6

таен обожател

преди 9 години

Мария Нестерова,ти си прекрасна!

5

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ в България като навсякъде има хора и хора. Докато бях бременна доста често ми се случваше да ми отстъпят място в трамвая, но и аз винаги заставах до мястото за бременни и майки с деца, никога не съм очаквала място на последна седалка

4

Анонимен

преди 9 години

Да дойдат в България никой не държи на възпитание и етикет, при нас цари единствено закона на джунглата. Мъжете явно не са мъже и нямат никакво кавалерство към жените. Скоро се смях в един автобус с момче и момиче които видимо бяха влюбени отскоро, целуваха се непрекъснато но на слизане момчето не си направи труда да подаде ръка и да помогне на момичето да слезе, а тя беше с доста висок ток и щеше да се метне на плочките. Смешно и жалко. А някой да направи място на бременна, възрастни или дете..

3

Дедо ти

преди 9 години

"Редица митове за британския придворен етикет са разсеяни от бившия прессекретар на Бъкингамския дворец Дики ..."Марийче, много ти е дълга редицата, мари - цели два "мита".

2

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Нямате ли си друга работа освен да превеждате статии от чуждата преса.Свършиха ли новините у нас??

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ами аз като бях при...кралицата като посланик на...добра воля не се кланях,защото видях Плевнята да се...кланя и помислих че е...достатъчно.