15

Я

преди 9 години

Как ще са ги подценили като те си ги създадоха ? Тоя черния на *** ли се прави не мога да разбера.

14

Анонимен

преди 9 години

Дано съм жив, когато янките излезат по медиите и кажат "Сбъркахме с външната си политика и военната си намеса по света" ама йок. Много са им дебели тиквите на тия ***, последните години се държат като 15 годишна тинеджърка в бесен пубертет. А на тоя Обама, върти-суче, пак Сирия му е в устата, ама нали им разбиха ПВО-то, постреляха се малко, въоражиха "лошите" - сега ги били подценили! Абе байчо, ела на Балканите, да ти сипем една ракия и да ти обясним нещата за света!

13

Анонимен

преди 9 години

"Разузнаването на САЩ е подценило Ислямска държава според Обама.."Каквото са си надробили - това ще сърбат!

12

antoaneta.ardashes

преди 9 години

Този е в стихията си.Играе си на стражари и апаши,а те дали я знаят тази игра?

11

Прост

преди 9 години

Егати и разузнаването тогаз, питайте някой друг тогава, като нямате точни отговори. Майтапчии такива.

10

NOTP

преди 9 години

До TRONTE NE PODCENIHA,KAKTO VINAGI LAGAT.PUSIA V TOCNOTO VREME I KRIM STANA RUSKI STAT.

9

нтн

преди 9 години

Сатана, върни Нобеловата нагарада за мир! Веднага!

8

Анонимен

преди 9 години

"Разузнаването на САЩ е подценило Ислямска държава според Обама"САЩ кой ли не подценяват? Все се смятат за велики.

7

хм

преди 9 години

А ние доста подценяваме бежанците които толкова се натискаме да интегрираме, гледайте интересно е: https://facebook/video.php?v=10201553657923426

6

Анонимен

преди 9 години

DRUGI SA VI CELI4KITE MRYSNI MAIMUNO DOLNA NE DJIXADISTITE 21 VEK SME TIQ LAKYRDII GI RAZPRAVQI NA MAIMUNITE NA KLONA OBAM4O

5

Мутант Иванов

преди 9 години

Могат да ги унищожат в рамките на секунди. С малка част от техния ядрено/ термоядрено/неутронен арсенал. Разбира се ще превърнат целия район в радиоактивна пустиня за следващите десет хиляди години, а ние и останалите народи от Средиземноморието и източна Европа ще се превърнем в мутанти, поради радиоактивните частици носещи се в земната атмосфера. Важното е да се знае че проблема могат да решат проблема веднага и на секундата.

4

Анонимен

преди 9 години

"Разузнаването на САЩ е подценило Ислямска държава според Обама"Обонго пък е подценил един друг много по-важен от ИД световен фактор - Русия.Пренебрежението му към Русия и наглите му думи към Русия и опитите му за санкции и опитите му да се наложи над тях ще му струват скъпо. Русия да не му е некъв афганистанец с автомат на тоя/според тоя като ИД. Ако си мисли така Обонго - много греши. Така че да спре да се опитва да се прави на мъж пред Путин. Разузнаването му било виновно. Ха.

3

партиен член

преди 9 години

САЩ или подценява или надценява, но никога не прави реална оценка.Язък им за най силните и модерни служби.

2

TRON

преди 9 години

TAKA PODCENIHA I RUSIA.RUSKOTO RAZUZNAVANE E NAI-MOSHTNOTO V SAVREMENNIAT SVIAT.

1

евтини лъжи

преди 9 години

Тайните служби, като Цру, и подвластните им медии, сами се дискредитираха. Ако някога те са разкривали тайни и престъпления, те сега се занимават само с фабрикуването на краткотрайни евтини лъжи в индустриални количества. Така те рязко девалвираха доверието в себе си и сега никой не им вярва.