23

Анонимен

преди 9 години

с какво е известен Тачо - с това че е съпруг на жени Калканджиева.С каков е известна ЗорницаЛиндарева - с това че е бивша любовница на съпруга на Жени Калканджиева.....мале и това са Випове.

22

Анонимен

преди 9 години

От всичик там единственият вип еи Йорданка христова, другите не са Вип-овене знам с каков е Вип жени калканджиева с това ме бе метреса на двама мафиоти или че е абослютан простакейша в държането си. А сетих се беше мис свят 1994 леле мале, щом да си в топ десет на поститутките е вип значи чичолина е върхът. Жени е минаал покарйа Випа ама не гое закачила, а останалиет даже не са го минали покрай него.

21

Бай Кой ?

преди 9 години

И така, въпреки неистовите напъни на Ники и сие, няма как да ни убедят, че това е "Най-силният кастинг досега"....Ако те си вярват, толкова по-зле.....Ние не вярваме! А все пак ние плащаме, нали? Венето, много те харесвам , обаче престани да им наливаш вода във воденицата и да им пригласяш, колко са велики тази година....НЕ СА !

20

Бай Кой ?

преди 9 години

8.Жени е донякъде ВИП, ама и тя се излага като последна кифладжийка.....АЛКОХОЛ, СКАНДАЛИ....9.Тити по нисък от тревата...10.Ели Гигова - единственият светъл лъч, обаче рано разбра къде е попаднала и стана тих, глух, ням свидетел на вакханалиите и скандалите.11Бенито Вулева .....о'Боже, ТОЧНО ТЯ ЛИ Е ВИП?12.Воче....извинете, ама каква кариера има тя в България, че нещо не си я спомням.Освен че е била жена на Гибона, егати заслугите.Пяла там , пяла онам,ама аз за пръв път я видях в Черешката!

19

Бай Кой?

преди 9 години

5.Световно неизвестни актьорчета, манекенчета, чиито успехи били "огромни ", "навън".......Едно време за всички, " с кариери из Западна Европа и Щатите" се оказваше, че са пеели по кйръчми с 8 маси и кафенета из периферията на града.6.Няква , Фалина ли Кали ли е, чиито единствен хит е "Система 4:4:2"....Друго някой да се сеща?7.Сянката на 6-тата в света, сянка, която избива комплексите си от богатата и известна жена...Избива буквално, както се видя..

18

Бай Кой ?

преди 9 години

Само погледнете кого ни пробутват неистово за ВИП;1.Едно бабе, жалка сянка на Търновската царица.2.Един , дето не можеш разбра гей ли е, ватман ли е, бивш военен ли е, сегашен паркетен *** ли....или всичко в едно....3.Пропаднал отвсякъде, закърнял актьор/режисьор( а имаше данни за много!)4.Кифла, която без грим и "кремчетата ми", си е едно провинциално девойче...по софийския транспорт пътуват сто пъти по-красиви жени.Някой я е излъгал жестоко, че е нещо качествено....

17

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ то кой не е? Я Кеми Тодороу кво бабе е станала , Жени се налива като донски казак, изобщо първата работа при седмичния бюджет са цигарите и алкохола!Ще каже човек, че извън Къщата всичко им е отнето или забранено....Егати ВИП-овете...Мерси!

16

магив

преди 9 години

Много хора не си пият хапчетата.Жалко за хубавата ни родина.

15

EURO

преди 9 години

Комедия и тргедия в едно

14

един

преди 9 години

Какво е "напът" ?

13

Анонимен

преди 9 години

Тази трябва да плющи Евгени Минчев, мъжете в къщата да плющят нея, а магарето на двора да пляска с копита и да цвили от кеф. ВИПуроди!

12

Анонимен

преди 9 години

егати и алкохолика е тоя Въргал

11

пешо

преди 9 години

ТАЗИ ТРЯБВА ВСИЧКИ МЪЖЕ В КЪЩАТА ДА Я ПЛЮЩЯТ А ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ДА РЪКОПЛЯСКА.

10

Георги

преди 9 години

Не съм гледал и секунда от това предаване. Обаче гледам постоянно новини, статии за него и доколкото знам има висок рейтинг. ЗАЩО? Повече няма да пиша по темата, за да не се популяризира този ВИП ***! Добре че не съм ВИП...

9

ей

преди 9 години

А жената на Въргала е красива и възпитана жена.

8

Maнeee

преди 9 години

По-големи *** от този ВИП брадър не сме виждали. Тези хора нямат ни чест , ни достойнство. И по този начин възпитаваме младежите и децата си. Е, затова сме на това дередже. Покажете малко култура, малко образовани и умни хора, с възпитателна цел. Това всичко е следствие от алчността на хората, признавам успяхте да покажете на младите, че колкото си по ***, пияница и т. н. Толкова си по печеливш. Това възпитава БГ.

7

ай сектир

преди 9 години

Преди няколко дни написах, че с трепет и вълнение чакаме всяко ново писание за това космополитно предаване. Че се вълнувам постоянно кой как ***, с какъв *** си мие ***, като се орига -на чесън ли мирише или на запръжка. И ми изтриха мнението! Било просташко! А това предаване препълва от култура, етика и морал. Ако коментираме в неговия стил- не може. Какво очаквате-да ахкаме и охкаме и да си скубем косите от тъпотиите ли? Ай сектир от тъпите ви статии вече!

6

Тартюф

преди 9 години

Смехопародия...

5

Анонимен

преди 9 години

А какво е мнението на Кучкова за цялата работа?

4

Анонимен

преди 9 години

Утайките на обществото.