16

набюдател

преди 9 години

какво ни интересува нас Българите това ?

15

Анонимен

преди 9 години

В България ако си ром имаш повече човешки права от българите.

14

До10

преди 9 години

И в европа го има обратният расизъм ако си черен получаваш повече права от другите сащ политика нали европа се управлява от сащ

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Защото човек е единственото животно, което се спъва два пъти в един и същи камък.

12

Анонимен

преди 9 години

САЩ са на ръба на расова гражданска война.

11

L.

преди 9 години

И за какъв *** ме интересува това?!

10

сандо

преди 9 години

а новината във Фъргюсън е че в Хасково на Кенана 4ма роми са хванали и изяли 2 лебеда

9

Анонимен

преди 9 години

Това което ме изуми в щатите беше че имат съвсем официална политка на обратен расизъм нарича се Affirmative action. Това означава че примерно в някои унивеситети винаги ще взем черния дори твоето да има по висока оценка, само защото се води disadvantage group.

8

Анонимен

преди 9 години

Много им угаждат на *** в щатите, Стане ли някакъв проблем с някоя ***, независимо какво е първото нещо е да обяват белия в разсизъм. Това независимо от обстоятелствата.Веднъж когато бях на бригада в щатите един почна да ми говори как били 3 века роби и незнам какво си.Аз му викам слушай ние Българите сме били 5 века под Турско Робство и не съм ти длъжен за нищо нникой в родата ми не е бил робовладелец или плантатор.

7

jiji

преди 9 години

Въобще не ми дреме на *** какво става в щатите.....

6

Анонимен

преди 9 години

Голям праз!

5

vn

преди 9 години

коментиращите тук са изключително "интелигентни", "ерудирани" и "информирани" нещо средно между "Работническо дело" и "Стършел" от 60-те и 70-те гсдини

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До РумбоЕ, да де, ама проблемът е точно в това, че Вашингтон иска да изнася своя модел на общество по цял свят.Именно хамериканците носят главна вина за *** на България !В арабския свят провалът им е очевАден. Цяла западна Европа е ислямизирана и мангализирана заради тази погрешна политика.

3

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Ето защо САЩ водят постоянно войни и ограбват по-малките и по-слабите държави !Така те поддържат изкуствено висок жизнения стандарт в държавата си.Падне ли стандартът на живот - САЩ ще се превърнат в едно бойно поле на междуетнически, расови и класови войни !*** кротуват, защото са им дадени огромни привилегии. Като на нашите *** !Белите не ги понасят и скърцат скришно със зъби, но търпят заради яките пари, които получават.Крехък мир .... :)

2

Румбо

преди 9 години

Ами да сложат само черни полицаи,та ***.та да бъде пълна!Да си крадат и убиват на воля-така е демократично!Изобщо да правят каквото си искат със собствената си страна,но да не се месят на другите!

1

Анонимен

преди 9 години

Ауууууу, простреляли полицай в Хамерика и вече световна новина номер едно изтипосана на първа страница в ибрикчийският им сайт в България.