години

А аз дори не знам кой е Тачо, сещам се само за един бакшиш който познавах преди години. Но нямам никакво намерение и да разбирам :)

72

Анонимен

преди 9 години

Чета в новините:"Извънредно положение. Изгониха Тачо ударил плесница на Зорница". И какво му е извънредното? Да не би не дай Боже да има ракетно нападение? Сбили се ВИП ***. Голям праз!