113

АТАКА

преди 9 години

Същите, които стачкуваха срещу дълга при орешарски сега искат да вземат в пъти по-голям.Трябва да спасяват парите на милионерите, които им плащат тлъсти пачки в черните каси.Събудете се хора, трябва да се спре грабежа на народ и родина.Този модел дето го налагат под формата на демокрация прави богатите много богати а бедните още по бедни.Трябва да се смени модела на управление и да се отрежат пипалата на грабителите.

112

gtf

преди 9 години

гербавите *****си правят проекти, източват ги, хващат ги в издънки - на края трябва да плащаме пак ние ?! Май наистина е време да извадим сопата ...

111

Анонимен

преди 9 години

съда отдаван задължи опеарторите да се отчитата месечно, но те събират таксите годишно защото им е по-изгодно. така проверяват само общата консумация, ако го направят веднъж месечно ще излеез че много хора имат по-малка консумация отколокот им се начисляав и ещ излязат на загуба.Ама решението е мноог просот -да идат да си съберат парите от ***.

110

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли каков направи Виктор Орбан - каза на монополистите - можете ли да направите тока по-евтин - те казаах не, той им каза аби тогава изкпувам договорите ви, плащам неустойка, одържавявам ги и айде чао и смъквам тока, вода парон с 47 процента.Нашият проблем е, че в договорите на ЧЕЗ, ЕОН и пр. е заложено че държавата трябав да изкупува задължителон тока. Нека да го продават по пазарни цени. И какив сатези 20-годишни договори?

109

Анонимен

преди 9 години

на 6 октомвир предлагам революция - ако не съгласят управляващите - които и да са те - да платят неустойки на ЧЕЗ иЕО, да одържавят НЕК, да променят договорите и да намалят тока дав пъти да не спираме революцията

108

Анонимен

преди 9 години

Защо ще го взимат? от какъв зор? имам дълг едва от 1,6 милиарда а фискален резерв от 9 милиарад, докато не стане 4 миларад няма страшно. да използват фиска. ако не могат - просот да не дават на тоя и на оня. не може на президента да даваш 1 милион когато не тиги исак и после да казваш че няма пари.

107

Анонимен

преди 9 години

уядените харчат -народа плаща,държавата загива.стига с тоя серЯл бре убитаци

106

Еееей, управниците!

преди 9 години

Парите са необходими, но щом са назаем, ще трябва да ги връщам с лихвите, бе!Използвайте наличните резерви, има такива! Ама не смеете, за да не си развалите достулука с някои институции, в които по традиция червенушковците настаняваха на ясла своите съпруги, деца, внуци, любовници и шуро-баджнаци! Затова разни търтеи държат неизползвани или ползват за свои частни облаги златни ведомствени или държавни имоти, на които може да се вземе добра цена!По-лесно е да се натовари народа с нов зеам!

105

KLO

преди 9 години

До Георги ЛамбуровA NEDEI DA GOVORISH TAKA BE COVEK IZBORI IDVAT-ZIGANI I TURCI SA OT PARVA NEOBHODIMOST. A KOI STE VRASTA ZAEMITE TOVA NE E VAGNO ZA PARTIITE.

104

bg

преди 9 години

Патриотичен фронт с вас сме цяла БГ мачкаите наред крадливата *** вие сте спасението

103

bg

преди 9 години

недеите да гласувате за турската *** пеевски без цензура ***

102

io

преди 9 години

e dobre de, elinite nali vzeha 370 miliarda euro kredit ot europeiki trapeza - i kakvo?! da ne im e zle?!policeiska pensia (patriotska) na 50 godishen elin - 2000 euro?! hem i amerikanskite militer bazi se mahnaha ottam?!

101

ай, сиктер

преди 9 години

"Ако не излезем бързо от борда и лева не се обезцени, държавата ще натрупа огромен външен дълг." Това е мечтата на всички кредитни милионери. За това раздрусаха и банковата система. Яли, пили и се веселили. А Народът да плаща пак сметката?Този филм го гледахме още в края на 90-години.

100

Анонимен

преди 9 години

Ще взимаме нали трябва да посрещаме бежанци и всякакви, *** трябва да гласуват и нахранят имаме 300 хиляди пенсионера ***.

99

Анонимен

преди 9 години

Тези заеми са за КТБ, за предсрочните избори, за лапачката на служебните и за покриване на другите кражби, осъществени и бъдещи...На простия българин майките и *** все са му виновни!

98

Анонимен

преди 9 години

Ако не излезем бързо от борда и лева не се обезцени, държавата ще натрупа огромен външен дълг.

97

анонимен

преди 9 години

Честито да ви е.Но сега си мълчите,сега тези пари няма да ги плащат децата ви а филанкишията.Е разбира се тези пари ще ги вземе най почтения,най компетентния и най умния човек Б.Борисов а вие си му вярвате.Както и да ги изхарчи ще си мълчите,ами ваш човек си е ,халал да му са.Няма да са "крадливите комунисти" а мутрите може,те ама хич не са научени да крадат,те са света вода ненапита.

96

Анонимен

преди 9 години

И да щтракате минуси се тая - тия заеми са за южен паток все пак строителството продължава безплатно за мадурко стойнев, *** вие ще ги плащате.

95

Анонимен

преди 9 години

Още дълго ще се радвате на опорните точки на мандрила олигарски - използвайте времето да си набавите евтин вазелин!

94

Имате ли представа,

преди 9 години

че в някои институти на БАН се ходи на работа само във вторник следобед? Това са така наречените хуманитарни науки, свързани с изучаването на българската история, изкуство и култура - там са настанени един биллюк роднини на бившата средна номенклатура, в отделни случаи - и роднини на хора от ЦК на БКП, че даже и от Политбюро. Наред с тях, както във всеки друг институт, там са е на хранилка и родата на професори и академици. Постижения - малко над нулата, на един работещ се падат по 5-6 търтеи.