24

Анонимен

преди 9 години

iconomicabg.blogspot

23

инжинер

преди 9 години

Защо да фалира нека, неща го изкупи ЧЕЗ и да върши неговаат работа! НЕК е ненужна структура!

22

Анонимен

преди 9 години

фалит на НЕК.

21

правда

преди 9 години

Борисов: "партия Герб винаги ще настоява за подкрепа на взаимотношенията с Турция и специално към РЕДЖЕП ЕР ДОГАН"."Цветан Цветанов открива всяка седмица по една нова ДЖАМИЯ по чорапи"Цена на мегаватчас ел. енергия 40лв.Цена на мегаватчас ел. енергия от борисовите фотоволтаични централи 780лв.Задраскайте се като дъжава и се целувайте по европейски колкото *** ви издържи.

20

ЕЙ ,ХОРА ....

преди 9 години

ОБЪРНЕТЕ СИ ПАРИТЕ ВЪВ ВАЛУТА И ГИ ВЛАГАЙТЕ В БАНКИ СЪС НАД 50% ЧУЖДО УЧАСТИЕ!!!НЕ СЕ ЛИТКАЙТЕ ПО ВИСОКИ ЛИХВЕНИ %-ти......ТОВА Е ИДЕАЛНИЯ НАЧИН ДА ВИ ОБЕРАТ! /като в КТБ/НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИ --НА ТЯХ "КЛИЕНТИТЕ СА ИМ СКЪПИ"----защото искат да ги оберат !ДОЙДАТ ЛИ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ---ВИНАГИ ИДВА ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ БАНКИТЕ!!!/..Това е то :"братския съветски опит" /още от времето ..когато др.Коба е обрал банката в Тбилиси/

19

bg

преди 9 години

недеите да гласувате за турската *** пеевски без цензура ***

18

bg

преди 9 години

Патриотичен фронт с вас сме цяла БГ мачкаите наред крадливата *** вие сте спасението

17

лекар-психолог

преди 9 години

Другари червени *** , по каква причина ГЕРБ след управлението /кражбите/ на БСП-ДПС трябва да спасява държавата. Нека си управляват комуно-социалистите и народа най-после да разбере, че това са *** и шизофриници от всякъде. Да дават по 5 лв. на пенсионерите и да си се оправят. Това аз ще направя ако съм на мястото на Б.Борисов.

16

KLO

преди 9 години

STRAH:IDVA GERB>TEGLIAT SE ZAEMI DO NEBETO. IDVA GERB>UVELICAVAT SE CENITE. IDVA GERB-CUMATA> TRESE GI TRESKA SIROMASI.

15

Анонимен

преди 9 години

Винаги след кражбите /управлението/ на БСП следва криза в държавата. Просто и ясно това ни очаква винаги.

14

ддф

преди 9 години

Споко, фашистка америка ще ни спаси. Нали президента ходи до там да си даде *** на Сатаната.

13

cup

преди 9 години

zakrivame bg central admin i problema nema. karame s regional admin samo.

12

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

налага се да се направат тешки реформи, оти треба да се исплатят инвестициите на големите инвеститори вав зелена енергия! да жевеат Герп и БОЙКО БОРИСОВ!

11

Анонимен

преди 9 години

И за какво ще е този нов дълг след като дефицита ще е 2,8 млрд, от които 1,1 млрд вече са финансирани а резерва е около 8,8 млрд.на *** ли ни праявт ?

10

трябва лустрация

преди 9 години

Орешарски и Станишев да обяснят къде са милиардите които изтеглиха + парите които откраднаха от КТБ?Май парите отидоха за тръбите на безмисления мегаломански Южен Потоп и обслужване на Руския окупатор Путин?

9

Анонимен

преди 9 години

Я взимайте заеми и се не бойте и така и така никой няма да ги върне гърците издрусаха 200 млрд. на сиртаки и узо ние ще ги издрусаме на ракия и гюбеци.

8

Анонимен

преди 9 години

Тези 4.5 милиарда нов дълг ще ги изпапат политици, дърржавни служители, заптиета и другите държавни и общински хрантутници. Ще ходят през ден до брюксел и вашингтон, ще взимат заплати без да работят, ще се охраняват от заптиетата и ще повтарят безспирно - работете, работете, на две, три, пет места за да плащате нашите дългове, да плащате безумни цени на ток, образование, здравеопазване и т.н. А ако ви остане нещо, платете си личните кредите, ако не можете, значи работите малко.

7

ля ля

преди 9 години

aaaa от сутринта заемът скочи с 1/3 пъти!позор

6

vesko02

преди 9 години

Още при първите заеми на Орешарски живнаха продажбите на скъпи возила/коли, яхти и самолети/Изглежда им хареса на управляващите.

5

Анонимен

преди 9 години

А бе много важно, като дойде време да се връщат тия дългове, по тая територия ще има останало само цветнокожо население, а на тях ще им ги опростят.