6

Тихомир Томов

преди 9 години

Наш Росен бил поканен да забавлява височайшите гости срещу обещание за пост в ООН !

5

Сватбите

преди 9 години

Горе долу така протичат сватбите на запад . Всички отсядат в един хотел.Моята дъщеря има сватба на 11 Октомври в Нюстън Тх.Всички гости , на 10 и 11, ще са в хотел !Вечерите на 10 и 11 , - на разположение е ресторанта , a по-късно бара !На 12 младоженците заминават на Малдивските Острови !Така , че всеки има сватба по това подобие , и без да пръскаш милиони . Но който има милиони ги дава !

4

Анонимен

преди 9 години

Чудо голямо, че един застаряващ актъор е решил да се ожени, с тези бели коси - голям младоженец! Дамата ми прилича малко на травестит - едни кости и дълго лице. Въобще -страшна двойка,НО нали и той иска да се кандидатира за президент,трябва му съпруга с образование,не сервитьорка станала актриса,защото е сервирала питие на Спилбърг.

3

ганьо смилянски

преди 9 години

аз също бях поканен но като разбрах,че в менюто нямало да има сватбарски боб се отказах да ходя...хааайййдее де да се разкарвам чак до там и да остана гладен...без такива

2

Анонимен

преди 9 години

Холивудска работа! Само след няколко години ще тръгнат да се развеждат, но тогава улиците на никой град в света няма да са отцепени. Всичко ще е мирно и тихо между адвокатите на двамата. Просто чалга по американски!

1

Име

преди 9 години

Аман с тоя Клуни бе. Какво ме интересува за коя ще се жени."Ще й свирим под прозореца! Да не е Лайза Минели?"