14

globaln234

преди 9 години

Да бе да!

13

!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

И тоя ме будалка !

12

KLO

преди 9 години

G-N MINISTRE TI VLEZE BEZ PET LEVA V KABINETA,NO STE IZLEZESH KATO MILIONER.POGELAVAM TI GO OT SARCE,POVECE MINISTRI MILIONERI PO BOGATA DAGAVA.TA KATO KAZAH DARGAVA,NEIA KUCETA IA IALI.NARODA SI VI ZASLUGAVA,SHTOM NE PROTESTIRA.

11

Веселяка

преди 9 години

Обслужва, крадци и мошеници като теб.

10

До 2

преди 9 години

А ако знаеш приятелю какъв *** си е назначил в момента за зам. изп. директор на ДФЗ - бедна ти е фантазията?! Хем ***, хем бушон!!! Остави ги Капитанов и Грудев - те са аматьори в сравнение с него! Особено Грудев - винаги съм се чудил как може един такъв свестен човек и професионалист да бъде превърнат от ГЕРБ в това, което е днес и което ме е гнус да произнеса ................ пфууууу!

9

Анонимен

преди 9 години

Порожанов! Ти от финанси разбиращ толкова, колкото и от земеделие - нали беше две години и кусур шеф на ДФЗ!!! Ааааа, пардон, май единственото нещо от което разбираш е от жени! И рекет! Малко те биха заради оная ***! Но заради рекета, който си подготвил пак в ДФЗ с нелепите ти назначения там от началото на септември - ще ядеш едно друго нещо!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Фонда за гаранция трябва да се пълни от нови данъци но само върху богатите, а не от бюджета да плащат и бедните за влоговете и имотите на богатите.

7

Анонимен

преди 9 години

Нали ревахте Ореха като тегли милиард,сега тези ще теглят 5 а всички мишки мълат.Какво сега ще плащаме на умните и красивите шматки дето квичаха по площада ли

6

Д

преди 9 години

Това е лице на мошеник.Не вярвам на нито една негова дума.Ако са нужни пари, в резерва има почти 9 млд. Могат да бъдат усвоени и ще останат повече отколкото остави Буда на предишните.

5

Анонимен

преди 9 години

Stiga ste lagali, che sa za bankite, nali iskate tezi pari da vzemie ot sashttite tezi banki! Vsichko se pravi, za da kradat tiq sled vas, a ne za nqkakvo spasqvane, sled kato vsichki danni pokazvat, che nqma da ima nuzhda ot nqkakvo spasqvane.

4

Анонимен

преди 9 години

Вървим към хиперинфлация, защото едва ли ще ни опростят заемите както на Гърция, а и КТБ е българо-оманска банка, а не е немска или американска банка.

3

политолог

преди 9 години

В нашата съдебна система всички съдии, прокурори, следователи са свързани с БКП-БСП-ДС. Без тяхна протекция не може нищо да се случи. Явно са се готвили за т. н. демокрация и си направиха конституция според която образно казано те са недосегаеми. И сега трябвало да се свика ВНС за да се поправи конституцията. Интересно кой ще го свика това ВНС , като трябват 2/3 мнозинство, ясно е че, ще си останем комуно-социалистическа ***.

2

Анонимен

преди 9 години

Порожанооов, колкопари откраднахте от фон Земеделие, с Костов, Капитанов и Васил Грудев?

1

Анонимен

преди 9 години

Теглете заеми и се не бойте и така и така никой няма да ги върне гърците издрусаха 200 млрд. на узо и сиртаки ние ще ги издрусаме на ракия и гюбеци.